SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de Gaziantep Hazırlığı

0
Güncellendi - 2019-12-26 01:41:35
BYMS'de Gaziantep Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ilk yarının son haftasında Pazar günü 16.30’da deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig’de 16.haftada sahasında Çaykur Rizespor’a 2-0 mağlup olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 29 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma 16.30’da başlayacak. 

Süper Lig’de 16 haftalık bölümde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan sarı kırmızılılar, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Sarı kırmızılı futbolcular, teknik direktör Sergen Yalçın gözetiminde ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise takım teknik-taktik çalışmada bulundu. 

Sakatlığı bulunan Issam Chebake ve Afriyie Acquah ile ameliyat olan Eren Kozlu ve izin alarak ülkesi Ekvador'a giden Arturo Mina, antrenmana katılmadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vural YILMAZ (4 yıl önce)
    Sevgili Sergen Hoca, işinize karışmış gibi olmayalım ama kusura bakmayın, Malatyalı bir sporsever olarak Yeni Malatyaspor'un bir hafta önce Beşiktaş gibi büyük bir takımı kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 gibi net bir skorla yenip de ardından bir hafta sonra kendi saha ve seyircisinin önünde Rizespor gibi vasat bir takıma yenilmesini size ve ligin önde gelen en golcü takımlarından Yeni Malatyaspor'a asla yakıştıramadım. Bu duygu ve düşüncelerle Pazar günü deplasmanda, Gaziantep F.K ile oynanacak karşılaşmada, sahaya 4-4-2 sistemi ile çıkmanızı, oyuna şu oyuncularla ilk 11'de başlamanızı tavsiye ederim. Kalede: FARNOLLE, Defansta: sağ bek I.CHEBAKE, stoper A.MİNA, T.HADEBE, sol bek SAGIP AYTAÇ veya ROBİN YALÇIN , Orta Sahada; sağ açık GÖKHAN veya MURAT, ön libero GUİLHERME, M.DONALD sol açık M.FOFANA veya A.ACQUAH, Forvette JAHOVİC ve BİFOUMA oynamalıdır. Ayrıca oyuncu değişikliğinde yedek oyuncularda önceliğiniz oynadıkları mevkilere göre tecrübeli oyunculardan yana olmalıdır. Erkan Baş, Mustafa AKBAŞ, Ahmet ILDIZ, R. Buğra ÇAĞIRAN ve Özer gibi vasat oyuncular daha sonra düşünülmelidir. Yeni Malatyaspor'umuza Gaziantep'te başarılar dilerim.,
    0
    0
    Yanıtla