SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin 2 Golü 'Şaşıran'lardan!

0
Güncellendi - 2019-11-12 01:58:18
BYMS'nin 2 Golü 'Şaşıran'lardan!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de geride kalan 11 haftada kaleler 10 kez şaştı.

Hakem raporlarına göre, 2019-2020 sezonunun ilk 11 haftasında 10 futbolcu, kendi kalesine gol atma şanssızlığını yaşadı.

Antalyaspor'dan Bahadır Öztürk, Gençlerbirliği'nden Daniel Candeias, MKE Ankaragücü'nden Korcan Çelikay, Beşiktaş'tan Dorukhan Toköz, İttifak Holding Konyaspor'dan Levan Shengelia, Fenerbahçe'den Serdar Aziz, Çaykur Rizespor'dan Montassar Talbi, Kasımpaşa'dan Veysel Sarı, İstikbal Mobilya Kayserispor'dan Ben Rienstra ve Aymen Abdennour, ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi.

Bir haftada 4 gol

Son 3 haftadır ters vuruşla filelerin havalandığı Süper Lig'in, 6. haftasında kaleler 4 kez şaştı.

Beşiktaş'ın deplasmanda Trabzonspor'a 4-1 yenildiği maçta siyah-beyazlı futbolcu Dorukhan Toköz, topu kendi fileleriyle buluşturarak taraftarlarını üzdü.

İttifak Holding Konyaspor'dan Levan Shengelia, İstikbal Mobilya Kayserisporlu futbolcu Pedro Henrique'nin ortasında arka direkte topu şanssız bir şekilde kendi ağlarına gönderdi. Konyaspor, bu golle Kayserispor karşısında 1-0 geriye düşse de sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Süper Lig'de 7 yıl aradan sonra MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında oynanan başkent derbisinde ise ters vuruşla 2 gol kaydedildi.

Koruduğu kaleye gol attı

Başkent derbisinde Gençlerbirliği'nin Portekizli futbolcusu Daniel Candeias, topu uzaklaştırmak isterken kendi ağlarını sarstı ve MKE Ankaragücü taraftarlarını sevindirdi. Bu golle 1-0'lık üstünlüğü yakalayan MKE Ankaragücü, daha sonra İlhan Parlak'la farkı 2'ye çıkardı.

75. dakikada Zargo Toure'nin şutunda direkten dönen top MKE Ankaragücü kalecisi Korcan Çelikay'a çarparak ağlara gitti.

Böylece Korcan, koruduğu kaleye gol atma talihsizliğini yaşadı. Eryaman Stadı'nda oynanan başkent derbisini MKE Ankaragücü, 2-1 kazandı.

Lung topu ıskaladı

İstikbal Mobilya Kayserispor, 9. hafta mücadelesinde deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor'a 4-0 mağlup oldu.

Karşılaşmada, Kayserisporlu futbolcu Ben Rienstra'nın geri pasında kaleci Silviu Lung'un ıskaladığı top ağlara gitti. Bu gol karşılaşmanın skorunu belirledi.

Kaleyi şaşıranlar

Süper Lig'de bu sezon geride kalan 11 haftada kendi kalesine gol atma talihsizliğini yaşayan oyuncular şunlar:

HaftaFutbolcuTakımıMaçSkor
2Bahadır ÖztürkAntalyasporAntalyaspor-Yukatel Denizlispor0-2
6Daniel CandeiasGençlerbirliğiMKE Ankaragücü-Gençlerbirliği2-1
6Korcan ÇelikayMKE AnkaragücüMKE Ankaragücü-Gençlerbirliği2-1
6Dorukhan ToközBeşiktaşTrabzonspor-Beşiktaş4-1
6Levan Shengeliaİttifak Holding Konyasporİttifak Holding Konyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor2-1
9Ben Rienstraİstikbal Mobilya KayserisporBtcTurk Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor4-0
9Serdar AzizFenerbahçeFenerbahçe-İttifak Holding Konyaspor5-1
10Montassar TalbiÇaykur RizesporGalatasaray-Çaykur Rizespor2-0
10Veysel SarıKasımpaşaKasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor2-2
11Aymen Abdennourİstikbal Mobilya KayserisporGençlerbirliği-İstikbal Mobilya Kayserispor

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız