SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin 2020'deki İlk Deplasman Galibiyeti Sevinci

0
Güncellendi - 2020-07-09 17:44:50
BYMS'nin 2020'deki İlk Deplasman Galibiyeti Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 31.haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’u Afriyie Acquah’ın golüyle 1-0 mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2020 yılındaki ilk deplasman galibiyetini aldı. Sarı siyahlılar, kritik 3 puanla birlikte rahat bir nefes alırken, ilerleyen haftalar için iyice umutlandı.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 31.haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı siyahlı takım, ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan karşılaşmayı 1-0 kazanarak, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmış oldu. Sivas deplasmanına küme düşme potasında giden BtcTurk Yeni Malatyaspor, aldığı galibiyetle birlikte hem rahat bir nefes aldı hem de kalan maçlar için moral depolamış oldu.

Deplasmandaki son galibiyetini 15 Aralık 2019’da İstanbul’da Beşiktaş’a karşı 2-0’lık skorla alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, daha sonra oynadığı deplasman maçlarında istediği sonuçları elde edemedi.

Beşiktaş deplasmanındaki galibiyetin ardından deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada 6 mağlubiyet, 1’de beraberlik alan sarı siyahlılar, 2020 yılında deplasman galibiyeti görememişti. 8 Temmuz’da deplasmanda Demir Grup Sivasspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Malatya temsilcisi, şeytanın bacağını kırmış oldu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un deplasmanda oynadığı son 8 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:

17.hafta

Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

18.hafta

Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1

20.hafta

Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

22.hafta

Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-0

24.hafta

Yukatel Denizlispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-0

26.hafta

Hes Kablo Kayserispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

29.hafta

Fenerbahçe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-2

31.hafta

Demir Grup Sivasspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Murat (3 yıl önce)
    Bu takım Fener ve Sivas maçlarındaki gibi canla başla oynasa, bir de hakemlere takılmazsa eğer,,,,, sezonu 41 puan ile orta sırada bitirecektir...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • UFUK GÜMÜŞOĞLU (3 yıl önce)
    Lig sonunda puan eşitliği durumunda şu anda çekiştiğimiz rakiplerimizden sadece ilk yarı 2-0 yenildiğimiz ve hala oynamadığımız Rizespor'a karşı dezavantajımız var diğerlerine karşı ikili averajda üstünüz ligin sonu ise en az 3-4 takımın puanlarını eşit olarak bitireceğini gösteriyor. Rizesporla maçı da kendi lehmize çevirir isek büyük avantaj sağlarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Sayın Editörler yine yeniden Kucak dolusu Selamlar ve çok tşkler Bizlerin kızgınlıkla lafın ucunu nereye gittiğini düşünmeden yazdığımız onca kusurlu yazılarımızı düzeltiğiniz için Allah muhafaza Takım düşerse Benden bu kadar Almanyadan Spor Bakanına içişleri Sayın Ulusoya Almanyadan neler neler yazdım Tff yi mhk yı Emir kulu vicdansız Hakemlerin Malatyasporu nasıl Dilim Dilim Doğradığını uyuyan spor Bakanını ve Takımı Bu hale getirenide ALLAHA Havel ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyasporun rakipleri bu hafta hepsi galip Malatya kesin Beşiktaşı puansız göndermeli 3 puan almalı yoksa durumu yine kötü..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Her puan önemli.35 puan kurtarabilir Ancak garanti olan 36-37 inşallah iyi mücadele alacağımız puanlarla Lig’de kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Diyorlarki Doğruysa Bu saatten sonra Alltaki maçlardan Temiz Futbol beklemeyin kimin Eli kimin cebinde kimin Hatırı kimin gönlü kimin kalbinde Belli değil Tff Mhk denen kurumun zaten yatacak yerleri yok Başta Malatya Düşmanı ULUSOY Hala onun Hakemlerinin soyları Düdük çalıyor Diyorlar vay be bunlar doğruysa
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    hahahaha fotoğraf çok komik ya :D
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    ne amaçla yazdığını bilmiyorum ama komik olan ne.gayet güzel bir resim.galibiyete susamış bir takımın susuzluğunu gidermişliğinin göstergesi.aynı resmi beşiktaş maçından sonrada görmek dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkes birbirine yapışıkken en öndeki klüp çalışanlarının maske ve eldiven takması bile bence gülmek için yeterli ve evet inşallah beşiktaş maçından sonra da aynı resmi görür kalp çarpıntısıyla maç izlemeyi bırakırız ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Öndeki maskeyi takmasaydı, tff yine cezayı basardı.Hepimizin ortak duası beşiktaş maçından sonrada bu kareyi görmek.
    0
    0
    Yanıtla