SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin 21 Golüne 3 Futbolcu İmza Attı

0
Güncellendi - 2019-12-31 20:37:59
BYMS'nin 21 Golüne 3 Futbolcu İmza Attı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında rakip ağları 32 kez havalandırdı.

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ilk yarısı tamamlandı. 17 haftalık bölümde 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 32 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü. 

Ligin ilk yarısında kaydettiği 32 golün 16’sını sahasında atan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 16 golü ise deplasmanda kaydetti. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da ligin ilk yarısında kaydedilen 32 golün 21’i 3 oyuncudan geldi. Sarı kırmızılı takımda, 17 haftada 10 gole imza atan Adis Jahovic, takımın en golcü ismi oldu. Jahovic, Trabzonsporlu Alexander Sorloth ve Aytemiz Alanyasporlu Pappis Demba Cisse (12), ile Gençlerbirliği’nde forma giyen Sorin Bogdan Stancu’nun (11) ardında gol krallığında dördüncü sırada yer alıyor. 

Yeni Malatyaspor’da Adis Jahovic’in ardında kanat oyuncusu Thievy Guivane Bifouma Koulossa ise 6 golle ikinci sırada yer alıyor. Bifouma, 15.haftada Beşiktaş deplasmanında attığı golle takımının zorlu deplasmandan 3 puan çıkarmasında önemli bir pay sahibi olurken, 17.haftada deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’nün ağlarını havalandırarak, takımına 1 puanı getirmişti. 

Sarı kırmızılı takımda merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques ise 5 golle, takımın en golcü üçüncü futbolcusu durumunda bulunuyor. 17 karşılaşmada bin 230 dakika sahada kalan Brezilyalı oyuncu, attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle de dikkat çekiyor. Guilherme, 17 karşılaşmada 5 gol, 6 asistlik performans sergiledi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında kaydettiği 32 golün 23 ayakla geldi. 5 golü penaltıdan atan sarı kırmızılılar, 2 golü ise kafayla kaydetti. 2 golü ise rakipler kendi kalelerine attı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız