SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin Devre Arası Kampı Antalya'da

0
Güncellendi - 2019-12-24 17:52:25
BYMS'nin Devre Arası Kampı Antalya'da
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da gerçekleştirecek. Sarı kırmızılılar, 5 Ocak’ta topbaşı yapacak ve Demir Grup Sivasspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı maça kadar Antalya’da çalışmalarını sürdürecek.

Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, karşılaşma sonrası izne ayrılacak. 4 Ocak’ta Antalya’da toplanacak olan sarı kırmızılılar, 5 Ocak’ta devre arası kamp çalışmalarının startını verecek. 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda Demir Grup Sivasspor ile eşleşen ve ilk maçı 14, 15, 16 Ocak tarihlerinden birinde Sivas’ta oynayacak olan sarı kırmızılı takım, tarihin netleşme sürecine kadar hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek. 

Kupa maçının tarihinin netleşmesinin ardından Antalya’dan Sivas’a geçecek olan sarı kırmızılılar, tarihe göre Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için ya direkt İstanbul’a geçecek ya da Malatya’ya dönecek. 

Yaklaşık 10günlük bir devre arası kamp çalışması yapacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu kapsamda 1 ya da 2 hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor. 

İKİNCİ YARI 17 OCAK’TA BAŞLAYACAK

Süper Lig Cemil Usta 2019-2020 sezonu 16, 17, 18 ve 19 Ağustos 2019 tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla başlamıştı. 

2019-2020 sezonunda ilk yarı, 29 Aralık’ta oynanacak olan karşılaşmalarla birlikte tamamlanmış olacak. İkinci yarı, 17, 18, 19 ve 20 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak. Süper Lig'de 2019-2020 sezonu 17 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçını 18.haftada İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir ile oynayacak. 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda Demir Grup Sivasspor ile eşleşen BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk maçı 14, 15, 16, 17 Ocak tarihlerinin birinde deplasmanda, rövanş karşılaşmasını ise 21, 22, 23 Ocak tarihlerinde birinde evinde oynayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • kumaşçı (4 yıl önce)
    salih kardeş takım küme düşse zil takıp oynayacaksın .kardeş sen nerelisin acaba bütün yorumlarında takımı yönetmi yerden yere vurmuşsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (4 yıl önce)
    ? #YeniMalatyaspor: "Futbolcumuz #ArturoMina’nın yüksekten düşme sonucu şuuru kapalı halde hastaneye kaldırılan oğlu #Darius yoğun bakımdan çıktı. Baba Mina, oğlu Minik Darius’un yoğun bakım ünitesinde gözünü açtığını ve durumunun hızla iyiye gittiğini paylaştı.'
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Oyuncular 1 aydır maaşlarını alamįyorlar bir an evel başkan çeki düzen versin o konuda
    0
    0
    Yanıtla
  • Demekki Sivas ve Rize mağlubiyetlerinin nedeni belli oldu bu takim 3 yilda inanilmaz paralar kazandı tff den yayin gelirlerinden digiturk den btc ve evkurdan paralar ne oldu sezon basinda alexsic sadildi gecen yil sadik ve azubike satildi boutaip satıldu paralar anlaşılan hiç oldu kulübün gelir gider dengesi açıklanmıyor kulübü en kısa sürede Sayın Valimiz kontrol ettirmeli sonu gercek Malatyaspor gibi olabilirrr aon 4 yilda ne harcandi nerelere harcandı gelirler ne olduu hesap sorulmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Yahoviç nereye gidiyor daha işi bitmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Kampa büyuk ihtimal quilherme bjk a gidiyor jahovic araplara satilmıs mevcut kadro ile de küme düşülüŕ
    0
    0
    Yanıtla