SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Çakır "Caddeleri Yeniliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-04-18 17:24:55
Başkan Çakır
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Malatya’nın bulunan Eşref Bitlis Caddesi’nde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları sürdürülüyor. 2.5 kilometre uzunluğundaki Eşref Bitlis Caddesi, Çöşnük Mahallesini Seyrantepe’ye bağlıyor. 1 kilometrelik bölümde devam eden çalışmaların önemli bölümü tamamlandı.

Çöşnük Mahallesinde yoğun bir nüfusun yaşadığını belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Çöşnük Mahallemizde geçtiğimiz dönem Aytaç Paşa Caddesi, Mehmet Buyruk Caddesi ve bağlantılı sokaklarda düzenleme çalışmalarını tamamlamıştık. Bu yıl da Eşref Bitlis Caddesi ile Yusuf Bozkurt Özal Caddesini yeniliyoruz. Eşref Bitlis Caddesinin tüm alt yapıları yenilendi, eksikleri giderildi. Trafik açısından önemli bir aks burası, bittiğinde burada trafik daha düzenli olacak. Biz değişim dönüşüm çalışmalarına devam edeceğiz. Bu düzenlemeler insanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıyor. Bu yıl 400 bin m2’nin üzerinde çalışma yapacağız. Birçok noktada işlere başlamış durumdayız.

Fahri Kayahan, Kanalboyu, Tecde Yolu, Barguzu Caddesi, Yusuf Özal Caddesi, Mıhlıtut Caddesi çalışmalarımızdan bir kaçı, biz değişim dönüşüm çalışmalarını ilçelerde de yapıyoruz. Bütün projeler bittiğinde güzel, nezih ortamlara kavuşmuş olacağız. Yaşadığımız alanların kalitesini artıyoruz. Çöşnük Mahallemize güzel bir semt konağı da yapacağız. Gençlerimiz, çocuklarımız ve hanım kardeşlerimiz buradan faydalanacaklar. Bu yıl temelini atmayı planlıyoruz” dedi.

Çalışmalar ile ilgili olarak belediye tarafından yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi;

“Yolun 1.5 kilometrelik bölümünü geçtiğimiz yıl yapan Büyükşehir Belediyesi, geri kalan bölümü de bu yıl içerisinde tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. İçmesuyu, kanalizasyon, elektrik, internet, telefon, fiber hat ve yağmur suyu drenaj kanallarının yapıldığı cadde de üst yapı çalışmaları da büyük oranda tamamlandı.

Kaldırım, cep otoparklar, yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarının sonunda yolda asfaltlama çalışmaları yapılacak”

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • YUNUS DMR (8 yıl önce)
    BAŞKAN BAŞKAN BİR GÜNDE ŞU RECAİ KUTAN CADDESİNE GELDE KALDIRIM GÖÖRRRRR.
    0
    0
    Yanıtla
  • selim (8 yıl önce)
    nereyi düzelttin arabamızda amasör sağlam bir vida kalmadı kuyu önü mezarlığının orası rezil br şekilde
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (8 yıl önce)
    Birde TANDOĞAN Kavak caddesine bak rezalet ne kaldırım nede bir sokak aydınlatması Akşamları zifiri karanlık zahmet olmazsa bir gelin bir bakın Seçim zamanı gelirsiniz elbette hani yolun altı varya siz görürsünüz.
    0
    0
    Yanıtla