SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahmet Çakır da Koronaya Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, kendisi ve eşinin; vücut kırgınlığı ve halsizlik gibi belirtiler üzerine yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Twitter hesabından konuya dair bir açıklama yapan AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, tedaviye evde başlandığını ve genel durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

"Dualarınızı bekliyorum"

Çakır mesajında, “Vücut kırgınlığımız nedeniyle eşimle birlikte yaptırmış olduğumuz Covid-19 test sonucumuz pozitif çıkmıştır. Çok şükür, genel durumumuz iyi. Tedavimiz evde devam ediyor. Rabbim, tüm hastalarımıza Eş-Şafi ismi şerifi hürmetine şifa versin. İnşaallah... Dua eder, dualarınızı beklerim”  dedi.

AKP Milletvekili Ahmet Çakır’ın çok sayıda takipçisi, Çakır ve eşine, ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • mehmet sinan (3 yıl önce)
    Sn. vekilimize, ailesine ve tüm hastalara Rabbimizden acil şifa diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • sahipsiz malatya (3 yıl önce)
    Rabbim esirgesin malatya ya çok hizmeti var nereye baksan ahmet çakır eserleri var dua edelim böyle devlet adamları kolay yetişmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabi tabi böyle devlet adamları yetişmez..ne büyük eserler kazandırdı..dalga mı geçiyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Her taraf ahmet Çakır eseri maşallah ne yatırımlar ne tramwaylar ne metropol şehir oldu malatya şakşakcılar dolmuş yine
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru doğru Fahri kayahandaki ZENGİNLERE güzel yer açtı. O bölgeleri iyi besledi. Bende Battalgazide oturan vatandaş olarak hakkımınhelal etmiyorum. Selahattin başkanda aynen onun yolunda devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek şelalesini ve çevresini beton yığınına çevirdiği için Ve kamu kaynaklarını israf ettiği için hakkımızı helal etmiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatyalı (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun acil şifalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şemsettin ÖNER (3 yıl önce)
    Çok Geçmiş olsun Hayırlı şifalar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Erva B. (3 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun başkanım. Rabbim acil şifalar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman Aras (3 yıl önce)
    Başkanım Rabbim size eşinize ve tüm covid 19 virüsüne yakalanmış şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifa versin inş dualarımız siz ve tüm şifa bekleyen hastalarımızla birlikte
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Başkanım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda iyileşmenizi nasip etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (3 yıl önce)
    Başkanım size, ailenize ve tüm hastalara Rabbimizden şifa diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafer macit (3 yıl önce)
    Başkanım Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah acil şifalar versin
    0
    0
    Yanıtla