SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çakır Döneminde İlçemiz Altın Zamanı Yaşadı"

0
Güncellendi - 2021-07-30 02:40:53
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Kuluncak ilçesini ziyaret ederek vatandaş ve esnaflarla istişarelerde bulundu.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi MHP Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, AKP Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz , Milliyetçi Hareket Partisi MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Vekil Çakır toplantı yaparak istişarelerde bulundu. Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

“Başkan Çakır’ın döneminde İlçemiz altın zamanı yaşadı”

AKP Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz , "Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Kuluncak ilçemiz altın zamanı yaşadı. Her zaman yanımızda olmuştur yardım etmiş AKP Malatya Milletvekilimiz Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum, Korona virüs COVİD 19 Pandemi ve salgın nedeniyle sıkıntılar vardı, toplantımıza katıldığınız için siz değerli muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

“Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Kuluncak ilçemize hizmet getiren Milletvekili Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi MHP Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ise "AK Parti Malatya Milletvekilimiz Ahmet Çakır Kuluncak İlçemizi ziyaret etmelerinden dolayı kendilerine, teşekkür ediyorum uzun süredir bir araya gelemiyorduk Korona virüs COVİD 19 Pandemisi vardı, Vekilimiz bekledik ama Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM yoğun bir mesaileri vardı. Biz Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini biliyoruz ve Vekilimiz Ahmet Çakır takdir ediyoruz, Kuluncak ilçemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı, tabi Malatyalılar ayrı ama biz Kuluncak Belediye Başkanı olarak AK Parti Malatya Milletvekilimiz Ahmet Çakır’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum Kuluncak ilçemiz Ahmet Çakır Başkanımızın döneminde güzel hizmetler almıştır. Yapılan hizmetler inkâr edilmez burada herkeste yapılan hizmeti biliyor. Belediye Başkanlığı sonrası AK Parti Malatya Milletvekili seçilen Ahmet Çakır her zaman bizlerin yanında oldu, sorun ve sıkıntılarımızla her zaman ilgilenmiştir Cumhur ittifakıyız ama bizler her zaman ön planda tutmuştur vekilimiz Ahmet Çakır buradan bir kez daha teşekkür ediyorum tüm vekillerimiz her zaman yanımızda kendilerine teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde hiç birimiz ne acılarımız yaşaya bildik nede sevinçlerimiz yaşaya bildik, düğünlerimiz yapamadık, Ülkemizde Pandemi nedeniyle iyileşme oldu, turizm açıldı ve şimdi ise Korona virüs COVİD 19 Pandemi yükselmeye başladı. Vakalar yükseldi umarım bundan sonra kısıtlamalar geri gelmez" dedi.

“Muhtarlarımız uygun bir dile gündeme getirebilirler”

Kuluncak Kaymakamı Alparslan Sözen ise "AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve beraberindeki heyet Kuluncak ilçemiz ziyaret ediyor, toplantı da muhtarlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyecek muhtarlarımız sorunlarını uygun bir dile gündeme getirebilirler, toplantıya katılan herkes teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da"Kuluncak ilçemize ne zaman gelsek bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve sahiplenmeniz karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Birlikte bir gayemiz var, Ülkemize hizmet etmeyi siyasetin gayesi Ülkesine, Memleketine ve Milletine hizmet etmeyi insanlarımızın sorunlarını çözmek. İnşalarımızın dertleriyle dertlenmek bu vesileyle Bizlerde başladığımız günden itibariyle, Büyükşehir olduk sürekli Kuluncak ilçemize geldik ve yoğun bir şekilde gelerek ziyaret ettik. Büyükşehir sürecini ben 4 yıl yaşadım bu 4 yıl içerisinde ’de Allah şükürler olsun ilçemizi, köylerimiz ilçelerimizin alt yapısını ve meydanlarını ellimizden geldiği kadarıyla hizmetlerini aktarmaya çalıştık" dedi.

“Vatandaşlarımız bize isteklerini iletiyor bizde yerine getireceğiz

Vekil Çakır, " Yerelde sağ olsunlar Belediye başkanlarımızın yapmış oldukları güzel ve çalışmalarını hizmetlerini takdirle karşılıyoruz. Sorunların birden bitmesi mümkün değil insan var olduğu sürece sorunlarda sıkıntılarda var olacak, yapmış olduğumuz yerler zaman zaman bozulacak ve yenisin yapılması gerekecek su ve göletler olsun hastane ve kamu binaları, yatırımları olsun yapılan yollar olsun nereye gidersek gidelim, Hizmet görüyoruz Bölge’de birkaç il gezerek geldim. Sivas’tan geldim Malatya’ya yapılan o tünelleri görünce gerçekten, ne kadar önemli yatırımların yapıldığını, 5 veya 6 tane Tünelimiz ve viyadüklerimiz var ne kadar emek verildiğini yapılan yatırımları görmek lazım neler eksikse bunlarda iyi bir şekilde takip edilmesi lazım dile getirilmesi lazım bizlerde siyasi olarak bunların yatırım alabilmesi için kaynak alabilmesi için ellimizden gelen çalışmayı ve gayreti gösteriyoruz Vekil arkadaşlarımız ve ilçe başkanlarımız olsun Belediye Başkanımız sürekli Ankara’ya geliyor ve İlçede ne kadar sorun varsa bunları bizlere aktarıyorlar. Mecliste yoğun bir çalışma süreci vardı, yaz ayında Ekim ayına kadar meclis kapalı, biz sahada olacağız bütün ilçelerimiz gezeceğiz merkezi gezeceğiz her yeri gezmeye çalışacağız Halkımız bizden ne ister vatandaşlarımız bizden ne ister bölgede ne durumdayız .bunlar’da yakından görme fırsatı buluyoruz, Kuluncak ilçemizde vatandaşlarımız ve muhtarlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyeceğiz istişarelerde bulunuyoruz ilçemizde köylerdeki sorunları varsa çözüm bulmaya çalışacağız, sorun ve sıkıntıları olacak ve biran önce bitmesi mümkün değil, bizler elimizden gelen gayretle çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kuluncak ilçesindeki muhtarlar sorun ve taleplerini AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’a anlattı.

Vekil Çakır ve beraberindeki heyet daha sonra Kuluncak İlçesinde Esnaflar ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi bir süre sohbet etti .

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Ahmet Çakır Malatya nın gördüğü göreceği en kral belediye başkanıydı. Adam gibi adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hıı bilmezmiyiz,malatya unutmayacak.yerli ve milli trambüsü euro ile ihaleye verişini,malatya kaldırımlarını kışın buz pisti gibi yaptığını,kaldırımlara boylu fidan adı altında bir ağaca bin lira para verdiğini,güzelim kernek gölünü ve su kaynağını kuruttuğunu,milyonlarca lira harcayarak fahri kayahan a yolun ortasına kanalmı havuz mu olduğu belirsiz birşey yaptığını,güzelim kanal boyunun o güzelim kanalın kesme taş dokusunun üzerini acayip renk ile kapatmasını,2.kanal boyunun kanalını söküp süveyş kanalı gibi yapmasını,imarda akla fikre gelmeyen hatalar yaptığını .......unutmayacağız,malatya böyle bir başkanı asla unutmaz.belediye borcunu.şelaleyi de yazmadım.yazacak mevzu çok hangi birini yazam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Keşke herkes senin gibi geçmişi çok çabuk utunmasa..
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsan Ölür Kalır Eseri (2 yıl önce)
    Gelen gideni aratır derler ya tam bugünler için söylenmiş sözdür.Büyük bir teveccühle göreve gelen Selahattin başkan ne acıdır kendisinden beklentilere cevap verememiştir.Yol yapmak kaldırım yapmak belediyelerin asli görevi olmuş olmasına rağmen sanki bizlere birer lütufmuş gibi lanse edilmeye çalışılması akla ziyan söylemlerdir.Bugün Eşek ölür kalır semeri İnsan ölür kalır Eseri gibi çok güzel yerinde değimlerimiz mevcut Malatyamızda bugün kalıcı eserler Münir Erkal döneminden sonra ençok eseri şehrimize kazandıran Ahmet Çakır dır nasıl eserler diye soranlar vardır belki içimizde bunlardan sadece bi iki tanesini söyleyeyim Nikah Sarayı Yaşam Spor Merkezi Tabiat Parkı gibi sayılacak onlarca kalıcı eserler bırakmıştır ben şahsen Memleketimize kazandırdığı bunca eser ve hizmetten dolayı Ahmet Çakıra teşekkürlerimi ifade etmek isterim umarım ve dilerim birgün tekrardan bu şehire Belediye başkanı olarak hizmet etme şerefine tekrardan nail olur temennim bu yöndedir
    0
    0
    Yanıtla
  • He canım dünya tarihi böyle eserleri sadece malatya da gördü..hangi şehirde nikah sarayı var?
    0
    0
    Yanıtla
  • 1.8 milyar tl borç ile aklına gelen sadece nikah sarayı ve spor yaşam merkezi ise o başkan bişey yapmamıştır nokta..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayal Kırıklığı (2 yıl önce)
    Ahmet Çakır başkanın yaptıkları hakikaten mükemmel hizmetlerdi. Selahattin beyden çok ümitliydik ama tamamen hayal kırıklığı yaşattı bize. İşinin sadece reklam ve şovdan ibaret olduğunu gördük. Geçmişte yapılan iş ve projeleri kendi yapmış gibi anlatıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışehirli (2 yıl önce)
    Sayın Çakır sizleri tekrar Başkan olarak görmek istiyoruz şuanki mecvut yönetim sizin yarım kalan projelerinizin yamasını bile yapamadı arkanızdan konuşmaktan yaptığınız hizmetlerin adını değiştirip kendilerine mal etmekten başka birşey görmedik en büyük korkuları sizin tekrar gelmeniz
    0
    0
    Yanıtla