SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'a Göre Suriye'de Terör Devleti Engellenmiş

0
Güncellendi - 2021-08-28 01:48:23
Çakır'a Göre Suriye'de Terör Devleti Engellenmiş
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Her devletin elinde silahı olabilir, uçakları olabilir ama yönetecek bir devlet aklı ve cesareti olması lazım. Türkiye’nin hem silahı var, hem savuma gücü var, hem de yönetilen devlet aklı ve cesareti var. Bunu bu ülkeye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan kazandırmıştır.” Dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, Mahmut Özer ve partili yöneticilerle birlikte Akçadağ İlçesini ziyaret etti.

Akçadağ ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili Ahmet Çakır, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili Çakır, “Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) meclis tatil olması nedeniyle, Akçadağ ilçemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Gittiğimiz yerlerde bir eksiklik varsa kurumlarımızın yapmış olduğu çalışmalar varsa, görüyoruz ve takip etmeye çalışıyoruz. AK Parti’nin getirdiği hizmeti Akçadağ ilçemize yapılan hizmetlerde Malatya’mıza ve Türkiye’mize yapılan hizmetleri görüyoruz. Son günlerde Afet döneminden geçiyoruz ve bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Yaşadığımız sıkıntılar da ülkemizin nasıl yönetildiğini, sağlık sisteminin kurumsallaştığını gördük. Sağlık sisteminin fiziki yapılanmasını ülke ve insan için ne kadar önemli olduğunu pandemi de gördük. Bizden daha çok zengin ve gelişmiş ülkelerin pandeminin karşısında nasıl çaresiz olduğunu da gördük, İnsanına, halkına, hastasına sahip çıkamadığını gördük “ şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka verdiği değeri, görüyoruz. Her zaman her şartta Başkan Erdoğan halkın yanında ve yaralarını sarıyor, vatandaşlarımızla hep iç içe. Halkın içinden gelmiş bir lider bizlerde vekil olarak vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinliyoruz ve çözüm noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her şey hizmetle sınırlı ve işle sınırlı değil, günlerce ve anlatsak yapılan hizmetleri bitiremeyiz, Ülkemizin geldiği seviyeyi görüyorsunuz. Bölgede söz sahibi ülke haline geldi. Dünya da sözü dinlenen ve saygı gören devlet haline geldik. Kim ne derse desin, muhalefetin, ‘Biz geldiğimiz zaman dış politikayı 380 derece dış politikayı değiştireceğiz’ dediğine siz bakmayın. Dış politikanın neyini değiştirecek? Ülke olarak Ege’de aradığımız sondaj sismik arama çalışmalarını mı durduracak. Yada Doğu Akdeniz’deki atılan ve ilan edilen adımları mı geriye döndürecekler? Muhalefet Suriye’de terör devletine izin vermediğimiz politikayı mı değiştirecek? Böyle mi vatana ve millete hizmet edecekler? Akdeniz ve Ege’de sondaj ve sismik aramaları kime karşı yaptık. Türkiye’miz neyine güveniyor, ekonomisine, savunma sanayisine ordusuna ve milletine güveniyor. Bizde millet olarak yapılanları görüyoruz. Karabağ'daki olaylarda Türklere karşı soykırım işlendi. Binlerce insan öldürüldü, topraklar işgal edildi. Azerbaycan 30 yıldır işgal altındaydı Türkiye’nin geliştirdiği savunma sanayisi ve silahlarıyla stratejiyle zafer elde edildi. Her devletin elinde silahı olabilir, uçakları olabilir ama yönetecek bir devlet aklı ve cesareti olması lazım. Türkiye’nin hem silahı var, hem savuma gücü var, hem de yönetilen devlet aklı ve cesareti var. Bunu bu ülkeye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan kazandırmıştır.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Kündübekli (2 yıl önce)
    Bilmediğin, anlamadığın konulara girmek zorunda değilsin. Seyleyecek lag bitti zahar. Sen helvacılığı anlat, en iyi susam nereden alınır, iyi helva nasıl yapılır burları anlat. Hatta helva gurmesi olarak yerel tivilerde program yap belki bir faldan dokunur ve millet eğlenir. Reyizin adı ile belediye başkanı oldun ne yaptın? Yetmedi, bir de seni vekil yaptılar gazozcu gibi. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz her konuda ahkam kesiyorsunuz? Bu millete hiç mi saygınız kalmadı? Bu tarz politika İslam'da mübah mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri amca (2 yıl önce)
    Akpınar esnafından milletvekili olunca yapcağı siyasi analiz bu kadar olur ancak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (2 yıl önce)
    Yaaa..artık midem bulanıyor..doğduğum ve doyduğun bu topraklardan gitmek istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • BEN aptal değil im yaaaa..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tutan yok yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)
    Elektrik, su, telefon, internet, doğalgaz, ulaşım, ekmek, meyve, sebze, tahıl, eğitim, kırtasiye ........ Sayın vekil bizim derdimiz geçim. Sizin derdiniz seçim. Tatil yaparken "Kardeşim Esat" sonra oldu sana " eset " Musul başkonsolosluğu teröristler tarafından kuşatılmış. A.D. " öfkeli çocuklar " Süleyman Şah türbesi kuşatılmış. Troll ordusu " bir türbe için askerlerimizi tehlikeye mi atalım ? " pyd terör örgütünün lideri salih müslimi kırmızı halılar ile karşılandığında itiraz edenlere " Bunlar devlet işi. Sizin aklınız ermez ! " Sgk hastanelerinde her 4 doğumdan biri suriyeli, bayrama memleketine gider 10 gün sonra Türkiye ye geri döner. Suriyeli hastanede sıra beklemez, eczanede para ödemez. Ha birde bizin uyanık işverenlerimiz bunları sgk sız ve düşük ücretle çalıştırma fırsatçılığı yapar. Bakan çıkar ve bizim gözümüze bakarak " bunlar olmasa sanayi çöker " der. Sayın vekil azıcık azıcık devlet yönetme kabiliyetine sahip olan zamanında 36. paralelin kuzeyine uçuş yasaklanınca, terör örgütlerine abd tarafından silah desteği verilince ne yapılmak istendiğini anlar. 1 Mart tezkeresine EVET demek için çaba sarf etmez. Irak dağıldında oluşacak boşluğu görür ve Türkiye düşmanı barzanın muhatabı olmaz. Irak merkezi yönetimi zamanında enerji bakanının uçağının musula inişine izin vermedi! Rusya izin vermese suriyeye sapan taşı bile atamazdık. rus uçağı vuruldu . Ben vurdum. Emri ben verdim diyenler sonra sus pus. Tazminatı ödedik. Özrümüzü diledik. Sınır boyu suriyeden gelen roketlerin haddi hesabı olmadı. Katil rusya askerlerimizi öldürdü. rusyaya koştuk. Kapıda bizi beklettiler. Bu mu sizin üstün DEVLET AKLINIZ ? Al sana arap baharı. Kışı yine bize kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu milletvekilleri nerede yaşıyor, neden bahsediyor. Gerçekten anlamak zor. Ya da halkın hiç bir şey bilmediğini mi zannediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Çok destansı helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    çakır doğru söylüyor teröristler ülkemize geldi orada engelendi burada devlet olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Bu gidişle ülkemizde terör devleti kurulacak ... Baksanıza Suriyeli sayısı 10 milyonu geçti...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yolcu (2 yıl önce)
    Başkanım toplumun belirli kesimlerinde halen at gözlüğü mevcut olayı halen Suriyelilerin ülkemizde gelmesinden ibaret sanıyorlar oysaki Fırat kalkanı Zeytindalı vs harekatlar yapılmasaydı şuan ülke olarak terör örgütü kılıfına girmiş ABD İngiltere Fransa Almanya gibi terör sevicileri ile daha fazla uğraşıyor olacaktık ama hamd olsun şuan o topraklar bizim bayrağımız dalgalanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Çok doğru söylemiş Sayın Çakır. Suriye'yi ve Esad'ı milyonlarca ne idüğü belirsiz baş belasından ve terör devleti olmaktan kurtardınız. Milyonları biz içimize aldık, biz olacağız bu gidişle!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram akgeyik (2 yıl önce)
    çakır engelledi terör devleti oluşumunu tebrik edirem milletin efendisi
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Sayın vekil,AKP iktidarindan önce milli mücadeleyi kim yaptı,??? yağdanlık oldunuz yeter,cumhurbaskanını Komutan yaptıniz,ekonomist yaptınız,sağlıkcı yaptınız,strateji uzmanı yaptınız,dini lider yaptınız bukadar yeter yeter,bırakın adam ülkeyi yönetiyor yönetsin sizde bi ara vekilliği hatırlayın konu mankeni olmaktan kurtulun,bir proje ile gelin bir cözümle,liderinize bukadar kutsallık katmak ile zaten vicdanlarda bir yara bıraktınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Önce sana küçük bir ders vereyim Arada cevabını almış olacaksın devlet bütçesi çıkarılırken vekiller çağırılır ilin yatırım ihtiyacı çıkarılması istenir devlet hastanesi Çevreyolu köprüler yollar tüneller gibi sonra yapılacak yatırımlar bakanlık bütçelerine alınır vekillerde takipçileri olur sadece bu söylediğim üstün körü bir açıklama yoksa bu kadar kolay olmuyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)Yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam yarından itibaren devlette işin hazır... Çakır'ı ve ötekilerin bu kadar savunduğuna göre ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emekliyim, Vallahi billahi kimseden bir menfaatim yok sadece Bu yatırımlar bu kadar iş gökten zembille inmediğine göre birileri talep etti birileri yaptı yiğidi öldür ama hakkını yeme ülkenin memleketin nereden nereye geldiği belli tabiki herkes daha iyi olmasını ister hakkıdır ama geriye bakıp geleceğe emin ve güvenli adımlarla sabrederek gitmek lazım iktidara oy veriyor bu vatandaş niye baltayı ayağına vursunki mantık olarak düşünürsek
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende sana ders vereyim kardesim 15 yildir yapilamayan cevre yollarinin bütcesi 15 yildir neden verilip veya alinamayip veya hersene bitecek denip 15 yil sonra baslandı,haklisin devlet yönetimi hesap isi ki kamu harcamalari dış borçlar cari açık hesaplamalarin yüzde yüz aksi olmuştur,dedinya hesap kitap isi veya döviz kurları yüzde yüz elli tahminlerin ötesinde fark yaratmiştır olumsuz yönde tabi,,,hesap kitap ya veya üstün körü vatandaş konuşuyoryaaaa.komiklik yapmayın lütfen
    0
    0
    Yanıtla