SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan 'Torpil Dolandırıcısı' Uyarısı

0
Güncellendi - 2017-03-01 02:39:25
Çakır'dan 'Torpil Dolandırıcısı' Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, son günlerde bazı dolandırıcılar tarafından gerek kendisinin, gerekse çalışma arkadaşlarının isimlerini kullanarak sahtekârlık yapanlar ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Saygıdeğer hemşehrilerim; son zamanlarda bazı sahtekârların bizzat şahsımın ve çalışma arkadaşlarımın isimlerini kullanarak işe aldırma, tayin ve terfi konularında torpil yapma gibi vaatlerle dolandırıcılık yaptıklarını üzülerek duymaktayım.

Bu tür alçaklıklara tevessül edenler hakkında gerekli yasal işlemleri ivedilikle başlatacağız. Çok açık ve net bir şekilde ifade edeyim ki böylesine bir alçaklığa tevessül eden her kim olursa olsun asla ama asla en ufak bir müsamaha göstermeyeceğimizin bilinmesini isterim.

Saygıdeğer kamuoyumuzdan da kendilerini nasıl tanıtırlarsa tanıtsınlar ister akrabam, ister yakınım, ister çalışma arkadaşımız olarak tanıtsınlar bu sahtekârlara hiçbir surette prim verilmemesini ve bu tür bir durumla karşılaştıklarında hemen 155 polis hattına ihbarda bulunmalarını hassaten istirham ediyorum.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    ŞİKAYET ETMEYİN. ADAM GAYET GÜZEL BİR OYLA İKİNCİ OLARAK BAŞKAN SEÇİLDİ. İYİ OLMASA İKİNCİ DEFA ADAY YAPILMAZ VE KAZANMADI. ŞİKAYET YOK AYIP ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (7 yıl önce)
    birşey soracağım hiç belediyeden eleman alımı diye bir şey gördünüz mü ben hatırlamıyorum. sanırım o dolandırıcılar soktular belediyeye aman dikkat edin dizide dolandırmasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan k (7 yıl önce)
    Direksiyona geçmekten tiskiniyorum. tiskiniyorum. tiskiniyorum. Ey beceriksizlerrrrrrrrrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (7 yıl önce)
    Yollar yollar
    0
    0
    Yanıtla
  • tayfun 44 (7 yıl önce)
    belediye başkanım boş işlerle ugraşmayın şu ara caddeleri bir gezin her taraf kazılmış nasıl görmez yada bilmessiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • ara caddeleri ilçe belediyelerinin yapmaları gerekiyor diye biliyorum.. büyükşehirin yetkisinde değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan K (7 yıl önce)
    Başkan bu yazdıklarımı görüyorsan bir zahmet oku. Diğer haberlerde de yazdım. Kimseye hakaret küfür etmeden. Diyorumki; Şeybayram, Özalper, Koyunoğlu, Zaviye, Çukurdere..... bu mahallelere girdinizmi. Sümer okulu belediyenin karsısında degilmi. O ara sokakatan girin, bir zahmet gezin. Ama dikkat edin hız yapmayın. Hem kurallara uyalım hemde arabanız Allah muhafaza. Ya dedigimi herkes anlıyo. Sizi alemlerin yaratıcısı, anne cocugun, cocugun anneyi tanımadıgı o mahser gününün sahibi, bu yalan dünyanın da sahibi Allaha havale etmekten baska elimizden birsey gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Sn. Başkan, ÇÖŞNÜĞÜN cadde ve sokaklarına kazdığı toprağı döküp bırakan, yetmezmiş gibi üstüne bir de dolgu toprağını yayan, çukur ve tümsekleri düzeltmeden olduğu gibi bırakan, gelip geçen araçlarından kalkan tuz duman içinde kalan vatandaşı perişan edenler asıl size karşı en büyük torpil ile dolandırıcılığı yapıyorlar. Haberiniz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (7 yıl önce)
    Tercumesını yapıyorum.Torpıl,kayırma vb. ıslerı ancak bızler yaparız.Baskalarına guvenmeyın.
    0
    0
    Yanıtla
  • kara44@hotmail.com (7 yıl önce)vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    :))) Ne diyeyim kardeş. Düşünürlermi senin dediğini acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • İhram (7 yıl önce)
    Bu hale getiren bizzat kimler acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • bu torpil emmi dayı meselesi çok eskilere dayanır kardeş düzen baştan yanlış
    0
    0
    Yanıtla