SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık 123'üncü 'En Etkili Kadın'

0
Güncellendi - 2017-07-01 03:32:56
Çalık 123'üncü 'En Etkili Kadın'
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Politikalardan Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili  Öznur Çalık, dünyanın en etkili kadınlar listesinde 123. sırada yer aldı.

Londra'da yayınlanan  Richtopia web portalının yaptığı araştırmaya göre; ‘En etkili kadın liderler’ için  Twitter, Facebook, Wikipedia, Youtube, Linkedln ve Instagram kullanımına bağlı çeşitli ölçümler baz alındı. Sosyal medyayı etkin kullanmasıyla bilinen AKP Genel Başkan Yardımcısı Çalık, 250 En Etkili Kadınlar Listesi’nde 123. sırada listeye girdi.

Listenin ilk sırasında ise Hillary Clinton yer aldı. Eski ABD Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama ise 6. sırada kendine yer buldu.

Türkiye’den listeye giren isimler arasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yazar Elif Şafak, CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, sunucu Ece Erken’de bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Sezer (6 yıl önce)
    Kaç oy almış ? !!! Kriter ne imiş ? Hangi başarıya imza atmış ? Siyasete Yeni bir penceremi açmış ? Yada mesleği olan eczacılıkta yeni bir ilacmi bulmuş ? Anaanemde koysa suralece oy versek internette muhtemelen daha üst sıralarda yer alacağına eminim ......
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    biz Öznur çalık ın kıymetini bilmiyoruz ama dünya biliyor... bu başarıda malatyada hazımsızlık çekenlere kapak olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Arkadaşlar söz söylemeyin ortada bişey yok sosyal medya baz alınmış yani boş işler
    0
    0
    Yanıtla
  • Günaydın (6 yıl önce)
    Bütün bunlardan da anlaşılıyor ki MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR. Bu elbetteki sözün bittiği yerdir. Eleştirilen konuların elbette sahipleri vardır. Kendilerine ost çıkaracaktır. Yolun açık olsun vekilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Mercan (6 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum da hazımsızlıktan başka birley değil , kadın haliyle bu kadar iş başarmış belli görevlere erişmiş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olabilmiş 3-4 bayandan birisi o yüzden işinize bakın hasut olmayın takdir edin saygı duyun lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (6 yıl önce)
    Malatyamızın her tarafı bal dök yala, toz toprak nasıl bişey unuttuk, 6 ayda biten stadımız var, su sorunu hiç olmadı zaten , asayiş mükemmel, trafik 10 numara, adamına göre muamele diye bişey yok .... vs...evet gerçekten çok etkiliymiş .... Allah bağışlasın (boşuna 123. Sıraya koymamislar)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Ne etkili ne etkili masallah. Malatyaya faydası olmayan Türkiyeye, hadi onu da bırakın dünyaya faydası olurmu. pehh
    0
    0
    Yanıtla
  • mavi (6 yıl önce)
    Neye gore basarili ama? Memlekete vaad vermekten baska ne yapmis?
    0
    0
    Yanıtla