SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ın 'Seçim mi Var?' Dedirten Paylaşımı

0
Güncellendi - 2021-06-14 02:59:32
Çalık'ın 'Seçim mi Var?' Dedirten Paylaşımı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, "Erken seçim mi var?" sorusunun sorulmasına yol açacak bir tweet attı. Çalık, AKP sözcülerinin kesin bir dille gündemlerinde olmadığını vurguladıkları seçim konusunda, sanki erken seçim tarihi açıklanmış gibi, "Allah'ın izniyle sandıktan, milletimizin desteği, alnımızın akıyla çıkacağız inşaallah" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın, seçimlerin normal zamanına henüz 2 yıl varken attığı tweetin 'yazım yanlışlarından arındırılmış' hali şöyle:

"Hem sahada, hem sanalda, hem masada, hem de sandıkta olacağız. Allah'ın izniyle sandıktan, milletimizin desteği, alnımızın akıyla çıkacağız inşaallah".

Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, muhalefetin lider ve sözcülerinin, erken seçime gitme çağrı ve tekliflerine, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli sert ifadelerle 'red' cevabı verirken, AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık'ın, bir tweetinde iki defa "sandık" vurgusu yaparak, sandıktan başarıyla çıkacaklarını yazması 'ilginç' bulundu.

malatyahaber.com

GÖRSEL: Çalık'ın tweeti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Taner (2 yıl önce)
    Bravo vekilim. İmla kurallarına uyumunuz, bize muhteşem eğitim sistemimizin niye bu kadar fevkaladenin fevkinde olduğumuz konusunda fikir veriyor. Umarım bu yazıyı yeğeniniz yazmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (2 yıl önce)
    2021 Sonbaharında Ekim , Kasım Gibi Erken Seçim Olucak. Kulisler hareketli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    İki cümlede yedi yazım yanlışı var. Tebrik ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    The end.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Bağlaçları hepten karıştırmışsın Öznur Hanım. Bu bir mebusa yakışmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Alınızın ak mı kalmış saçınızın teline kadar batmış durumdasınız
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Bu kez zor bee biz Akp'den vazgeçtik bu halk arkanızda değilse ki değiliz kazanamazsınız Öznur abla
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Malatya için en çok çalışan milletvekili. Malatya'da en sevilmeyen milletvekili Malatya Öznur Çalık'ı hiç sevmeyecek heralde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet çok çalıştığı için son 20 senede Malatya'daki bölge müdürlükleri Elazığ'a gitti, çok çalıştığı için malatyanın batı çıkışındaki zor bela yapılan bir viyadük bile düzgün değil. Çok çalıştığı için adam akıllı bir çevreyolumuz yok, çok çalıştığı için bir kayseri bir Antep Adana Elazığ Diyarbakır van ayarında bir şehiriz, çok çalıştıkları için Malatya tarım tekstil Sanayi başkenti. Çok çalıştıkları için şehir içindeki çevreyolu mayın tarlası gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • okan (2 yıl önce)
    Maalesef bitti hükmü devriniz....The End
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    İlginç, bu twiti sayın Çalık mı, yoksa danışmanı mı attı bilmiyoruz ancak sayın Çalık ın haberi olmadan atılmaz. Seçimden aşka çare kalmadı mı sayın Çalık? Sizde muhalefet ile aynı mı düşünüyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Alnınızdaki ak?
    0
    0
    Yanıtla