SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarda Sona Gelindi"

0
Güncellendi - 2018-08-31 01:56:46
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat  Atabey İskelesindeki düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan düzenleme çalışmaları kapsamında 8 bin metreküp dolgu çalışması yapılarak 14 bin metrekarelik alan oluşturuldu. Bu alanda monte edilecek 35 adet kamelya gurubu, 30 adet barbekü, çocuk oyun gurubu, sahil kenarına oturma bankları ve yeşillendirme çalışmaları ile Atabey İskelesi nezih bir görünüme kavuşmuş olacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat inceleme gezisi sırasında yaptığı konuşmada, “Atabey Feribot İskelemiz Malatya ile Baskil arasında hem araçlar hem de yayalar tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Bu kadar yoğunluğun yaşandığı bu alanı daha nezih ve kullanılır bir hale getirmek için başlatmış olduğumuz düzenleme çalışmalarında sona yaklaştık.

Hem feribota binmek için Atabey İskelesi'ne gelen vatandaşlarımızın, hem de baraj manzarası eşliğinde piknik yapmak için buraya gelen vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadan güzel bir şekilde zaman geçirmelerini sağlamak için düzenleme çalışmalarında her ayrıntı düşünüldü. Aydınlatılmasından, çocuk oyun guruplarına, kamelyalarından, barbekülerine ve banklarına kadar modern bir şekilde dizayn edilen nezih bir mekânı daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımıza daha güzel hizmetleri nasıl ulaştırırız, onun gayreti ve çabası içerisindeyiz” dedi.

Başkan Polat ayrıca Atabey İskelesi'nde feribot bekleyenlerle sohbet ederek küçük çocuklara hediyeler dağıttı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    oynayamayan gelin yerim dar dermiş eskiden! şimdilerde ise yap yap bitmeyen projeler, bitmeden onarım gerektiren işler, yenilen yutulan (?) emekler önümüzde...2 yıl, bende gözlerim bu işi ama eskisinden daha viran ve yıkık halde, bakalım ne zaman eski seviyesine çıkacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Millet buradan Sivriceye göle yüzmeye gidiyor, bizim şehirde neden olamaz yoksa nehir kenarına çin seddimi yapıldıda görmüyoruz. Su akarsu olduğu için tehlikeli ise bak ne güzel bu alanda dolgu yapılmış nehir kenarına yakın alanda belirli bit alan çevrilerek güvenli hale getirilebilir teeee ama nerde yapacak vizyon sahibi kişiler, bir kayak tesisi yapıldı açın haritadan bakın yama dağı sivas sınırları içinde kalıyor ne gerek vardı bu kadar uzak yapmaya Beydağı varken gidip o kadar uzaklara sebep ise orada yağan kar daha kaliteliymiş yahu kışın yapan karda millet evinin önünden kayıyorsa beydağında hayli hayli yapılırdııııı ahhh Malatyammmm ahhhh. Gittiler beydağının en güzel yerlerinden birii olan karagöze taş ocağı kurdurdular yazıklarrrrrr olsun sizlereeeee.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Evet ben de 2 yildan beri takipediyorum burayi yaoacaklari bu kadarcik iş ve hala devamediyor kış geldi mubarek. Bir lafimda boyle yerleri harabeye ceviren insanlara.Piknik yaptiginiz eviniz gibi gorun baska sehirden bir misafir geldiginde sizi insan diye ansınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • gemici (5 yıl önce)
    2 yıl oldu herhalde başlayalı, ne kadar hızlı çalışıyorsunuz. teşekkür ederiz.
    0
    0
    Yanıtla