SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmaları Hep Birlikte Yapacağız"

0
Güncellendi - 2017-07-19 04:06:48
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ve oda başkanları Vali Ali Kaban’a yeni göreve başlamış olması nedeniyle ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Keskin, Malatya’da 40 esnaf odası ile esnaf ve sanatkarlar camiasının sorunların hem yerelde ve hem de hükümet nezdinde çözmeye çalıştıklarını ve dile getirmeye ifade ederek, “Malatya’ya  hizmet edeceğinize, esnaf ve sanatkara kapınızın açık olacağına yürekten inanıyorum. Malatya&’ya hoş geldiniz, yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Keskin, ziyarette Malatya’da esnaf ve sanatkarların en büyük mevcut sorununun şehrin merkezinde kalan küçük sanayi siteleri olduğunu ifade ederek, bu sorunun çözülmesi için uzun yıllardan beri bir çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ve sorunu hükümet nezdinde de dile getirdiklerini ifade etti.

Keskin; “Sayın Başbakanımız ile görüştüğümüzde küçük sanayi sitelerinin sadece Malatya’da değil, Türkiye genelinde artık bir sorun olduğunu ve şehirlerin içinde sıkışıp kaldığını ifade ettik.  Gümrük ve Ticaret bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci’de o toplantıdaydı. Mera, hazine ve şehir içinde kalan askeri alanlarda bir inceleme yapılması talimatı verildi. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü bu konuda Malatya’da bir toplantı yaptılar. Bizim yaptığımız incelemede Şoför Okulu olarak bilinen Altay Kışlası, 11.5 bin dönümlük bir alana sahip ve burası tarıma elverişli bir alan değildir. Küçük Sanayi Sitesi için kullanılabilecek bir alan. Bu konudaki çalışmalar devam ediyor” dedi.

Vali Ali Kaban ise, “Esnaf ve sanatkar toplumu oluşturan en temel öğelerden birisidir.  Tarihten gelen bir yapımız.” diyerek esnaf ve sanatkarın sağlıklı bir gelecek için daha güzel nitelikler kazandırılarak taşınması gerektiğine inandığını ifade etti.

Vali Kaban, daha önceki görevlerinde de esnaf ve sanatkarın ayakta tutulması için çalışmalarda bulunduğunu anımsatarak, “Malatya’da da çalışmaları hep birlikte yapacağız.” İfadesinde bulundu.

Vali Kaban ve esnaf kuruluşu temsilcileri bir süre sohbet etti.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İDRİS (6 yıl önce)
    Kendimi bildim bileli bunlar görevde ben bir çalışma görmedim. Tek çalışma söylemden ibaret olup Söyledik görüştük inşallah Tabi haksızlık etmemek lazım gördüğüm tek çalışma devlet büyükleri gelince hoş geldin afişi asıp altına isimleri yazmak Yine devlet imkanlarını kullanarak tabiki Halk uyandı artık da Memlekette sorgulayan basın Yok Yorum bile yayınlanmıyor
    0
    0
    Yanıtla