SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2021-09-07 20:58:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne getirilen Memet Mert’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, AKP Arguvan İlçe Başkanı Gazi Üşen, AKP Belediye Meclis Üyeleri, AKP İlçe Teşkilatı ve beraberindeki heyet, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, “Hayırlı olsun ziyaretlerine gelen misafirlerimizle, çalışmalarımızı ve planlarımızı değerlendiriyoruz. Bu kapsamda başarı temennilerini ileten ve nezaket gösterip ziyaret eden değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren devam eden ve proje aşamasında olan çalışmaları takip ediyoruz. Yazıhan Belediye Başkanımızla beraber Yazıhan için çalışmalar yapmıştık. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ilçemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçede kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları bizden önce başlamıştı. Bizlerde devam ettirip inşallah bitireceğiz. Belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve meclis üyelerimizle beraber çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı ve meclis üyeleriyle beraber MASKİ Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise “Genel Müdürümüz Memet Mert’i Büyükşehir Belediyesi’nde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tanıyorduk. Yol Altyapı Daire Başkanlığı süresince Malatya’ya çok iyi hizmetler yaparak teknik anlamda tecrübesini kanıtlamıştır. Bu tecrübesiyle MASKİ Genel Müdürlüğü görevini en iyi şekilde yerine getireceğine şüphemiz yoktur. Böylesine başarılı çalışmalar gerçekleştiren Memet Mert’e MASKİ Genel Müdürlüğü görevini tebliğ eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkürlerimi iletiyorum. Genel Müdürümüze bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Zafer (2 yıl önce)
    Yeni atanan sayın Memet Mert e görevinde başarılar dilerim. Battalgazi ilçe Cirikpınar mahallesi Turgut Temelli caddesi no:64 adresinde yer alan 5 katlı bina inşaatı için 15 Nisan 2021 tarihinde abone oldum, büyükşehir belediye aykome biriminde altyapı harçlarını yatırdım, TAM 6 AYDIR SU BAĞLANTIM YAPILMADI, telefon açıyorum şube şefi telefona bakmaz, dilekçe verdim tenezzül buyurup cevap bile vermiyorlar, inşaatın kaba işleri bitti hala su bağlantısı yapılmadı, maski ye gidiyorum muhatap bulamıyorum, sayın Başkan Memet Mert inşaallah kuruma ciddiyet ve çalışma getirir. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Tunc (2 yıl önce)
    Bırakın adam işini yapsın , hergün birileri hayırlı olsuna gidiyor, sizlerde gidip işinizin başında durun, nedir bu hayırlı olsun ziyaretleri, bir yıl sürer artık. Üst makamlardasınız , o makamlarda saniyenizi boş işlerle harcamamanız gerekir, iş konuşun, icraat konuşun, eksiklerinizi nasıl tamamlarsınız bunları konuşun, ev görmesine gider gibi bırakın bu boş işleri, millet sizden hizmet bekliyor
    0
    0
    Yanıtla