SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalmadık Kapı Bırakmayacağız"

0
Güncellendi - 2020-06-21 03:23:19
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi ilçe teşkilatı,saha çalışmalarına boşluk bırakmadan devam ediyor. Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci himayesinde ilçe teşkilatı,kadın kolları ve gençlik kollarıyla ve Meclis üyeleri eş zamanlı üye ziyaretleri ve saha çalışmalarıyla örnek bir çalışma yürütüyor.

Koronavirüs'te normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yüz yüze toplantılara ve saha çalışmalarına hız verdiklerini vurgulayan Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci "yıl sonuna kadar  10.000 üye hedeflediklerini belirterek bu sayıya ulaşmak için  125 kişilik bir ekip kurduklarını ifade etti.

Kahveci,"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile gönül seferberliği kapsamında çalışmalarımıza başladık. AK Parti teşkilatları olarak her zaman sahada ve vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Vatandaşımızın en iyi hizmeti alması ve partimizin başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde, kaldığımız yerden çalışmaya yoğun bir şekilde devam edeceğiz."ifadelerini kaydetti.

Tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte sahada adeta seferberlik başlattıklarını dile getiren Kahveci, "ilçe teşkilatımızda nöbetçi başkanlık sistemine Battalgazi'mizin 103 mahallesinde çalmadık kapı bırakmayacağız.Ev ziyaretlerine devam ediyoruz.Mahalle Başkanlarımızla mahallelerimizde bir ara geliyoruz. 7-24 sahadayız.Gittiğimiz her yerde hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz.Teşkilatımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz Kurum ve esnaf ziyaretlerinin yanısıra ilçemizde bulunan hasta ve yaşlıları sık sık ziyaret ediyoruz" dedi.

Basri Kahveci"Çalışmak özveri işidir. AK Parti teşkilatı olarak bunu benimsemiş bir yapıya sahibiz, vatandaşlarımız için ulaşılabilir bir siyaset yapıyoruz. İstikrarlı bir şekilde Battalgazi'de en iyisini gerçekleştirebilmek ve vatandaşlarımıza daha verimli olabilmek adına önce Millet diyerek, Milletimize hizmet yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız