SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Canlı Yayında Oldu.. 'Elazığ Y.. Yemiş!'

0
Güncellendi - 2021-05-10 16:43:46
Bu Canlı Yayında Oldu.. 'Elazığ Y.. Yemiş!'
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'ın yerel televizyonlarından Kanal Fırat'ın esnafın sorunlarının değerlendirildiği canlı yayınına, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman'ın küfürlü sözleri damgasını vurdu.

medyaradar.com'da yer alan haberde olay, "..Elazığ'ın sorunlarını anlatan Şevket Toraman, "Başkanım Elazığ y..... yemiş. Elazığ şu an bitmiş" ifadelerini kullanmasının ardından Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, gülmemek için kendini zor tuttu. Diğer konuklar da ne yapacağı şaşırdı." ifadeleriyle aktarıldı.

Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın yönettiği programa Toraman'ın yanı sıra Harput Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz ile Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan konuk olmuşlardı.

Kanal Fırat'ın canlı yayınında Elazığ'ın sorunlarını tartışan konuklar, Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman'ın sinkaflı sözleri sonrası ne yapacaklarını şaşırdı. Kısa sürede yayılan 'sansürsüz' video da, sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

medyaradar.com'un söz konusu haberi ve programın o bölümünün video görüntülerini izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız:

Canlı Yayında Küfür

medyaradar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • berk Asil (2 yıl önce)
    elazığı malatyamıza bağlayın da biraz gelişsin:)
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Adam kötü birşey dememişki. Elazığ YARAyı yemiş demiş. bizim de elazığdan farkımız yok ki. deprem ayrı bir yara, pandemi süreci ayrı bir yara. herşey bize vurdu bunda kötü sayılacak birşey yok. (Ben de Türkçe'yi Türkçe'ye çeviren Şota'nın tercümanı misali kanayan YARAya merhem olmaya çalıştım ha)
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (2 yıl önce)
    Çok güldüm. Halen izliyorum. Adam normalmiş gibi anlatiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazili (2 yıl önce)
    :))Dayı bizim durumumuzu da argoca açıklamış kibarligin lüzumu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zurna (2 yıl önce)
    Başkan ınsanların duygularına tercüman olmuş ve sonuna kadar da haklıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Yemek Yedim (2 yıl önce)
    Malatyada yemişte kimse söylüyemiyi
    0
    0
    Yanıtla
  • KöyünDelisi (2 yıl önce)Yemek Yedim isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı servis şoförü söylemeye çalıştı. Üstüne bir de keyif çayı iç dediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (2 yıl önce)
    Adam sinirinden ve heyecanından ekranda olduğunu unutup ağzından kaçırıyor ve bunun farkına bile varmıyor. Haaa yalanmi söylüyor az bile söylüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel (2 yıl önce)
    Oda başkanı samimi duygular ile içinden geldiği gibi konuşmuş.Adam esnafın işyeri sahiplerinin duruma içi yanmış artık.Şu an Türkiye’de hangi esnaf işler çok iyi diyebiliyor Ama Elazığ’da yiğit bir oda başkanı gereğini açıkça söylemiş Bizim başkanlarda gerçekleri söylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı h (2 yıl önce)
    Elazığ doğunun Trabzonudur
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (2 yıl önce)
    adam elazığ yara yemiş diyor, yara almış anlamında konuşuyorr,hem bunu neden haber yapıyırsunuz anlamadımm
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)emrah isimli kullanıcı yorumuna
    He he inandık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Elazığ bitermi koskoca Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar var , değerli Elazıgli dostlar bizde sizde bölgelerde metropol şehirler oluşurken treni kaçırdık,ben 1980 yıllar Kayseri'de üniversite okuyorum Kayserinin bir hastane caddesi,bir eski terminal,birde eski statyum caddesi vardı,o günlerde Malatya Kayseri'den çok ileride idi ,Malatya rahmetli Malatya aşığı Özal'a rağmen yerinde saydı ,Kayseri,konya,Diyarbakır,Antalya,adana,Mersin,samsun, Eskişehir,bursa,Kocaeli, Diyarbakır,Denizli, Urfa, bölgelerinin hızla gelişen metropol şehirleri oldular burda üzücü olan bu bölgede bizim veya Elazığ'dan birinin gelişen bölge şehri olması gerekirdi maalesef küçük hesaplar peşinde koşan siyasiler yüzünden iki bölge şehri birlikte kaybettik yani treni kaçırdık o tren bir daha gelmez çünkü atı alanlar çoktan uskudari geçtiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • haklıısın güzel yazmışışssın.. malatya elazığa göre bir tık geliştti o da tam değil ona yerinde saydı denilir. hele hele malatyada sosyal aktivite hiç yok. ben 57 yaşındayım. malatya merkezde biz orta yaş gurubunun vakit geçireceği yer varmı ? malesef yok hafta içi mesaideyiz hafta sonları evde çakılı kalıyoruz malatyaspor maç olursa gidiyoruz yoksa evdeki duvarlarla baş başayız. malatyamızda malesef malatyayı yönetenlerde bir huy var söylem var eylem yok söylem hayatta eyleme geçmez.. gelelim komşu elazığa malasef elazığ malatyada beter. elazığda kaçan kaçana sürekli nüfus azalıyor. elazsığspor 3.lige düştü yazık şahsen bir malatyalı olarak üzüldüm bölge şehirlerimiz malesef gelişmiyor. buna erzurumda dahil. diyarbakır hariç gelişiyor orayada devlet inanılmaz bütçe ayırıyor.. ne yapalım buda malatya ve elazığın kaderi.. işi bilenler bir yerlere gelmezse sonuç bu olur
    0
    0
    Yanıtla