SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arkadan Çarptı, Devirdi, 4 Kişinin Yaralanmasına Yol Açtı..

0
Güncellendi - 2019-11-24 03:18:07
Arkadan Çarptı, Devirdi, 4 Kişinin Yaralanmasına Yol Açtı..
A- A+ PAYLAŞ

OTOMOBİLİNİ BIRAKIP KAÇTI.. Fahri Kayahan Bulvarı'nda bir otomobilin çarptığı otomobil savrularak otomobil takla attı. Kazada 4 kişi yaralanırken, otomobile çarpan ve  yanındaki arkadaşı da yaralanan aracın sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, saat 22.30 sıralarında Fahri Kayhan Bulvarı'nda sürücüsü öğrenilemeyen 44 PA 423 plakalı otomobil, önünde seyreden A.E.T. idaresindeki 44 LA 725 plakalı otomobile arkadan çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla atarak yol ortasında durabildi. Kazada A.E.T.,H.T.T., E.T. ile O.G. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Devrilen araçta bulunan yaralılardan anne-baba ve çocukları A.E.T.,H.T.T., E.T. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer araçta bulunan yaralı O.G. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çarpan araçta yangın tehlikesi oluşunca itfaiye müdahale etti.

Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldığı kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Özer (4 yıl önce)
    Malatya’nın kaderi bu trafikte saatlerce bekle sürekli kazayla burun buruna ol,otobüslerde üst üste git olmaz böyle bişey herkes işini yapsın Büyükşehir Belediyesi duruma el koysun uyanma vakti artık
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Hız limitlerine uymazsanız, emniyet kemeri takmazsanız, sinyal kullanmazsanız, yol hakkının kavşak içindeki araçta olduğunu ve kavşakta olan araca yol vermeniz gerektiğini bilmezseniz, yayaya yol vermez ve takip mesafesini korumazsanız, yol çizgilerinin anlamlarını bilmez ve trafikte saygıdan bir haber olursanız her yerde kaza haberleri okursunuz. Sürücü denilen şey malesef Malatya'da yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (4 yıl önce)
    Aynı yerde biz de kaza yaptık. Sonra oraya ışık koydular ama viraja kavşak mı olur!? Eğri büğrü Fahri Kayahan'da daha çok kaza olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (4 yıl önce)
    Yazık günah kavşaklar biçimsiz ışık yok bişey yok sürekli kaza oluyor belediyedekiler uyumaya devam etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazan (4 yıl önce)
    Evet neden trafik kazalarında kişilerin ad ve soyadları açık yazılmaz? Yazın da herkes bilsin, bir yakinimiz, tanıdığımız olabilir, faydamız olur.... suçlu olanlar da ifşa olsun ki trafik canavarları azalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Her gün olay olaysız günümüz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Kazada yaralananlara büyük geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin. isimleri de bulmaca gibi yazmayın lütfen yüz kızartıcı suç değil isim ve soy ismini de yazarsanız insanlar daha verimli haber alır diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla