SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarptı Kamyonu Bırakıp Kaçtı!

0
Güncellendi - 2017-07-05 04:21:38
Çarptı Kamyonu Bırakıp Kaçtı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı bir adama çarpan kamyon sürücüsü kaza yerinden kaçtı.

Kaza, Emeksiz kavşağı Şehit Üsteğmen Selim Keskinkılıç alt geçidi mevkinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan 75 yaşındaki Zeynal Kaydı'ya R.B. (57) yönetimindeki 44 BR 465 plakalı kamyon çarptı. Yayaya çarptıktan sonra olay yerinden yaya olarak kaçan sürücüyü, çevredeki vatandaşlar yakalamaya çalışsa da başarılı olmadı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırdı.

Polis kazaya karışan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

AKÇADAĞ'DA..

Bu arada  Akçadağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Akçadağ ilçesine bağlı Kültür Mahallesi Keller mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Habib Yıldırım idaresindeki 33 CFC 37 plakalı otomobil, Keller istikametinde ilçe merkezi istikametine seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak devrildi. Ağır yaralanan sürücü Yıldırım, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Belediye kamyonlarını birde cevre yolunda görün adamlar taksilere makas atıyorlar. Özellikle maski...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit Ertem (6 yıl önce)
    Ne kadar canım memleketim manzarası varsa neyazikki Malatya da yaşanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Kamyonun o saatte ne işi var trafik polisleri ne iş yapar.Malatya Allah'a emanet yaşıyor, emniyet kış uykusunda, trafik asayiş hepsi de görev yapmıyor bence cinayetleri hergün üzüntü ile okuyoruz. Duyarlı görev yapacak Emniyet yetkilileri istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla