SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarşıda Bayram Yoğunluğu

0
Güncellendi - 2017-06-24 18:59:29
Çarşıda Bayram Yoğunluğu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Ramazan Bayramı dolayısıyla çarşıda yoğunluk yaşanıyor.

Bayram arefesinde çarşı ve pazarlarda yoğunluk artarken, bayram alışverişini son güne bırakan bazı vatandaşlar ise şeker, tatlı ve kolonya satın aldı.

Kent merkezindeki caddelerde açılan pazarlarda alışveriş yapan bazı vatandaşlar, ramazan ayı boyunca iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan yassı kadayıf üretimi yapan iş yerlerinin önünde ise uzun kuyruklar oluşturdu.

Tel kadayıf üreticisi işletme sahibi Mehmet Emin Doğan, bayram dolayısıyla işlerinin arttığını belirterek, "Allah'a çok şükür işler iyi gidiyor, dükkanın önünde 20 kişi bekliyor. Akşam kuyruk bitene kadar çalışacağız, vatandaşı boş göndermeyeceğiz." dedi.

Çarşıdan alışveriş yapan vatandaşlardan Feyzullah Altay ise bayram alışverişi yaptıklarını belirterek, bayramın hayırlara vesile olmasını diledi.

Çarşı ve pazarlarda vatandaşlar 20 liraya pantolon, 30 liraya ayakkabı, 10 liraya da penye satın alabiliyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız