SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre İllerle Ulaşıma Kar ve Tipi Engeli

0
Güncellendi - 2020-02-13 03:07:17
Çevre İllerle Ulaşıma Kar ve Tipi Engeli
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Sivas ve Malatya- Adıyaman karayolu, yoğun kar yağışının ardından ulaşıma kapandı.

Kar yağışının etkisini göstermeye başladığı Malatya-Sivas karayolunda, ulaşım çift yönlü trafiğe kapandı. Sivas’tan Malatya istikametine gelen araçlar Kangal ilçesi girişinde, Malatya’dan Sivas’a giden araçlar ise Malatya'nın Hekimhan ilçesinde trafik polislerince bekletiliyor.

Kara yolu ekiplerinin çalışmaları sonucu yolun aralıklarla ulaşıma açıldığı, trafiğin kontrollu olarak sağlandığı bildiriliyor.

MALATYA- ADIYAMAN YOLU

Malatya-Adıyaman kara yolunda yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı ulaşım sağlanamıyor.

Doğanşehir ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece etkisini artırdı.

Yoğun kar yağışının devam ettiği bölgede buzlanmanın da etkisiyle Malatya-Adıyaman kara yolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

Malatya'dan Adıyaman istikametine gelen araçlar Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkisinde, Adıyaman'dan Malatya İstikametine seyreden araçlar ise Çığlık bölgesinde trafik polisleri tarafından bekletiliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri, yolu trafiğe açmak için çalışmalarına devam ediyor.

Öte yandan, Doğanşehir ilçesi Topraktepe Mahallesi'nde mahsur kalan ve kanser tedavisi gören Döndü Bakar (76), Doğanşehir Belediyesi ekiplerinin yolu açmasıyla evinden ambulansla alınarak, Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine götürüldü.

iha- AA

FOTO: Sivas yönüne gitmek isteyen araçlar Hekimhan'da bekletiliyor

FOTO: Malatya- Adıyaman yolu Doğanşehir bölgesi civarı

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız