SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çevre Yolu Altının Çehresi Değişiyor"

0
Güncellendi - 2021-02-20 23:58:25
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in çevre yolu alt kısmı için büyük adımlar attığını belirten AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Başkanımızın göz dolduran çalışmalarını takdir ve tebrik ediyorum. Battalgazi’yi güzel yarınlar bekliyor” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AKP Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, AKP Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından hayata geçirilen Derme Deresi Islah çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldı. Türkülere konu olan projeyle çevreyolu alt kısmının çehresinin baştan aşağı değiştiğine vurgu yapan Milletvekili Çakır, Şehit Fevzi Mahallesi’nde başlayacak olan kentsel dönüşüm projesi ile bütünleşen bir proje olduğuna da dikkat çekti. Projeyi hayata geçiren Başkan Güder’in hizmetlerini ilk günkü heyecan ve aşkla sürdürdüğünü belirterek özel olarak tebrik eden Milletvekili Çakır, Battalgazi’yi güzel yarınların beklediğini ifade etti.

Derme Deresi Islah Projesi’ni çok önemsediğini dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak Battalgazi’mizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında gerek kültürel, gerek sosyal, gerekse alt ve üst yapı noktalarında çalışmalarımızı, gece-gündüz demeden sürdürüyoruz. Malumunuz üzere yaşadığımız deprem ve pandemi, tüm dünyanı etkilediği gibi bizimde hizmetlerimizi aksattı ama biz Battalgazi Belediyesi olarak durmadık. İlk gün ki aşkla hizmetlerimize ve yatırımlarımıza devam ederek, projelerimizi hayata geçirmeye devam ettik. Prestij projelerimiz arasında özellikle Derme Deresi projemizi çok önemsiyoruz. Malumunuz Şehit Fevzi Mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız başlayacak. Kentsel dönüşüm ile birlikte Derme Deresi Islah Projemiz, çevreyolu altı diye tabir ettiğimiz bölgenin kaderini değiştirecek çalışmalardır. Battalgazi’mizin her geçen gün çehresi değişiyor. Bizler milletimize efendi olmak için bu makamlara gelmedik. Bizler hizmetkar olmaya geldik. Millete hizmet etme yolunda ne diyoruz; Durmak yok, yola devam diyoruz. Battalgazili hemşerilerimizi seviyoruz. Onlara vermiş olduğumuz sözlerimiz var. Hemşerilerimizin taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediyesi’nin çok ciddi çalışmalara imza attığının altını çizen AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Battalgazi Belediyemiz çok ciddi çalışmalar ortaya koyuyor. İlçemiz güzel hizmetler alıyor. Bu çalışmaları dışarıdan biz biliyoruz ama yerinde görmek şimdiye nasip oldu. Başkanımız Osman Güder’in önemsediği ve bölge için çok ciddi bir proje olan Derme Deresi Islah çalışmalarını inceledik. Hemen yan kısmında bir kentsel dönüşüm çalışması başlayacak. Çevreyolunun altı diye tabir ettiğimiz bölgelerin yenilenmesine vesilen olacak çalışmaların başında yer alıyor. Derme Deresi’nin ciddi bir ıslaha ve bakıma ihtiyacı vardı. Başkanımız güzel bir çalışma başlattı. Bu çalışmalar göz dolduran çalışmalar. Battalgazi’yi güzel yarınlar bekliyor. Hem oradaki kentsel dönüşüme değer katacak hem de oradaki Selçuklu mahallemiz, Beylerbaşı mahallemiz, Şehit Fevzi mahallemizdeki vatandaşlarımızın nefes alacakları, görseli güzel olan bir alana kavuşmuş olacak. Bundan dolayı başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın Şehr’ül eminliğinde çevreyolunun altının çehresi değişiyor. Emeklerine sağlık” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • mlx (3 yıl önce)
    Başkan gene birini cingenlige götürmüş.her hafta birisini kolundan tutup götürüyor maşallah.sanki süveyş kanalı yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz AKER (3 yıl önce)
    Kanalı beton içine alınacağına dikmen vadisi gibi bir projeyle gezi vepiknik alanları yapılsa daha iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Siz hala Hanımınçiftliği ve Orduzunun yıllardır 1000 lik imarını bile tamamlayıp binlerce arsa deprem ve pandemiden dolayı ev yapmak isteyen aileleri mağdur ettiniz siz dereleri rant alanına çevireceğinize halktan kopukluğu bırakıp meşhur şelale akımından kurtulup özünüze dönmeniz lazım yoksa size oy veren çevreyolu altı bir tokat atar kendinizi fırat ta bulursunuz demedi demeyin.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (3 yıl önce)
    Son careniz artik bu isi biran once yapip bitirmeniz.artik oykaybi cok.size yillardir inanan guvenen bu cevreyolu alti bunlari yillardir hak etmedi.yolun ustu yolun ustu dediniz ordan size yuzde on oy cikmiyor cikmaz.tastepe caddesine bir metre kaldirim yaptin ortasina koydun lamba direklerini ampulunu unuttun cakir bey.bes yil once komsum kirkiki yasindaki komsum sami sercendiz senin yaptigin kaldirimi kullanamadi yolda yururken arefe gunu arac carpip vefat etti bu sadece biri yaralanma olum kazasi her gun oldu.sehit fevzi osman baskan senin buyuk sinavin insallah basarili gecersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalî (3 yıl önce)
    Vizyonsuz belediyecik. Koskoca millet bahcesine 200 araclik otopark.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (3 yıl önce)
    Çevre yolu altı yıllardan beri kanayan yara bu bölgeleri bir an önce moderin kentleşme planlaması yapılarak markuz talihini yenmelidir baktıkça bir köy görünümündedir Malatyaya hiç yakışmıyor malesef burdan yetkililerle duyrulur
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Osman başkanın meşhur dillere destan,derme deresi ne durumda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Lvt (3 yıl önce)
    Hızlı tren de gelecek ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Malatya büyük şehir olduğü zaman çevre yolunun altına yeni bir merkez ilçe yapılsaydı hizmetler daha uyi olurdu kahraman maraş 2 tane yeni ilçe yaptı niye bizim kadrolu siyasetciler girişimde bulunmadılar malatya mızada ikitane merkez ilç e yapılamazmıydı.........
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (3 yıl önce)
    Büyükşehir olunduğunda siyasi amaç ugruna iki ilçeyi kafalarına göre daha cok oya nasıl ceviririm hesabı ile dogu ve batı seklinde böldüler. Şurası bir gerçek ki bütün iller batiya doğru gelişir. Çevreyolu altını Battalgazi, üstünü Yesilyurt diye bolselerdi cevreyolu altı planlı, programlı ve daha hızlı bir sekilde gelisirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNC (3 yıl önce)
    ''NEREYE BAKIYOR BU ADAMLAR'' fotoğrafı görünce aklıma Zeki Alasya-Metin Akpınar filmi geldi. Fotoğrafa bakınca hepsinin farklı bir tarafa baktığı gözüküyor, siyasilerin bu fotoğraf çektirmeleri, özellikle proje alıp incelemesi artık komik gözüküyor. Herkes işini yapıyor, lütfen sizde rutin işlerinizi yapın, bizler her gün yaptığımız işlerin fotoğrafını çektirip reklam yapmıyoruz. Özellikle Yeşilyurt Belediye Başkanı her yerde reklam yapıyor ve kendi ismini Yeşilyurt Belediyesinden büyük yazdırıyor, Belediye reklam yapmaz, iş yapar. Bırakın Bilboard'larda esnaf kullansın, reklamını yapsın. Hizmetin reklamı olmaz, sen hizmetini yaparsın halk bunu görür zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    bunlarda hayır gelmez malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)
    Yav he he malatya uçuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Hep aynı poz parmaklarla yine bir yerleri gosteriyorlar ağalar. Yanindakiler de isaret edilen yere bakiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Vallahi öyle. Biri işaret ediyor diğerleri de oraya bakıyor ve böylece poz tamamlanıyor.Demek ki bu poz şantiye alanında çalışıyormuş gibi görünen siyasetçilerin pozuymuş.Maalesef sadece poz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    Şu fotoğrafdakilerden kimseye hayır gelmez. Bunlar iş yapmaz, işden de anlamazlar sadece iş yapıyormuş gibi görünmeye çalışırlar. İnsanları kutuplaştırmışlar istedikleri gibi at oynatıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Yine İşaret parmakları ileriyi gösteren hep aynı klasik pozlar. Yaşanabilir bir Malatya için; Şehir Hastanesi, Kuzey Çevre Yolu, Yüksek Hızlı Tren, SSK ve İstasyon Kavşaklarına alt veya üst geçit, Çevre yolunun altını ve Yeşiltepe'yi içine alan yeni bir üçüncü merkez ilçe , İçeresinde beton olmayan yeşil ve suyu bol, spor aletleri olan devasa yeşil alanlar ve parklar bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • aslan kaya (3 yıl önce)
    Çevre yolunun altındakilerde biraz gurur varsa bunlara seçim dönemi gereken dersi verir bunlar için varsa yoksa fahri kayahan tecde yani zenginlerin olduğu semtler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mimarca (3 yıl önce)
    Adliye Binasının hemen yanı. Bir görmenizi ordaki hak sahiplerinin mağduriyetini dinlemenizi, nasıl bir hakka girildiğini bilmenizi de tavsiye ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • M.ali (3 yıl önce)
    Poz vermeyi bırakın. Çevre yolu altı Yıldıztepe mahallesi,Kavacık Caddesi de Battal gazi ilçesine bağlı.,haberiniz olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • ustad (3 yıl önce)
    valla ben 40 yıldır çevre yolu altında oturuyorum bişeyin değiştiğini görmedim. her gelen resimdeki gibi parmakla gösteriyor ama sadece gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu poz vermeleri hayra alamet değil seçim görünüyor Allah tan çevre yolu altı var olmasa acaba ne anlatacaklar millet sizin bu laflara artık kanmıyor yolcu güle güle şarkısı söyleme zamanı geldi artık
    0
    0
    Yanıtla
  • sahipsiz malatya (3 yıl önce)
    çevre uzmanları prof dr bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Çevre yolunun altı ve Yeşiltepe üçüncü merkez ilçe yapılır, yeni yatırımlar ve siteler oraya kaydırılırsa oralar gelişir, şehir tek merkezlikten kurtulur, trafik rahatlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasevdalısı (3 yıl önce)
    :)))))))) gülesim geldi.... fotoğraftakine bakın hele:) Çok başarılı ya... Bence sen git tatlı kaymak şeker balla uğraş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahit Var (3 yıl önce)
    çakır kendi belediye başkanlığı döneminde ne yaptı ki
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Kiltepe ye ne zaman sıra gelecek başkan?
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇEVREYOLUALTI...!!! (3 yıl önce)
    Çevre yolunun altının gelişmesi isteniyorsa çözüm çok basit. Yeşiltepe, Taştepe Melek Baba VS Vs Ver bakalım 7 - 8 Kat bak 2 seneye nasıl gelişip çehresi değişiyor. Ama yok olurmu hiç. Fahrikayahanda 'Bostanbaşında kupon eş dost ve bilimum mütahitidin arsası dururken çevre yolu altına 7-8 kat verilmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (3 yıl önce)
    seçimin geldiğinin ayak sesleri bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek aile göl gazinosu (3 yıl önce)
    Her hafta aynı pilav pişir pişir yesinler ne şehit fevziymis her hafta bir millet vekili poz veriyor resmi gördüm kendi kendime dedimki burası şehit fevzi dır yanılmadım hep beraber pilava devam
    0
    0
    Yanıtla