SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çevremize Birlikte Sahip Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2016-12-03 20:55:37
A- A+ PAYLAŞ

Yaşanabilir, huzurlu ve sağlıklı çevre koşullarına sahip bir dünyayı gelecek nesillere bırakmak adına birçok projeyi vatandaşlarla buluşturan Yeşilyurt Belediyesi'nin destekleriyle Sadri Alışık Kültür Merkezi Çevre Çocuk Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ adlı tiyatro oyununda doğa ve çevre üzerine mesajlar verildi.

ÇEVRENİN ÖNEMİ TİYATRO SAHNESİNE TAŞINDI

“Temiz Toplum, Sağlıklı Gelecek” sloganıyla hizmetlerini sürdüren çevre, sağlık ve sportif alanlarında önemli hizmetlerini ilçe sakinleriyle buluşturan Yeşilyurt Belediyesi, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak adına başlattığı çalışmaları bu kez sanatın güçlü diliyle hemşerilerine ulaştırdı.

Yeşilyurt Belediyesi organizasyonu ile Sadri Alışık Kültür Merkezi Çevre Çocuk Tiyatrosu oyuncuları tarafından Kongre ve Kültür Merkezinde iki seans halinde sahnelenen ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

BAŞKAN POLAT, OYUNU AYAKTA TAKİP ETTİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşil Konak Hizmet Binalarında eğitim gören çocuklar, aileleri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro etkinliğini ayakta takip etti.

Yönetmenliğini Kerem Alışık, senaryo yazarlığını Yalvaç Ural’ın yaptığı oyunu başarıyla sahneleyerek hem çocuklara hem de ailelerine toplumsal mesajlar gönderen genç tiyatrocular oyun bitiminde ayakta alkışlandı.

Çevrenin öneminin anlatıldığı tiyatro etkinliğine gösterilen ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tiyatrocuları tebrik etti.

POLAT, “ORMANLARIMIZA, AĞAÇLARIMIZA VE ÇEVREMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ “

Polat yaptığı konuşmada, “İstanbul’dan gelen genç tiyatrocu kardeşlerimize bu güzel sanatsal etkinlikten dolayı çok teşekkür ederim. İki seans halinde sahnelenen oyunumuza büyük ilgi gösterip salonu dolduran tüm hemşerilerime hem sanata hem de doğaya gösterdikleri hassasiyetten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Oldukça eğlenceli geçen tiyatro oyununda bir yandan eğlenirken diğer taraftan çevre ve doğanın bizim için ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Hepimizin öncelik görevi; ormanlarımızı, ağaçlarımızı ve yeşilimizi korumaktır. Bizde bu konuyu tiyatro sahnesine taşımak istedik, çok faydalı bir sanatsal etkinlik oldu” dedi.

Bülten

tiyatro2

tiyatro1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MALATYALI (7 yıl önce)
    Malatya'da doğa ve çevre gerçekten titiz bir şekilde asırlık ağaçlar kesilerek ve yerlerine çok katlı beton ucube binalar yapılarak, dağlar bile betonlaştırılarak korunuyor(!)
    0
    0
    Yanıtla