SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırı Şüphelisi ve Cezaevi Firarisi Yakalandı

0
Güncellendi - 2019-12-09 01:28:40
Silahlı Saldırı Şüphelisi ve Cezaevi Firarisi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da işyerlerine silahlı saldırı faili ile cezaevi firarisi yakalandı, ayrıca 2 şüpheli silahla ele geçti.

Edinilen bilgilere göre; kent merkezinde iki ayrı iş yerine silahla saldırı düzenleyen ve Yamaç Mahallesi'ndeki bir okulda tehdit olayına karıştığı tespit edilen E.Ö. (25), polis ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. E.Ö.'nün emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Cezmi Kartay Caddesi'nde yapılan uygulamada ise durumundan şüphelenilen G.S'nin üst aramasında 1 ruhsatsız silah, 6 mermi ve alüminyum folyo içerisine saklanmış 1,70 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Polis ekipleri, Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesi'nde yaptığı uygulamada durumdan şüphelendiği bir aracın sürücüsü M.Y'yi durdurdu. Araç içerisinde yapılan aramada bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Kent genelinde çeşitli suçlardan aranan 19 kişi, polis ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde yakalandı.

CEZAEVİ FİRARİSİ DE YAKALANDI..

Bu arada cezaevi firarisi olarak aranan hükümlü polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 8 yıl 11 ay 20 gün kesinleşmiş cezası bulunan ve Doğanşehir Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü olarak yatan 23 yaşındaki Ü.T. geçtiğimiz günlerde tedavi için getirildiği hastanede firar etti. Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyük Hüseyinbey Mahallesi Cezmikartay Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede saklandığını belirlediği firarinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Operasyonda cezaevi firarisi Ü.T. Akpınar Mahallesi Barbaros Sokak üzerinde yakalandı.

Emniyette ifadesi alınan cezaevi firarisi işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edildi.

HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ GÖZALTINDA..

Bir evden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli de gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, F.E'nin evinden hırsız yapanların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmada evden hırsızlığı gerçekleştiren şüpheli T.Y'yi operasyonla yakaladı.

Şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Yaw bu infaz ekiplerinin de hiç insafı yok. Hemen yakalıyorlar adamı
    0
    0
    Yanıtla