SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevinde İntihar Girişimi

0
Güncellendi - 2021-04-01 03:28:58
Cezaevinde İntihar Girişimi
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ T Tipi Cezaevi'nde bir hükümlü  intihar girişiminde bulunurken, Geçici Geri Gönderme Merkezi'nde barındırılan Suriye uyruklu bir şahıs da kendini yaraladı.

Akçadağ T Tipi Kapalı Cezaevi'nde "Gece Vakti Birden Fazla Kişi İle Birlikte Yağma" suçundan hükümlü M.K. adlı şahıs, koğuş içerisinde traş bıçağı ile ili kolunu yaralayarak intihara kalkıştı. Psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen şahıs hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Bu arada, yurda kaçak giren ya da Türkiye'de karıştıkları suçlar nedeniyle sınırdışı kararı verenlerin barındırıldığı Yeşilyurt ilçesi Fatih kırsal mahallesi sınırlarında bulunan Geçici Gönderme merkezinde barındırılan Suriye uyruklu 23 yaşındaki M.D. adlı şahıs, kaldığı koğuşta cam kırığı ile iki koluna kesik atmak suretiyle kendini yaraladı ve hastaneye kaldırıldı.

Her iki olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Gündüzbeyli (3 yıl önce)
    Suça karışanın derhâl sınırdışı edilmesi gerekli. Zaten kural tanımaz bir halleri var. Her köşe başını tutmuşlar. Nikah sarayında Suriyeli çocuklar eşkiya olmuş. Az büyükleri plakasız araçlarla trafikte korku salıyor. Ne olacak sonu bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla