SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Chaaleli 4 Hafta Takımdan Ayrı Kalacak

0
Güncellendi - 2019-10-25 17:56:49
Chaaleli 4 Hafta Takımdan Ayrı Kalacak
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Tunus asıllı oyuncusu Gheylan Chaaleli'nin yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda sol 8.kaburgada kırık tespit edildiği ve yaklaşık 4 hafta takımdan ayrı kalacağı bildirildi.

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Tunus asıllı oyuncusu Gheylan Chaaleli, milli takımda sakatlandı. Chaaleli'nin fizik muayene ve tetkikleri sonucunda sol 8.kaburgada kırık tespit edildi. Tedavisine ülkesinde başlanan Chaaleli'nin iyileşme sürecinin 4 hafta süreceği kaydedildi.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Tunus Milli Takımı kampında sakatlanan sporcumuz Gheylan Chaaleli'nin yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda sol 8. kaburgada kırık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun iyileşme sürecinin 4 hafta sürmesi öngörülmektedir."

Öte yandan antrenmanda aldığı darbe sonucu sakatlanan kaleci Abdulsamet Damlu'nun yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda dirsek iç yan bağında 1. derece zorlanma ve aynı bölgedeki kaslarda 2. derece yırtık ve kanama tespit edildi. Damlu'nun rehabilitasyonunun 3-4 hafta süreceği bildirildi.

Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları tamamen sona eren Arturo Mina ve Yiğithan Güveli ise takımla birlikte çalışmalara başlamıştı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız