SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Arapgir ve Darende'de Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2019-12-21 23:57:12
CHP Arapgir ve Darende'de Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin Ardapgir ve Darende ilçe kongreleri yapıldı.Darende'deki kongreye, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da katıldı.

ARAPGİR'DE

CHP Malatya Arapgir İlçe Kongresinde Muharrem Yedekçi yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

CHP Arapgir İlçe Kongresi CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Arapgir Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Erdem ve partililerin katılımlarıyla Belediye Toplantı Salonu'nda yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan, tek liste gidilen kongrede Muharrem Yedekçi yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. CHP'de kongre sürecinin başladığını ve ilk ilçe kongresini Arapgir ilçesi'nde gerçekleştirdiklerini belirten CHP Malatya il Başkanı Enver Kiraz," Cumhuriyet Halk Partisi, Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş ,Cumhuriyetin kuruluş aşamasında önemli roller üstlenmiş, Cumhuriyetle yaşıt bir siyasi partidir.İktidar iddiasını her zamankinden daha fazla olarak bugün sürdüren bir başka parti ülkemiz ve dünyada da görmek pek mümkün değil.Bugün buradaki asıl amacımız ilçe başkanı ve yöneticiler seçmek değil bunlar teferruat.Asıl amaç CHP'yi önümüzdeki süreçte daha güçlü kılmaktır.CHP'yi güçlü kılmanın yolu da birlik ve beraberlikten geçiyor" diye konuştu. Kongre sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Yedekçi kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini belirterek kongrenin kazananının demokrasi olduğunu söyledi.

CHP Arapgir İlçe Başkanı olarak yeniden seçilen Muharrem Yedekçi'nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Hüseyin Akşahin,Mahmut Öztürk,Bedri Çöp,Namık Bayındır,Sabri Gencay,Mustafa Kaya,Hilmi Aydoğdu,Ali Hüseyin Bakır,Ayhan Kıcı ve Sadık Ovacık."

DARENDE'DE..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’nın Darende İlçe başkanlığına Haluk Ormancı seçildi.

Kongreye tek liste olarak giren ve 52 delegenin oyunu alan Haluk Ormancı yaptığı konuşmada “Cumhuriyet Halk Partililer, Türk halkının var olma iradesinin adıdır, bağımsızlık aşkıdır, özgürlük sevdasıdır” dedi.

İlçe kongresine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise, Darende ilçesine kurulan Hidro Elektrik Santralı (HES) konusuna temas etti. HES’lerin zararlarından söz eden Ağbaba, iç ve dış siyaset konularına da temas ederek, Türkiye’nin ve dış siyasette başarısız olduğunu savundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Darende İlçe başkanlığına seçilen Haluk Ormancı yönetiminde Gazi Alpaslan, Enver Aydeniz, Sinan Derindere, Bülent Durukan, Osman Günpınar, Aşkın Gürbüz, Fehmi Karca, Muzaffer Keleş, Asef Palak, Erol Sağlam, Barış Sürenkök ve Hasan Yıldırım bulunuyor.

iha

FOTO: CHP Arapgir Kongresi

FOTO: CHP Darende Kongresi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız