SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Battalgazi'de Aday

0
Güncellendi - 2017-11-22 01:21:05
CHP Battalgazi'de Aday
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 2 Aralık’ta yapılacak olan Battalgazi ilçe kongre için adaylarda yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu günde CHP eski İl Genel Meclis üyesi Vahap Altınok, adaylığını açıkladı.

Vahap Altınok, CHP il binasında düzenlenen toplantıyla adaylığını açıkladı. CHP bayrağını daha yükseklere taşımak için aday olduğun belirten Altınok, "Battalgazi ilçemiz Malatya’mızın en büyük hatta, nüfusumuzun yarısını kapsayan ilçemizdir. Dolayısıyla da Malatya seçmeninin yaklaşık yarısını oluşturan bir ilçedir. Tüm bu potansiyelleri içinde barındıran ilçemizden, maalesef yetersiz hatta çok az bir oy almaktayız. İşte bununla beraber tecrübelerimiz olsun ilimizde çeşitli STK Iarda bulunan faaliyetlerimden dolayı partime ve siz değerli yol arkadaşlarıma karşı bu zorlu, meşakkatli hafta ateş den gömleği giyme görevini üstlenmek üzere yola çıkmayı bizim için bir görev addederek geniş çaplı istişare, fikir ve görüş alışverişinden sonra bu önemli bir o kadar kutsal saydığım görevi üstlendik ve yola çıktık. Bu görevde hiçbir zaman bir eksik dahi vermeden bütünleyen, birleştiren ve kucaklayan anlayışla başarılı sonuç ve sonuçlar alacağımız CHP Bayrağımızı yükseklere taşıyacağımız sizlerle yaşayacağımız güzel günler kaçınılmaz olacaktır. İşte bu düşünce ve anlayışla CHP Battalgazi ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyor, siz değerli partili dost ve arkadaşlarımın destek vermenizi bekliyorum" dedi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise kongre sürecinin devam etiğin belirterek, “2 Aralık’ta yapılacak olan Battalgazi ilçe kongremiz var. Bu kongrenin yarışlı olacağı gözüküyor. Çok adaylı seçimler demokrasinin işlemesi açısında önemli ve bunu önemsiyoruz. Vahap Altınok’’un adaylığının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Süreyya YURDAGÜL (6 yıl önce)
    Dedem den ve Babam dan bana bırakılan CHP bayrağını taşımak için gönüllüyüm. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla