SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Yeşilyurt Kongresinde İki Liste Yarıştı

0
Güncellendi - 2019-12-23 17:37:47
CHP Yeşilyurt Kongresinde İki Liste Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ilçe kongreleri ile birlikte kurultay sürecini başlatan CHP’de Yeşilyurt İlçe kongresi gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı kongrede Hüseyin Mete başkanlığındaki liste yönetime seçildi.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde partililerin katılımı ile başlayan kongrede Doğan Ağdaş ile Hüseyin Mete başkanlık için yarıştılar. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın da katıldığı kongrede konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Yeşilyurt’un önemli ve büyük bir ilçe olduğunu dile getirerek CHP’da siyaset yapmanı önemli bir görev olduğunu dile getirdi.

CHP'nin Cumhuriyetle yaşıt olan bir parti olduğunu belirten Kiraz, “İlk kongremizin Sivas kongresi olduğunu düşündüğümüzde aslında CHP’nin kongrelerinin Türkiye’de dönüm noktalarında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha algılayabiliriz” dedi. CHP’nin kurtuluşun partisi olarak kurulduğuna dikkat çeken Başkan Kiraz, “Toplunun her kesimde ekonomik kriz yaşıyoruz. Toplumun bütün kesimleri mutsuz ve huzursuz, geleceğe karamsar bakıyor. İşsizlik büyük boyutlara ulaştı, böyle bir ortamda biz kongrelerimiz, gerçekleştiriyoruz. Son dönemde siyaseti yükselten CHP’yi Türkiye’nin umudu haline getiren Ankara’dan İstanbul’a tarihi bir yürüyüşü gerçekleştiren, 31 Mart yerel seçimlerinde ve 24 Haziran İstanbul seçimlerinde önemli bir ivmeyi kazandıran Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu buradan bir kez daha selamlıyoruz” diye konuştu.

SEÇİMLER..

Malatya’da ilçe kongreleri ile birlikte kurultay sürecini başlatan CHP’de, Yeşilyurt İlçe kongresinde başkanlığa Hüseyin Mete seçildi.

Kongrede Hüseyin Mete 212 oy alarak İlçe başkanı seçildi. Diğer aday Doğan Ağdaş ise 87 oyda kaldı. 305 delegenin oy kullandığı seçimde 6 oyda boş çıktı.

Başkan Mete’nin başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Başkan Hüseyin Mete, Akın Nuri, Süleyman Akıncı, Abdulvahap Atabay, Mehmet Avlayan, Ahmet Turan Canbay, Adalet Cavlak, Hacı Ceylan, Mustafa Çolak, Kemal Demir, Bayram Duman, Eyhan Gelir, Anıl Hamamcı, Emine Özden, Müslüm Özen, Nurhayat Şahin ve Doğan Ulutaş."

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız