SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'li 2 Başkan Mazbata Aldı

0
Güncellendi - 2017-12-07 17:42:03
CHP'li 2 Başkan Mazbata Aldı
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin yeni seçilen Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe başkanları mazbatalarını aldı.

Hafta sonu gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilen Bahattin Öner ve CHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına seçilen Av. Ahmet Pektaş, mazbatalarını alarak göreve başladı. Mazbata töreninden sonra Adliye önünde açıklama yapan iki başkan emeği geçenlere teşekkür ederek , bunda sonra daha çok çalışacaklarını ifade etti.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise "Bende hem Battalgazi, Hem de Yeşilyurt ilçe başkanımıza ve yönetimlerine, bundan sonra ki süreçte başarılar diliyorum. Bugün mazbatalarını alarak göreve başlıyorlar, hayırlı olsun diyorum. Her biri gerçekten, 300 bin nüfusun üzerinde iki ilçe, Yeşilyurt ve Battalgazi bizim için çok büyük önem arz ediyor, çok büyük anlam ifade ediyor, tabi Malatya açısından da büyük anlam ifade ediyor. Bu ilçelere yakışır bir yönetim anlayışı sergileyeceklerinden hiç kuşku duymuyorum, kendilerine güvenimiz tam. Bu anlamda, kongremizin verdiği yetki dahilinde hem partimizi, hem Malatya’ya, hem de ilçelerine hizmet edeceklerdir, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız