SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin Aday Tespit Heyeti Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-11-17 00:01:25
CHP'nin Aday Tespit Heyeti Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçim çalışmaları doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından görevlendirilen aday tespit heyeti Malatya’ya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 2.bölge İstanbul milletvekili Gökhan Zeybek, CHP Kocaeli milletvekili Tahsin Taran, CHP Balıkesir milletvekili Ensar Aytekin ve CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer gibi isimlerden oluşan heyet Malatya da ki adayları inceleme doğrultusunda görevlendirildi.

Basın toplantısında konuşma yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz Malatya’da ciddi anlamda çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Yerel seçim çalışmalarında aday tespiti noktasında bize sahada çalışmamız adına Malatya örgütümüze destek olacak değerli bir heyetimiz burada. Heyetimizi 3 gün Malatyamızda konuk edeceğiz. Onları Malatya’da ağırlamaktan onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Önümüzde yerel seçimler var onunla ilgili Vekilim değerlendirme yapacak. Biz de Malatya’da ciddi anlamda temiz bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Örgütümüzle de bütün sahayı taramaya çalışıyoruz. En doğru tespiti yapma noktasında elimizden gelen çabayı gayreti genel merkezimizin katkılarıyla sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

CHP İstanbul 2.bölge Milletvekili Gökhan Zeybek ise, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde parti meclisinin kararı ile Türkiye’nin 81 ilinde milletvekilleri, parti meclis üyeleri ve partili müfettişler tarafından tüm il ve ilçelerde saha çalışması yapmak için görevlendirildiğimizi buyuruyoruz. Bugün biz 4 milletvekili Malatya’dayız ama biliniz ki Türkiye’nin şuan birkaç ilinde Cumhuriyet Halk Partisinin yetkili görevlileri saha çalışmasına devam ediyorlar. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde 105 Belediye Başkanı adayımızı açıklamıştık. Dünde parti meclisimizde 147 Belediye Başkanımızı açıkladık. Çok kısa aralıklarla 10-15 gün içerisinde periyotlarla parti meclisimiz toplanacak ve adaylıkları belirleşen isimleri belirleyeceğiz raporları göndereceğiz. İl ilçelerimizin, örgütümüzün ve sokakta yaşayan yurttaşlarımızın da görüşleri doğrultusunda Belediye Başkan adaylarımızı olduğunca erken açıklamak istiyoruz. Dün toplanan parti meclisimizde aday yoklaması yönteminin yapılması noktasında da bir karar” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • gözlemci (5 yıl önce)
    bu seçimde arguvan hekimhan kuluncak arapgir kazanabilecek belediyeler
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Sayın Milletvekilleri Malatya ya boşuna gelmişler MALATYA belli kimin kazanacağı APK Yüzde 85 CHP yüzde 15 ne gereği var boşuna aday göstermeye Malatya da bir Arguvan dışında CHP nin hiç şansı yok ben bine bir CHP lik oy kullanmayacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • mUSTAFA (5 yıl önce)
    CHP gerçekten halkın nabzına göre aday cıkaracak mı ? Malatya da herkes bunu bekliyor. Parti olarak Malatya ya ne kadar önem verdiklerini göreceğiz. Malatyalı gerçek adaylara ihtiyac var
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (5 yıl önce)
    hangi ilçede arastırdınız kime ne sordunuz bilmiyorum sadece bildigim söyleyeyim size Doğanşehir elmalı koyundenim Yani Vahap küçük Köyündenim Doğanşehirde seçim kazanacaksanız ve zorlayacaksanız Sadece Cengiz özdemir ile zorlarsınız halkın sevdigi ayrıştırmayan birleştiren Genç kesimin sevdiği hem sağ hemde sola yakın baskada olmaz diğer adaylara bakıyorum tanımıyoruz bile neyse ben bir doğanşehirli olarak size öneride bulundum keske aday olsada mhp degerlendirseler
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    Sayın Malatya Chp İl Örgütü -CHP üyeniz AVNİ ÇİÇEK 'i Belediye başkanı adayı olarak gösterebilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Onun bunun adamı değil objektif olarak hak edeni aday gösterin. Ya da ön seçim yapın. Yoksa koca bir hayal kırıklığından öteye geçmez. Hazır gelmişken il başkanını da değiştirin diyeceğim ancak !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Oguz (5 yıl önce)
    Iyi bir aday cikarsa ilk defa chp ye oy verecem
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Düzgün bir aday olursa oyumu ilk kez CHP ye vereceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza (5 yıl önce)
    CHP Malatya ve AKP Malatya miş miş ittifakı yapmişler bunlar neye gelmişki
    0
    0
    Yanıtla