SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin Ankara ve İstanbul Adayları Belli Oldu

0
Güncellendi - 2018-12-18 19:28:01
CHP'nin Ankara ve İstanbul Adayları Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Ekrem İmamoğlu oldu.

"İstanbulluların kalbini kazanmaya geldik"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İmamoğlu, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde, adaylık açıklamasının ardından düzenlediği basın toplantısında, her kademedeki parti üyelerine teşekkür etti.

Bunun bir ulusal mesele olduğunu, çok önemli ve çok değerli yerel yönetim süreci olduğunu belirten İmamoğlu, "Bu önemli bir başlangıç anıdır, çok güzel bir süreç yaşayalım. İstanbullulara nasıl bir İstanbul istediğimizi anlatacağız. Dünyanın merkezi olması gereken bu güzel kentin tüm unsurlarını tüm İstanbul'la hatta tüm Türkiye'yle hatta tüm dünyayla paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Çok kararlı, erdemli, özenli ve ahlaklı bir süreci bu kampanya döneminde tüm İstanbul'a yaşatacağından tüm vatandaşların emin olabileceğini vurgulayan İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Bu yönüyle hazırlıklarımızın İstanbulluların geleceği için en üst seviyede, en değerli vatandaş hazinesiyle, bu ilin yaşayanlarının içinde olduğu bir sürecin hep birlikte yönetileceğinden de kimsenin kuşkusu olmasın. En nihayetinde en doğru kararı vereceğini bildiğimiz İstanbullularla yeni bir başlangıcı ve yeni bir dönemi, yeni sözlerin söylendiği bir süreci hep birlikte paylaşacağımızdan da yüzde yüz emin bir birey olarak Ekrem İmamoğlu olarak İstanbulluların huzuruna çıkmış bulunmaktayım. Tüm bu kavramlarla Beylikdüzü'nde yarattığımız sevgiyle saygı ortamıyla ifade ediyorum ki Beylikdüzü'nde yaşayan herkesin kalbini kazandığımız gibi tüm İstanbul'un ve İstanbulluların kalbini kazanmaya geldiğimizi belirtiyorum. Bu süreç İstanbul'umuza ve Türkiye'mize hayırlı olsun. Allah beni hiç kimseye mahcup etmesin diyorum."

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız