SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çiftlikteki Villaya Narkotikten Uyuşturucu Baskını

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince içerisinde süper lüks villa bulunan bir çiftliğe düzenlenen operasyon da 19 kilo 572 gram esrar ile 140 kök kenevir ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu madde üretiminin engellenmesi ve torbacı olarak tabir edilen sokak Satıcılarına yönelik çalışmada Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Mahallesinde bir çiftlikte kenevir üretimi yapıldığını tespit ettiler. Narkotik ekiplerinin çiftliğin demir kapısını açarak içeri girdiler ve havuzlu villayı didik didik aradılar.

Narkotik ekipleri evin çeşitli noktalarında parça parça gizlenmiş esrar maddesi buldular. Yapılan aramada toplam 19 kilo 572 gram esrar maddesi ele geçirilirken, bahçede ise 140 kök kenevir tespit edilerek tek tek söküldü.

Operasyon sonucunda esrarın sahibi olduğu tespit edilen V.S. adlı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince  yapılan operasyonda 50 kişi gözaltına alınmış ve yurtdışına çıkartılmış gösterilerek piyasaya yeşil reçeteye tabi hapları torbacılar aracılığıyla uyuşturucu kullanıcılarına satan şebekenin üyesi 20 kişi ile birlikte toplam önceki gün 44 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Malatya'daki her kurum işini emniyet gibi yapsa Malatya'nın hiç sorunu kalmaz. Tebrikler Malatya Emniyeti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Ülkemizde şerefli ile onuru ile çalışan güvenlik güçlerimizi kutluyorum.bu illetle mücadeleye devam...
    0
    0
    Yanıtla