SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar, Beylerderesi Parkında İnceleme Yaptı

0
Güncellendi - 2021-04-25 17:30:25
Çınar, Beylerderesi Parkında İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Beylerderesi’nde hizmete sunacağımız Millet Bahçemiz ve diğer sosyal, sportif ve kültürel mekânlarımızla, kentimize yeni yaşam alanları kazandırıyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Yakıcı, İsmail Caner Kaymaz ve Yakınca Mahalle Muhtarı Mevlüt Tunç ile birlikte Beylerderesi Şehir Parkı 2.Etabındaki Millet Bahçesi alanında gerçekleşen düzenleme çalışmalarını inceledi.

Yeşil alanlara, parklara, çocuk oyun ve spor gruplarına büyük önem verdiklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, daha yeşil ve yaşanabilir bir Yeşilyurt hedefi doğrultusunda çalışmalarında tempo artırdıklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un dört bir tarafını daha yeşil, daha canlı ve daha renkli hale getirmek için yatırımlara hız verdiklerini ifade ederken, yapılan çalışmalarla kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırıp her yaştan vatandaşın gönlünce dinlenebileceği ve spor yapacağı alanları çoğalttıklarını söyledi.

Beylerderesi’nde yapımı süren Millet Bahçesi ve diğer sosyal mekanlarla  bölgenin cazibesini artıracaklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Her noktası bizim için ayrı bir değer taşıyan Yeşilyurt’umuzun bütün yaşam alanlarının renkli, canlı, düzenli ve güzel olması için çalışmalarımızda vites yükselttik. Sosyal donatıları ve sportif alanlarının yanı sıra seyir terası, kafeteryası ve diğer alanlarıyla yeni bir yaşam alanı olarak hizmete sunacağımız Beylerderesi’ndeki Millet Bahçesi alanımızda yeşillendirme, bakım ve onarım çalışmalarımıza havaların düzelmesiyle birlikte yeniden hız verdik.  2021 yılında ilçe genelinde ki kavşakları, refüjleri, park alanlarını ve belirlenen bölgeleri gerek çevre düzelmeme gerekse de mevsimlik çiçek ekimleriyle daha renkli ve canlı bir görüntüye ulaştıracağız. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz havaların ısınmasıyla birlikte ilçemizin dört bir tarafında yeşillendirme seferberliğine hız verdi. Araç parkurumuzu ve teknik ekipmanımızı güçlendirerek ilçemizin güzelleşmesi adına yaptığımız çalışmaların daha verimli, daha hızlı ve daha akıcı olmasını sağlıyoruz. Yeşilyurt’umuzun genelinde toplamda yaklaşık 860 bin metrekare yeşil alanımız var, bu alanlarımızın sayısını her yıl daha da artırmaktayız. 209’ncu parkımızın inşaatını sürdürmekteyiz. Bu yıl ekleyeceğimiz parklarla hem bu sayıyı hem de kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmış olacağız. İsmiyle müsemma Yeşilyurt’umuzun marka değerine ve ismine yakışır hizmetler üretiyoruz. Mevsimlik çiçek ekimleri, ağaçlandırma ve çevre düzenleme hizmetlerimizle ilçemizin her noktasını daha değerli ve özel hale getiriyoruz. İlçemiz için bir anımızı bir boş geçirmeden, ekiplerimizle birlikte canla başla çalışıyoruz. Amaç vatandaşımızın mutluluğu ise en ince detayına kadar düşünmek, planlamak zorundayız. Yürüttüğümüz çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Yakınca Mahalle Muhtarı Mevlüt Tunç ise, Yakınca mahallesinde gerçekleşen Beylerderesi Şehir Parkı, Millet Bahçesi, yeni park alanları ve spor tesislerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hasan deniz (2 yıl önce)
    Bu parkıda ihalesiz kiraya verirsiniz öncekiler gidi düşük kiraya verdiginiz işletmelerin sözleşmelerinde yazar 10 m2 büfe yeri diye çimlerde oturan vatandaşları kovalarlar işletme sahipleri sonra iş gem adı altında yaparlar neden parkları belediye kendisi işletmez birde parklarda okey oynatma olayı var tabi gecen sene rezillikti parkta işletmeler ne kadar yer işgal ediyolar denetledinizmi hiç
    0
    0
    Yanıtla