SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayetle İlgili 1 Tutuklama

0
Güncellendi - 2020-09-26 02:29:28
Cinayetle İlgili 1 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 20 yaşındaki şahsın silahla vurularak öldürülmesi olayına karıştığı belirlenen bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, dün gece yarısı Aslanbey Mahallesi'nde aralarında daha önceden husumet bulunduğu ileri sürülen 20 yaşındaki Arafat Yalçın ile Burak D. karşılaştıkları Elif Sokak içerisinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerini silahla ateş ederek yaraladı. Yaralılar, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Arafat Yalçın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak detaylı inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaya karıştığı değerlendiren V.D.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen V.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, olayda yaralanarak hastaneye kaldırılan Burak D.'nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hacı (3 yıl önce)
    Köyler mahalleler çetelerle dolmuş. Daha dün kobattalgazinin köyünde aracın birini evin önünde kurşunladılar bu olaylar neden aydoınlatılmaz. Yetkililer kolluk yeterince olaylarla ilgileniyor mu? Bide bu yapılan yorumlar birilerine dokunur diye neden yayımlanmaz. Milletimiz huzur ve güven istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Yorumları yayınlayın
    0
    0
    Yanıtla
  • kazım (3 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    adın soyadın yazmadan 44 no diye bir cinayet olayına yorum yazdın yayınlanmakmı bekliyorsun?44 numaralı şahıs birkere sen kendini meçhul etmişsin yüreksiz yazdığın ne olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • yürekli kazım bey helal olsun ne buyuk yuregin varmış kazim yazmissin
    0
    0
    Yanıtla
  • MSF44 (3 yıl önce)
    Malatya da bu tarz olaylar ne kadar arttı. 20 yaşında nasıl bir husumet var ve her iki tarafta silahla geziyor. Allah gençlerin ailelerine sabır versin Keşke silahlanmanin önüne geçilebilse ve bu tarz olaylar olmasa kimsenin canı yanmasa Allah yardım etsin
    0
    0
    Yanıtla