SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çıtayı Daha da Yükseltmek Zorundayız"

0
Güncellendi - 2018-11-16 06:04:55
A- A+ PAYLAŞ

8.Uluslararası Malatya Film Festivali’ne sponsor olan medya, belediye, STK’lar ile diğer kurum ve kuruluşlara törenle plaket verildi.

Hilton Otel’de düzenlenen törene, Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Eski Valisi Prof. Dr. Ulvi Saran, Yönetmen Mesut Uçakan, Malatya Girişim Grubu Yöneticileri, jüri üyeleri,  yapımcılar, yönetmenler ve çok sayıda festival konuğu katıldı.

Plaket töreninde konuşan Vali Aydın Baruş, Malatya Film Festivali’nin 8’incisinin gerçekleşmesinin ancak kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ve kentin desteğiyle olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

“Çıtayı yükselttik daha da yükseltmek zorundayız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, geçen yıldan bu yana Film Festivali’nin çıtasını yükselttiklerini söyledi.  Emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Polat, “Önümüzdeki yıllarda daha da güzel festivaller yapmak gibi sorumluluğumuz var. Bayrağı ileriye taşımak için çalışmak zorundayız.  Festivalimize katkı sunan, sponsorlarımıza, sanatçılarımıza, sinema dünyamıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, çok sayıda kurum ve kuruluşa , katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • vaylog44 (5 yıl önce)
    İyi olur herşey iyi olacak bekleyin siz oy vermeye devam edin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Bankalardan faizle para çek, önüne gelene para dağıt halktan kopuk kendi aranızda festival düzenle sonrada 3 kişilik aileye 120 lira su faturası gönder.Rabbim bu halkın hakkını inşallah sizde bırakmayacak.Ahirette bunun ödemesi çetin olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (5 yıl önce)
    Belediye başkanına sormalı babanın parasınımı dağıtıyorsun film festivalinde her önüne gelene 150-200 milyar toplam da 20 trilyon para dağıtmış işçinin maaşını vermez , esnafın , mütahidin alacağını vermez , bankalardan yüksek faizlerle para al film festivali n de bol keseden dağıt kazığını da bu memleketin fukarası na garibanına yükle inşallah bunlar bu dünyada sizde n ve dostlarınızdan bu şaşalı dönemleriniz bittikten sonra çıkacak
    0
    0
    Yanıtla