SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Çocuğa Kaçarken de Ağaca Çarptı.. 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-12-15 06:15:26
Önce Çocuğa Kaçarken de Ağaca Çarptı.. 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Aşırı hız, dikkatsizlik ve insanı duyarsızlık, hepsi Kernek'teki kazada yaşandı. Bisikleti ile bir otoya, ardından yolda bulunan 13 yaşındaki çocuğa çarptıktan sonra durmayarak kaçan otomobil sürücüsü, yaklaşık 200 metre ileride Kanalboyu'nun Kernek girişinde kaldırımdaki ağaca çarparak durabildi.

Kaza, saat 21.15 sularında Malatya merkez Cengiz Topel Caddesi ve Kernek Meydanı’nda yaşandı. Ömer D. yönetimindeki 44 BT 244 plakalı araç, Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park yanında yolda önce Hasan Hüseyin B.'ye ait otoya, ardından bisiklet üzerinde gitmekte olan Suriye uyruklu Mahir Alubeyt'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle ikiye bölünen bisikletin parçaları ile birlikte Suriyeli çocuk yola savruldu.

Kazaya karışan otomobil, durmayarak aşırı hızla Kernek Meydanı istikametine kaçtı. Meydandaki refüje çarpan otomobil daha sonra meydanın çıkışında Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde kaldırımdaki ağaca çarparak durabildi.

Kazada yaralanan Suriyeli çocuk yerde acı içinde kıvranırken, kaçan otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan Hasan Toper ise ön kısmı hurdaya dönen aracın içinde sıkıştılar.

Ağır yaralanan Suriyeli Çocuk, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, evine götürmekte olduğu ekmek ise ikiye bölünen bisikletinin yanında yolda kaldı.

Suriyeli çocuğa çarptıktan sonra durmayarak kaçan otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan diğer şahıs, olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince kurtarılarak hazır bekleyen 112 acil servis ekiplerine teslim edildiler.

Kazadan sonra polis ekipleri oluşan meraklı kalabalığı uzaklaştırmakta zorlandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi (yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • pırasa (5 yıl önce)
    Kimine saçma gelebilir. Herkes kulağına küpe yapsın demedi demeyin Suriyeliler artık kan parasını öğrenmişler dün aynı şekil yola atlayan bir suriyeli kaputa yattı. gece 21,50 de hürriyet parkı önünde başka bir bisikletli suriyeli arabanın önüne attı kendini. Kasıtlı ve bilinçli yapulıyor haberiniz olsunç
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (5 yıl önce)
    malatya haber artık yalan haber yapmayın ben kazayı yapan kişiyi tanımam ama babası ile konuştum öyle anlatmadı iki suriyeli çocuk yokuştan aşağı aniden inmiş biri arabaya vurmuş diğerinden sıyrılmış vurmamak için sonra panik yapıp firen diye gaza basmış ve ağaca vurmuş üstelik haberde belirtmemişsiniz ama arabadada küçük çocuklar varmış ikiside yaralıymış üstelik kırık varmış haberin doğrusu bu isterseniz hastanede yatıyorlarmış gidin bir ropörtaj yapın derim ama doğru haber yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Otomobil direksiyonuna geçen artist kesiliyor.Sanki o aracı kendisinden başkası kullanamazmış gibi gidiyor.İşte sonuçta bu oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BARAN (5 yıl önce)
    Hepsi aşırı hız yüzünden oluyor.Hadi çocuğa carptin bırakıp kaçmak ne demek bak seninde canın yandı.Geçen hafta şehir içinde aşırı hızlı kamyonu 155 e bildirdim.polis memuru ee ne yapalım kamyonun mahalleye girmesi yasak mi diye cevap verip yüzüme kapattı.Polis bu memlekette ya işini yapmıyor ya da yapamıyor cevre yoluna radar kuracagina şehir içine kursana
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    bir elektirikli bisiklet üzerinde en büyüğünün yaşı on olan dört çocuk bunlara kim dur diyecek çöp topladıkları patpatların üzerinde beş on suriyeli bunlara her şey serbest her yerdeler başı boş seyipler
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    Haberde çocuğun suriye uyruklu olduğunu belirtmenize ne gerek var.Özellikle gençler çok süratli araba kullanıyorlar.Ara sokaklarda bile deli gibi araç kullanıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ATAKAN (5 yıl önce)
    Çok kalitesiz bir trafik var.Sinyal yakan yok,kurallara uyan yok,saygısız,küfürbaz bir kullanıcı kitlesi oluştu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (5 yıl önce)
    Polis anca minibüs servis kovalasın bunlarda meydanı boş bulunca olanlar oluyor yazık oluyor malatyaya yazık oluyor malatyalılara :(
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam44 (5 yıl önce)
    trafik polisleri ve mobeselerin başında oturanlar görevlerini yapmıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Naz (5 yıl önce)
    Iyi olmuş allahın adaleti bu ara da malatyada çarpıp kaçmak moda oldu. Suriyeli çocuklar diye hemen ayırım yapiyosunuz çok ayıp o bisiklette herkesin çocuğu olabilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Artık her gün bir kaza haberi ile uyanır olduk... Yazıkk..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya merkez aynı Malatya, 30 sene önceki caddeler yine aynı, meydanlar aynı meydan, Kernek, Akpınar, fuzuli, cengiz topel, emeksiz, inönü hep aynı, ANCAK ARAÇLAR ÇOĞALDI. 30 SENE ÖNCE caddelere park edecek araç bulamazken, şimdi şehirdeki kayıtlı araç sayısı 170.BİN olmuş. Adamın ayranı yok içmeye, cebinde 10 TL tüp parası yok, Parlement ile Malboro ile kendisinin adına olmayan araçlarla tabiri caiz ise şehirde DIZZİK atar dururlar...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Trafikte Araçla veya Yaya Olarak Seyretmekten Korkar Olduk. Ne Olur Trafikte Biraz Saygı ve Trafik Kurallarına Uyulsa. Yazık Değil mi bu insanlara. Meskun Mahalde Hız Limitine Uyup 50 Km. Hızla Gittiğin Halde bile Arkadaki Sürücü Sellektör Yakıp Senden Yol istiyor. Bu Ne Cahillik Allahım...Bir an önce kendimize Gelmeliyiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (5 yıl önce)
    Suriyeli çocuklar çevreyolu (maliye ile eski şirepazarı civarı) da tahminen 3 ila 12 yaşları da ellerinde birer bisiklet başı boş hertürkü denetimden uzak trafiği ve yayaları kendi canlarını tehlikeye atıyorlar ne dur diyen var ne denetleyen denetim olsaydı bu. OlAY YAŞANMAZDI o çocukta şu an ekmeği ile evindeydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • trabzondan (5 yıl önce)Dertli isimli kullanıcı yorumuna
    Kusura bakmada çok saçma sapan bir yorum yapmışsın. Çocuk bu bisiklet sürecek .trafik polisi durdurup ceza mı yazacak daha denetim diyorsun. Yaralanan çocuk suriyeli olmasaydı bu yorumu yazacak mıydın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen saat 24.00 a kadar çocuğunu sokağa bırakıyorsan senden özür diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • bir malatyalı (5 yıl önce)
    MALATYAYA YAZIK OLUYOR
    0
    0
    Yanıtla