SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Cinayetinin Faili Köyünde Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-03-24 12:09:48
Çocuk Cinayetinin Faili Köyünde Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da 11 yaşındaki bir çocuğun silahla vurularak öldürülmesi olayının firari şüphelisi, Jandarma tarafından Pütürge ilçesine bağlı kırsal mahallede (köyde) saklandığı evde yakalandı.

ÇOCUK CİNAYETİ..

İstanbul Bayrampaşa- Cevatpaşa Mahallesi'nde 1 Şubat 2020 günü, aralarında husumet bulunan iki aile arasında silahlı çatışma çıkmış, bu olayı polise ihbar eden aileden 11 yaşındaki Sinan Üstünalp ile amcaları Ali ve Aziz Üstünalp, daha sonra gelen polislerin olay yerinden ayrılmasından bir süre sonra geri dönerek, Üstünalp ailesi mensuplarına ateş açmışlardı. Olayda çocuk ölürken, amcaları yaralanmıştı.

Öldürülen çocuğun annesi, olaydan sonra, "Mahallede kavga çıkmıştı. Neden çıktı bilmiyordum. Çocuğum, babaannesine 'polise haber vereyim' dedi. Benim çocuğumun günahı bu mu? Gördü babaannesi söyledi. Geldiler kalbine sıktılar. Yakalansın, tutuklansın istiyorum. İçim biraz rahatlasın. Benim çocuğum hiç yoktan gitti. Onu benden ayırdılar. Benim canım yandı, başka annelerin canı yanmasın" diye konuşmuştu.

Cinayet kurbanı çocuğun olayda yaralanan amcası Aziz Üstünalp, "Nasıl olduğunu ben de bilmiyorum. Sesler duydum. Uykudan kalktım. Aşağıya indim. Bir kaç kişi gelmiş. Arabanın içinden önüne gelene sıkmış. Yeğenimi de öldürdü. Kardeşim de yaralandı. Yoğun bakımda. 11 yaşında çocuğu öldürdü. Benim kardeşlerim olay olmadan önce polisi aramış, bizi vurmaya gelecekler demiş. Polisler geldi. Polisler ayrıldıktan bir saat sonra olay oldu. 11 yaşında çocuğun canını aldılar" derken, olaya tanık olan babaannesi Hamide Üstünalp ise " Ben sürekli evin önünde otururum. Onlar buradan geçince korkardım. Korkarak evin içine zor atıyordum kendimi. Burada hırsızlık yapıyorlardı. Arkadaşlarına beni göstererek 'bu kadın beni polise şikayet ediyor' diyordu. Torunum yanımda oluyordu. 'Babaanne bunları polise söyleyelim gelip alsınlar' diyordu. Olay günü, otomobil ile yavaş ilerleyerek sokağa girdiler. Arabanın camı az açılmıştı. Camlar siyahtı içerisi görünmüyordu. Silahı çıkardı biri ve ateş ederek ilerledi. Torunum az ileride direğin yanındaydı." sözleriyle olayı anlatmıştı.

PÜTÜRGE'DE YAKALANDI..

Jandarma, cinayeti işlediğini belirttiği M.T. adlı şahsın, Malatya'da yakınlarının evinde saklandığı yolunda bir istihbarat alınca, özel bir ekip oluşturarak, araştırmalarını yoğunlaştı. Şahsın, Pütürge ilçesi Örencik Mahallesi'nde saklandığı belirlenince, 24 Mart Çarşamba sabah saatlerinde bu eve operasyon düzenlendi ve şahıs yakalandı. Evde yapılan aramada 1 sahte kimlik, 1 kurusıkı tabanca ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Cinayet failinin, İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.

Bu olayla ilgili olarak, 2 kişinin daha önce yakalanarak tutuklandıkları bildirildi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız