SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çocuklarınızı Servise Teslim Edebilirsiniz'

0
Güncellendi - 2021-09-09 02:21:02
'Çocuklarınızı Servise Teslim Edebilirsiniz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ile birlikte okul servisçilerini ve esnafları ziyaret ederek, bir araya geldi.

Keskin ve beraberinde İnce ile birlikte Atatürk Ortaokulu’nda hizmet veren servisçi esnafını ziyaret ederek, eğitim yılı sezonunun hayırlı olmasını dileyerek, sorun ve taleplerini dinlediler.

-“Gönül rahatlığı ile çocuklarınızı servise teslim edebilirsiniz”

Keskin, okul bahçesinde öğrencilerle de sohbet ederek, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını isteyerek, başarılar diledi.

Keskin, servisçilere yeni eğitim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Pandemi döneminde en çok sıkıntı çeken kesimlerin başında servisçilerimiz geliyor. 1.5 yıl içinde çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çektiniz. Yüz yüze eğitim başladı. Bu süreç hem öğrencilerimize ve servisçi esnafımıza hayırlı olsun. Servisçi esnafımız kurallara uyuyor. Tüm ailelerimiz en kıymetli varlıkları olan evlatlarını gönül rahatlığı içinde şoför esnafımıza teslim edebilirler. Servislerimizde her türlü hijyen kuralları uygulanıyor. Çocuklarımız evden okula, okuldan eve şoför esnafımızın emanetindedir. Velilerimiz şoför esnafımıza güvensinler.” dedi.

Keskin, çocukların servise binerken otomatik dezenfektanla ellerini yıkamalarını da uygulamalı olarak göstermelerini istedi.

Keskin, servisçi esnafına kurallara uydukları için teşekkür ederken, iletilen bazı sorunların da çözümü için takipçisi olacağını söyledi.

-“Malatyalı esnaftan alışveriş yapın, Malatya kalkınsın”

Keskin, İstanbul Pasajı bölgesi ve Ömer Efendi Sokağı üzerindeki kırtasiyeci ve esnafları da işyerlerinde tek tek ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyip, istişarede bulundu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Ailelerimizin en değerli varlığı çocuklarıdır. Velilerimiz merdiven altında ve marketlerden gidip ucuz diye kırtasiye almasın, gelip esnafından alsın. Çünkü kırtasiyeci esnafı çocuğuna kullandırmadığı kırtasiye ürününü başkasına satmaz. Esnaf komşusunun çocuğuna kalitesiz ürün satmaz. Esnafımızın böyle bir özelliği var. Malatyalı kendi esnafından alışveriş yapsın ki Malatya kalkınsın. Kendi esnafımızdan alışveriş yapalım. Malatya’da bir market şubelerini kapatarak gitti, Malatyalının parasını toplayarak gitti.” şeklinde konuştu.

Keskin, piyasanın mutlaka sürekli denetlenmesini istediklerini bir kez daha gündeme getirerek, “Şu memlekette denetim yoktur. Sadece bir sektörde değil, bütün sektörlerde denetim yoktur. Bu konuyu sürekli gündeme getiriyoruz, müdürler ne iş yapıyor?” ifadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • hasan balcı (2 yıl önce)
    Mecbur olmayan kimsenin öğrencisini servise vermediğini görüyorum.Okul çıkışı herkese soruyorlar servis lazım diye.1.Verilen paralar okullar kapanırsa boşa gidecek geri alamazsınız.2.en kısa mesafe 260 lira diyorlar iki öğrencim var 520 liralık motorinle 2 ay okula gideriz.3.öğleci öğrenciler çok erken saatte okula bırakılıyor.boşta kalan öğrenci kötü alışkanlıklara açık halde olacaktır.kışın nereden bekleyecek yağmurda yaşta.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    çocuğun okuldan alıp eve getirmeden diğer okulun servisini alıp onunla beraber taşınıyor bunu kim sorgulayacak biz söyledikçe kötü oluyoruz.20dk yol 40 dk oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    okul servisi öğrencinin evinin nerede olduğuna göre veliyi mağdur ediyor oraya aracımız yok felan filan yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefil Bilo (2 yıl önce)
    Evet servis söförleri çok sıkıntı çekti bu nedenle servis fiyatları oldukça tuzlandi.Bu 1.5 yılın hıncını yine vatandaş ödeyecek.Okullar hasbel kader kapanıp tekrar açılırsa biz vatandaş olarak tekrardan naneyi yemiş durumda olacaz.Servis söförlerine güvenelim mi?Patates çuvalı taşır gibi hıncahınç dolu,hız kural falan dinlemeyen son ses müzik açık şöförler.Gerçekten şöför olacak kabiliyetteler mi acaba?Bunun denetlemesini yapıyormusunuz siz?Hiç sanmıyorum.Ancak laf.Ancak iki foto ile reklam.Bizim karnımız bu tür sözlere tok bunu da bilmiş olun.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Acaba görüntü gereği mi DEZENFEKTAN servis içine konulmuş.Eğer bu araca bu yapılmışsa şoför arkadaşı yürektan tebrik ederim.Yok eğer resim içinse görüntü diyelim.Benim gördüğüm hiçbir servis de PAZARTESİ bu uygulama yoktu.Yanılırsam buradan yine yazarak herkesten özür dilerim.Çalışıyoruz görüntüsü vermeye gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Servisci44 (2 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Pazartesi günü saat 12 de Atatürk ortaokuluna gel 25 arabanın hepsinde dezenfektan ve maske olduğunu göreceksin fotoğraf için oraya konulmadigini gorursun
    0
    0
    Yanıtla