SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çok Eleştirilmişti... O 'Fırıldak' Gidiyor!

0
Güncellendi - 2018-04-27 00:18:50
Çok Eleştirilmişti... O 'Fırıldak' Gidiyor!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Malatya için hiçbir simgesel özelliği bulunmadığı ve Malatya’nın sembolü niteliğindeki Kernek meydanına alakasız bir yapı olarak kondurulduğu gerekçesiyle kamuoyunda sert eleştirilen yel değirmeni kaldırılıyor.  Yaklaşık 3 yıl önce yapılan ve kentteki her kesim tarafından tepkiyle karşılanan Kernek Meydanı’ndaki yel değirmeninin, yapımı devam eden Turgut Özal Tabiat Parkı’na taşınacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, basın mensuplarıyla birlikte Turgut Özal Tabiat Parkında yaptığı incelemeler sırasında, “Buradan bir müjde vermek istiyorum. Kernek Meydanı’ndaki yel değirmenini kaldırıyoruz. Tabiat parkı içerisine alacağız. Yel değirmeni için park içerisinde bir yer yapıyoruz. Bitirildiğinde buraya alacağız” dedi.

Güler Hazar - Yeni Malatya Gazetesi  / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Gezenbilir (6 yıl önce)
    Ahanda buraya yazıyorum belediye o meydanı boş bırakmaz.Truva atı koyarak halkına sürpriz yapar mı yapar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada değilim (6 yıl önce)
    İncirler olana dek kalsaydı iyiydi yani kalsın şimdi farklılıkların şehri farklı yapılar da olmalı varda kalkmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (6 yıl önce)
    Bı yorum atacaz TC istemediğiniz kalmış
    0
    0
    Yanıtla
  • sadi (6 yıl önce)
    Çoluk çocuk aylardır bu müjdeyi bekliyorduk. Duyduk Elhamdülillah !
    0
    0
    Yanıtla
  • A. G (6 yıl önce)
    Hiçbir şey değişmeyecek. Malatyada Ak Parti boş ceketi aday gösterse seçilir nasılsa. Bu yel değirmeni yapılırken onca eleştiri yapılmıştı. O gün destekleyenler bugün iyi oldu zaten çirkindi demeye başlamıştır bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (6 yıl önce)
    her yanlış maliyet yatırım yansısa amirlere başkanlara bak ne güzel olur memleket.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    başka iller şehir hastanesi, hafif raylı sistem, yeni alt merkezler, köprülü kavşaklar, devasa yeşil alanlı parklar müjdeler. bizimkilerde diktikleri ucubeyi yıllar sonra fark edip onu oradan kaldırmayı müjdeliyor. vah malatyam vahhhhh...
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Malatya insanı her şeyi hak ediyor milletin parasını keyifleri gibi kullan senin neyine yel değirmeni bu gün orda kalkıyorsa o başkan onun bedelini ödemeli ama malesef Birde vekillikle süsleyin yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail (6 yıl önce)
    birde müjde diyorsunuz milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz yaptıran sensin kaldırılacakmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yaşar (6 yıl önce)ismail isimli kullanıcı yorumuna
    Yap kazandır taşıt kazandır, ne güzel kıyak iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Kernek mi kaldı kardeşim her tarafta suriyeliler virit atıyor çete olmuşlar birkaç yıl sonra magya olur haraç keserler demedi demeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YILDIRIM (6 yıl önce)
    ALLAH AŞKINA MALATYA ya hangi işi layıkıyla yaptınız ki hangi kaldırımı yapıpta 3 ay sonra bozmadınız hangi kavşağı hangi refüjü hangi dubaları daha neleri sayayım ben burda bu şehri yap boz tahtasına çevirdiniz şimdide millet vekilliğine aday olacakmışsınız n diyeyimki rabbim bu memlekete bi sahip göndersin inşallah yoksa vay halimize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyalı (6 yıl önce)
    Vizontele filmi gibi.... Belediyemizin bir hizmeti daha... Bu ucube yapıyı yapan şahsı daha düne kadar dibinde tutup savunan, yıllardır o ucube yapıyı yerinden ve o şahsıda belediyeden söküp atamayan cancağızım başkan, aniden seçim kararı alınınca tutuşmuşa benziyor ki hemen icraata geçmiş. Yav başkan amma komiksin ne oldu başına seçimmi düşti ne oldi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (6 yıl önce)
    ŞAKA GİBİ....RESMEN DALGA GEÇİYORUZ SİZİNLE DİYORLAR... MÜJDEYE BAK... ACABA ORAYA YEL DEĞİRMENİNİ KOYARKEN BU ZAT NERENİN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI YAPIYORDU?...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    yakında trambüs de kaldırılır. türkiye'de tek ne de olsa:)))
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet erdoğan (6 yıl önce)
    ağaçlar kesildi yel değirmeni ne dirki boş yere malatya lının parası gidiyor fahri kay ahana yapılan havuzlar boş yapılan ışıklandırmalar yazık ki yazık çok israf ediliyor parala
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    Bugün bana sorsalar Çakır için oy kullanır mısın diye zayi edecek oyum yok derdim gidin başka şehirlere imar görün şehircilik görün her iş bitti şimdi yel değirmenimi kaldı umarım o koltuğa layık bir isim gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saitcan (6 yıl önce)
    O ucube oraya olmamışta yorumcular kim bide ona bak
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    millete batiyomuymus ne guzel cay falan icioduk esenlik isletiodu fiyat gayet uygundu kucuktu ama neticede oraya olan biseydi kaldirilacak baska seymi yokkk yollardaki o cukurlari tamir edin yolun sag sol diplerinde motor suruculeri ne haldeeee
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyalı (6 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Burdan çakır başkana bir ricada bulunuyoruz. Lütfen bu murat kardeşimizde fırıldağnan beraber taşıyın ayırmayın sevenleri?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (6 yıl önce)
    O kadar ağacı yok ettiniz. Hollandanın simgesi yel değirmeni yaptınız. Akıl hocası kimse?.. sonrası da geleni ilgilendirir diyceksiniz. Yazıklar olsun malatya yı yönetenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • bircan (6 yıl önce)
    Bir gecede sorumsuzca değişen ve Malatya hafızasını yok etmeyi amaçlayan 2.rot sokak ismi de iade edilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa HAKAN (6 yıl önce)
    BANAZILILARIN OYUNA İHTİYACIM YOK DİYEN BİR BAŞKAN OLAMAZ. CUMHURBAŞKANIMIZIN İYİ Kİ SİZLERDEN HABERİ YOK. MALATYA YI SİZLERE EMANET EDERMİYDİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (6 yıl önce)
    Tabi oy zamanı geldi milleti meşaleye üye yapmadan almazdınız şimdi tutuştunuz Çakır çalık’a oy yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (6 yıl önce)
    İcimizdeki hollandalılar cok üzülecek.Biz Malatyalılar icin çok anlamsızdı zaten.Hangi sivrizeka zamanında düsundüyse ona yollayın bence.İcinde ördeklerin yüzdüğü,heryerine beton dökülmemis güzelim parkı mahvettiniz.Ağac dikin bari,iade-i itibar kazandırmıs olursunuz kernek parkımıza..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    sayın çakır, biraz geç kalmadın mı gerçekleri görmeye? malatya tarihi ve hafızasıyla alakasız bu ucubeyi diktiğinizde zamanında uyarmıştım, büyük şehri batırırsa zeki sarılar batıracak demiştim. sen başta aslında iyi niyetliydin. ama iş işten geçti, geçmiş olsun. bu arada mevcut milletvekili ( bülent tüfenkçi hariç) ve belediye başkanlarının işi çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Müjde gibi habere bak.Demekki kendileri de berbat bir iş yaptıklarını kabulleniyor,bu saçma sapan yapıyı kernekten götürmeyi halka müjde olarak veriyorlar.Ben diyorum ki bu milletin aylarca bas bas bağırıp,doğal haline karışmayın diyen bu halka bu adam ve buna izin verenler hesap vermelidir.Malatyanın en güzel yerini mahvettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (6 yıl önce)
    Sahi bu fırıldak projenin sahibi noldu? Şimdi nerede?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Kendi cahil kafanıza göre yaparsanız böyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Para bol yapın sökün tekrar yapın bu israfın sonucu iyi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • CcC (6 yıl önce)
    Para çok ne de olsa cebinden mi çıkıyor. Biz her şeye müstahakız demekki
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (6 yıl önce)
    Kerneğin Eski Hali Mumla Aranıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bemre (6 yıl önce)
    Tek kelime ile maraş belediye başkanının yanında staj görmeli eğitim almalıdır belediyecilik nasıl yapılır öğrensin mesele parti değil beceridir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Sana bu millet oy verdi ya asil suc bu milletin oh olsun Malatyaliya ohhhhhhhhh Hizmet almadan oy veren tek sehir MALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (6 yıl önce)
    3 yıl sonrasını bile planlayamayan bir Belediye Başkanı... 3yıl önce, yoldan geçen herhangi birini çevirsen, kernek meydanına bunu yapalım mı diye! Kesinlikle yapmayın.... Nostalji bir görüntüsü ve anlamı var.Bu şehirde yaşamış,okumuş,gezmiş herkesin Bir fotoğrafı var orda derdi.Ama yok ettiniz.Şimdi de müjde diyor.Ben olsam özür dilerdim. Vizyonsuz idareci istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maho (6 yıl önce)
    Tahtasını baa versinler galıp tahtası yapam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    O kadar kesilen çınarın yerıne ne getırecekler o ağaçların ahı kalıcak mı
    0
    0
    Yanıtla