SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şeyin İyi Gideceğine İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2020-10-01 18:55:47
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un transfer ettiği defans oyuncusu Semih Kaya, elinden gelen her şeyi Yeni Malatyaspor armasına, kulübüne, camiasına, taraftarlarına vereceğini söyledi.

Yeni Malatyaspor’un kulüp televizyonuna açıklamada bulunan Kaya, Yeni Malatyaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti.

Kaya, transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, içinden ve gönlünden gelerek, bir şeyler katabileceğini hissettiği bir camiaya geldiğini ifade etti.

“İnşallah her şey hedeflediğimiz gibi olur” diyen Kaya, “İki yıl önceki gibi Avrupa’da Yeni Malatyaspor’un armasını ve renklerini taşırız. Ben, sarı kırmızı renklere gönülden bağlı bir sporcuyum. O yüzden de sarı kırmızılı renklerin altında nasıl oynanması gerektiğini bilen, gönülden hisseden bir sporcuyum. Burada da elimden geldiği şekilde gerek ben gerek futbolcu arkadaşlarımız Yeni Malatyaspor armasına, kulübüne, camiasına, taraftarlarına vereceğimizi düşünüyoruz. Sadece bizlerin arkasında olsunlar, desteklesinler. Tabii ki de kötü günlerimiz olacak ama bundan sonra her şeyin iyi gideceğine ve en hızlı şekilde düzeleceğine ben inanıyorum” diye konuştu.

Kaya, Yeni Malatyaspor’un yeni oluşan bir kadroyla ligde mücadele ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Kişisel olarak baktığınızda oyuncu performansı ve kalitesi üst seviyede bir takım. Ama yeni oluşan bir takım kurgusu olduğu için tabii ki de bir alışma süreci olacaktır diye düşünüyorum ki takım şunda bunu yaşıyor. Bunu da en yakın zamanda bir-iki hafta içerisinde toparlayacağımızı düşünüyorum. Benim buraya gelmemdeki en önemli sebeplerden bir tanesi Hamza hocam ve ekibidir. Bunun yanında Galatasaray ve milli takımda birlikte oynadığım oyuncular buraya gelmemde etkili oldu. Burada çok arkadaşım var. Erkan, Adem abi, Eray, Umut abi olsun birlikte çok güzel başarılara imza attık. Hem Avrupa kariyerimizde hem de Türkiye’de çok kupalar kazandık. Burada da çok iyi bir performans göstereceğimizi düşünüyorum.”

Yeni Malatyaspor ile anlaşma yapana kadar herhangi bir yerle anlaşmadığını ifade eden Kaya, “Tabii ki bireysel kondisyon antrenmanlarımı Vural Durmuş ile yaptık. Onunla 45 antrenmanlık gibi bir süremiz oldu. Normal kulüpler ne şekilde çalışıyorsa bende o şekilde çalıştım. Tabii ki de takımdan ayrı çalışmak insanı biraz demoralize ediyor. Onu da burada en kısa sürede tamamlayacağımı düşünüyorum. Şuan hazırım, hissettiğim ve dışarıya yansıttığımda o” dedi.

Kaya, Türkiye’de 250’ye yakın maça çıktığını anımsatarak, “Türkiye liginde futbolun ne şekilde oynandığını da çok iyi biliyorum. Artık tecrübeli oyuncu statüsündeyim. En yakın zamanda takıma adapte olacağımı düşünüyorum” dedi.

Futbolda kötü dönemlerin olduğuna dikkat çekerek, “Bu büyük camialarda oluyor, Yeni Malatyaspor kulübünde oluyor, diğer Anadolu takımlarında oluyor. Biz, taraftarların sadece bizleri desteklemesini istiyoruz ki her zaman destekliyorlar. Genelde cefasını onlar çeker. Biz onları hissettikten sonra ki elimizden gelen her şeyi vereceğimizden şüpheleri olmasın. Bizlere bir şeyler veriliyorsa onun da hakkını en iyi şekilde vermeliyiz” sözleriyle röportajı tamamladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Kemal (3 yıl önce)
    Semih bugün sahanın en iyilerindendi.Aklına ve Ayağına sağlık reis.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Bazı futbolculara forma cuk diye oturur.Umuyorum Semih Kays’ya da formamız tam uyar başarılı olur .Bazı futbolcularda forma bir,iki numara büyük gelir Malesef bizim takımda da böyle futbolcular var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Sağolasın Cengiz kardeş şayet Malatyamız için yırtınıyorsak en azından yapıcı olmalıyız.Bu demek değildirki yanlışları da bile bile sineye çekeceğiz.Ayrıca soyadım Karataş değil KARADAŞ,dır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Sn Mehmet Karataş bey ,Semih için çok.güzel bir yorum yazmış.Bazı futbolculara takımın forması cuk diye oturur dersinki ne kadar yakıştırılayım kolay elinden alamazsın.Umarım Semih Kaya kardeşimizde forması yakışanlardan olur.Bazı futbolculara da forma bir numara iki numara büyük gelir onlarada yakıştıramazsınız.Şu anki kadromuzda böyle futbolcular olabilir Ancak büyük bir kısmı karekterli düzgün futbolculardır.Formayı giyince ellerinden geleni yaptıklarından şüphe duymuyorum.Bazı yorumcu arkadaşlar futbolcu kardeşlerimiz iyide olsa şartlanmış şekilde isim belirerek linç kampanyası oluşturuyorlar Bu hususta hem takıma gende futbolcuya zarar veriyor.Geçen yıl başkanı paraları ne yaptın diyerek yerden yere vurdular.Bu sene birçok transfer yapıldı, Bazı arkadaşlar bu sefer parayı nerden buldun diyorlar.İnşaallah takımı sıkıntıya sokacak borçlanma yapılmamıştır.Kulübün mali yapısı öncelikli olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Aldığı parayı son kuruşuna kadar hak edecek bir profesyoneldir.Takımının menfaati için canını dişine takacak kadar özverili ve ahlaklıdır.Adam gibi adam bir futbolcu transfer ettik. Emeği geçenlere teşekkür.Semihim sezonda sana sağlıklar dilerim.Allah işini rast getirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal Günay (3 yıl önce)
    Kaliten belli Hamza hoca milli takima gonderir seni aslan parçası
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğtu (3 yıl önce)
    Ahlaklı oyuncu Süper lig deki en iyi oyuncularımızdan biridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun,İnşallah Malatyalının beklentilerine cevap verirsin,Allah sakatlıklardan korusun...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz Hoca (3 yıl önce)
    Hoş geldin Semih bu transfer iki taraf adına iyi olur, işallah ben senin gelmene çok sevindim, çok faydalı olacağını biliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Musta (3 yıl önce)
    Harika bir transfer başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    İyi güzel de Hamza hoca seni hangi mevkiide oynatacak. Bizim Adem'den başka golcümüz yok. İleride Yousuf mu oynayacak, Umut mu? Defans iyi değil diye ki son günlerde alınanlar. Peki golcü nerede, Jahovic, Aleks, Boutaib geri gelir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Evladım senin ne tür bir insan ve ne tür bir oyuncu olduğunu cümle alem bilir.Elinden gelenin en son kertesini, gücünün ve terinin en son damlasını ekmeğini yiyeceğin bu külübe harcıyacağını biliyorum.Diğer arkadaşlarınla uyum sürecini kısa sürede aşacağınıza inancım tamdır. Allah sana ve tüm oyunculara Hamza hocama sağlıklı başarılı bir sezon geçirmenizi nasip etsin.Bizim için sezon yeni başladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Helal olsun Aidiyet duygusu işte böyle olmalı
    0
    0
    Yanıtla