SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Şükür Eskisinden Daha İyi Döndüm"

0
Güncellendi - 2019-10-17 14:55:12
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Gökhan Töre, elinden gelenin en iyisini yaparak, milli takıma geri dönmeye çalışacağını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Töre, kalbinin ve ruhunun her zaman A Milli Futbol Takımıyla birlikte olduğunu ifade etti.

Töre, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde mücadele eden A Milli Takımı tebrik ederek, "Oynasam da oynamasam da ay yıldızlı bayrağı göğsümde her zaman taşınım, taşımaya da devam edeceğim. Mücadelemi hiçbir zaman bırakmayacağım. 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde mücadele eden A Milli Takımımızı ve  A Milli Takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş'i tebrik ediyorum. Büyük bir başarı elde ettiler. Avrupa kupasına katılmayı başardılar" diye konuştu.

Sakatlık sonrası yeniden takıma döndüğü için mutlu olduğunu dile getiren Töre, şunları kaydetti:

"Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Malatyaspor'da da elimden gelenin en iyisini yapmak, katkı sağlamak için çalışıyorum. Burada takım arkadaşlarım ve atmosfer çok iyi. Konyaspor maçına hazırlanıyoruz. Benimde sakatlığım yeni bitti. Allah'ın izniyle Konyaspor maçında kadroda olacağım."

Töre, yeniden milli formayı giymek istediğini ifade ederek, "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hem Malatyaspor'un hem de Türk halkının benden beklentileri çok büyük. Elimden gelenin en iyisini yaparak tekrar milli takıma dönmeye çalışacağım" dedi.

Sakatlık sürecini atlattığını belirten Töre, "Çok şükür eskisinden daha iyiyim. Talihsiz bir sakatlık yaşadım. Trabzonspor maçında arka adalem yırtıldı. Talihsiz bir olay oldu ama çok şükür eskisinden daha iyi döndüm. Konyaspor maçında hocamız bana görev verirse hazırım" diye konuştu.

Töre, bir gazetecinin 'Malatya'ya alışabildin mi?' sorusuna, "Malatya halkı çok sıcak. İnsanlar beni çok iyi karşıladı. Bağırlarına bastılar. Benden beklentileri çok büyük. Bende elimden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf ediyorum. İnşallah Konya maçında takıma katkımı sağlayacağım. Hocamız uygun görürse süre almak istiyorum" cevabını verdi.

26 kez A Milli Futbol Takımı'nın formasını giyen Gökhan Töre, Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun ikinci haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanmıştı. Adalesinden sakatlanan 27 yaşındaki futbolcu, şuana kadar ligde 1, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında ise 3 kez görev aldı. UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında 2 asist yapan Töre, Türkiye U15, U16, U17, U21, ve A2 Milli Takımlarının da formalarını giydi.

Rubin Kazan, West Ham United, Hamburg ve Beşiktaş'ta da görev yapan Töre, sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    İnşallah yine bir 10 dakika oynayıp 7 hafta yatmazsın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Ne kadar uğraşırsan uğraş dünyanın en iyi performansını ortaya koysan yine de milli forma giyemezsin. 3-4 takımın dışında bakmıyolar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Milli takıma en kısa zamanda alınacak ve başarılı olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali han (4 yıl önce)
    Gökhan töre sakat olmazsa takımı tek başına sırtlar götürür inşallah daha sakatlık geçirmez.malatyasporu seviyoruz ve başarılar diliyorum....
    0
    0
    Yanıtla