SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Şükür Şimdi Buradayım, Güzel Takım"

0
Güncellendi - 2019-01-18 01:56:17
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni ön liberosu Robin Yalçın, Evkur Yeni Malatyaspor'un taktik anlamda çok güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, forma rekabetine yüzde yüz hazır olduğunu söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Yalçın, "Çok şükür şimdi buradayım. Kafam rahat. Güzel bir takım. İyi bir arkadaşlık ortamı var" dedi.

Yalçın, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Göztepe ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Göztepe'yle zorlu bir maç oynayacağız. Biz çok iyi çalışıyoruz, inşallah 3 puanı da alacağız. İkinci devrenin iyi olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Robin Yalçın, takımın teknik patronu Erol Bulut ile ilgili, "Ben Almanya'dan geliyorum, uzun yıllar orada futbol oynadım. Oyun disiplinini biliyorum. Benim için biraz daha kolay olacak. Yeni transferim ama benim için bu süreç uzun olmayacak" diye konuştu.

Forma rekabetine yüzde yüz hazır olduğunu ifade eden Yalçın, "Çaykur Rizespor'dayken burada maç yapmıştık. İyi taraftar var. Takımımız iyi, inşallah hep birlikte başarılı oluruz" dedi.

Yalçın, bir gazetecinin, 'Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de ilk beş içerisinde yer alabilecek kalite de bir takım mı?' sorusuna, "Tabi ilk devrede üçüncü pozisyonda olan bir takım. Güçlü ve iyi bir takım. İki haftadır buradayım, taktik anlamında çok güçlü bir takım. Burada olmaktan memnunum. Çok şükür buradayım. Çalışıp, takıma katkı sağlamak istiyorum" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Hoş geldin senden çok şey bekliyoruz.Hadi Aslanım.
    0
    0
    Yanıtla