SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Zorlu ve Önemli Bir Müsabakayı Kazandık"

0
Güncellendi - 2021-08-28 23:17:34
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Gaziantep FK karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirerek Tetteh’in arka adalesinde yaşadığı sakatlıktan dolayı 3-4 hafta sahalardan uzak kalabileceğini söyledi.

Süper Lig’in 3. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Gaziantep FK’yı 2-0’lık skorla yendi. Maç sonu Doğu Anadolu ekibinin Teknik Direktörü İrfan Buz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“6 puan bizim için çok önemli”

Gaziantep FK galibiyetiyle ligdeki galibiyet sayısını 2’ye çıkararak önemli bir başarı elde ettiklerini dile getiren Buz, “Geçene hafta aldığımız 3 puandan sonra tabii içerde Gaziantep müsabakası çok ciddi, çok zorlu ve çok önemli bir müsabakayı kazandık. Özellikle geçen haftanın 3 puanı üzerine burada 3 puan almak ok önem arz ettiğini düşünüyorum, çok önemliydi bizim açımızdan. Futbolcularımız bu hafta içerisinde yaptığımız çalışmaları harfiyen yerine getirdi. Çok akıllı bir oyunla 2-0 kazandık. Çok önemli bir galibiyet aldık. Tebrik ediyorum takımımı, gerçekten her şeyini ortaya koydu. Taktiksel olarak da harfiyen her şeyi yerine getirdiler. Takımı tebrik ediyorum. 6 puan bizim için çok önemli. Şimdi milli takım arası. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oyun içerisinde eksiklerimiz yok mu, var tabi. Çalışmamız gerekiyor, daha iyi olmamız gerekiyor. Ancak bugünkü performans özellikle tabi mücadele anlamında çok çok iyiydi. Çok önemli 2-0 net bir galibiyet aldık” dedi.

“En az 3 veya 4 hafta arası olmayacağını düşünüyoruz”

Maç esnasında sakatlanan Tetteh’in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Buz, 3-4 haftalık sakatlık süreci geçirebileceğini belirterek, “Tetteh'in arka adalesinde batma oldu. Tabii üzüldük. Şöyle söyleyeyim; sahamızda herkes elinden geleni yapıyor ama kenarlara baktığınızda zaman zaman deparı attığınız zaman orada sıkıntılar olabilir. Ona tabi üzüldük. Ancak yapacak bir şey yok. Önümüze bakacağız. Şimdi o 1-2 gün kanamasını durdurmasından sonra MR'ına bakacağız. İnşallah çok fazla bir şey yoktur ama en az 3 veya 4 hafta arası olmayacağını düşünüyoruz. Bizim için önemli. Ancak şunu da söylemem gerekiyor; takım da çok önemli, takım olmak ta çok önemli. Tetteh'te onun bir parçası, çok önemli bir parçası ama dediğim gibi; önümüzdeki süreçte çalışarak bunu atlamamız gerekiyor. İnşallah fazla bir şeyi de yoktur” şeklinde konuştu.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Hocam bu memlekette hoca olmak gerçekten zor günlük yaşıyoruz kimse yönetimleri suçlamiyor 3.hafta bitti 5.hocanin görevine son verildi örneğin Alanya 3 yıldan beri sürekli oyuncu satıyorsun ondan sonra bir yıl önce yerlere göklere sigdiramadigin çağdaş hocayı gönderiyorsun,Kayseri 1 yıl önce seni ligde bırakan hocayı gönderiyorsun iki yıl önce seni ve birçok takımı düşüren hikmet karamana sariliyorsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    İçimizdeki İrlandalıları yine üzdünüz be hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (2 yıl önce)
    Hocam öncelikle tebrik ederim ancak yeni sisteminizi bu takıma uygun olduğunu hiç düşünmüyorum ilk yarı 3 0 olabilirdi aleyhimize bu galibiyet çok yanıltmasın bence 3 5 2 den vazgeçmelisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Tebrikler irfan hoca ve oyuncularımıza.eksiklerimize rağmen Erol bulutu sahadan sildik.ikinci yarıdaki futbolumuzu beşiktaş maçında da sergilersek sergen yalçınada ense traşı yaparız.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sn hocam,ligin başındayız henüz 2 maç kazandık bu ligde her puan çok önemli. Taraftar olarak iyi futbol oynanmasını istiyoruz ancak oyuna değil sonuca bakılıyor. Puan ve puanlar almak için az hata üst düzey mücadeleler gerekiyor.G.Antep galibiyetinden dolayı sizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Geçmiş olsun tete Malatyalılar seni çok seviyor
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    her şey iyi güzelde yönetim türübüne taraftar çekmeyi beceremiyor diğer takımlara bakıyosun türübünler % 50 doluyor ve inanılmaz görsellik var. bide bize bakıyosun sanki bir ilçe takımıyız yakışmıyor.. başka olay saha zemini bu sene değiştti allah aşkına bu ne rezillik. galatasaray saha zeminini bizden önce değiştti çim daha oturmadan kendi evlerinde top oynamıyorlar ya olimpiyatta oynuyolar yada başak şehir stadında peki bize ne oluyor peki hemen oynamaya başladık
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Hocam öncelikle tebrik ederim. Ama oyun olarak çok zayıfız. Tetteh in başarısı. İlk yarı çok kötöydük. Bu takım daha çok pas yapmalı . Takım olma yolunda ilerliyoruz. Stada baktım yine bomboş hiç yakışmıyor Malatya ya. Herkes iki arkadaşını götürse stad dolar ve daha güzel bir atmosfer olur. Taraftar sahip çıkmalı. Malatya spor Malatya'ya en iyi reklamıı yapıyor. Herhafta gündemde tutuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)Emin isimli kullanıcı yorumuna
    Aşı olan sporsever bu kadar. Yapacak bişey yok. Aşı yasağı kalkarsa dolar tribün
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (2 yıl önce)
    Aferin hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (2 yıl önce)
    Takımda tek gol atacak adamda sakatlandı ( TETTEH ) böylelikle zaten kısıtlı kadro vardı daha da kısıtı bir hal aldı durum ! Ama adem var tabi ne de olsa transfere gerek yok ne de olsa bu seneyi de böyle yırtarız diyen bir anlayış olduğunu bildiğim için artık alıştık.Bir sözümde tff'ye arkadaş nasıl olur da böyle bir sahaya oynanır raporu verirsiniz ? Hiç mi denetleme ekibin yok ,ya da var da kulağının ardınamı yatıyor ki böylesine bırakın futbol oynamaya müsaitliği,insan sağlığını tehdit haline gelen bir sahada musabaka izni verirsiniz adam allah'tan korkar !! Galibiyet,evet önemli fakat bu kadro ne kadar yeterli olur sezon sonuna kadar göreceğiz.Maalesef yönetimin en büyük problemi derin kadro oluşturamaması inşallah çekirge bu sene de sıçrar ama dediğim gibi hakikaten her haliyle süper ligi yakışmayan bir yönetim organı var malatya'da ! Başta irfan hocam olmak üzere tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam tebrikler isallah gelecek maclarda puanlar alirsiniz sizlere guveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Tebrikler hocam emeğinize sağlık Zemine reğmen çok iyj oynadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • eyub (2 yıl önce)
    ...takım olmak DA çok önemli. Tetteh DE onun bir parçası...
    0
    0
    Yanıtla