SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zaten Önümüzdeki Hafta Duyarsınız.!"

0
Güncellendi - 2021-01-24 19:17:51
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Mali sorunlar daha hallolmadı, bugün çok fazla şey söylemek istemiyorum zaten çözülmezse zaten önümüzdeki hafta duyarsınız” dedi.

Hamzaoğlu, 1-0 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bugün kazanmayı arzu ediyorduk kendi sahamızda. Kazanabileceğimizi düşündüğümüz bir maça çıktık ama ilk yarıda istediğimizi yapmamıza rağmen ikinci yarıda çok etkili olamadık. Daha çok rakibin ataklarına engel olmaya çalıştık, oyunu orta sahada korumaya çalıştık. Öne çıkmaya zorlandık ve 90’ıncı dakikada aynı bizim kupada attığımız gibi maalesef uzaktan atılan şutla yediğimiz gol var.

Nasip kazanmayı istiyorduk, ama kaybettik. Galatasaray’ı tebrik ediyorum, oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Zemin zaten kötü, iyi futbol oynamaya müsait değil. Anca mücadele edersiniz böyle sahada, bizde onu gerçekleştirdik ama kazanamadık, üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, bir gazetecinin ‘Futbolcular hafta içerisinde bir idmana çıkmadı, sorun çözüldü mü?’ sorusuna, “Doğru tabi antrenmana çıkması oyuncularımız sorunlarımız var bunların halledilmesini bekliyoruz. Mali sorunlar daha hallolmadı, bugün çok fazla şey söylemek istemiyorum zaten çözülmezse zaten önümüzdeki hafta duyarsınız. Bu durumdan mutlu olmamız mümkün mü, 20 maç oynadı bu takım? Sezon başında beri kovid-19 riski var, seyahat ediyoruz, gidiyoruz geliyoruz, sakatlıklar var. Bunların aileleri var bizim aynı şekilde ailelerimiz var, hedeflerimiz var.  Eğer bizler sorumluklarımızı yerine getiriyorsak sonuna kadar, herkes sorumluluğunu bilip ona göre davranmalı. Bu sadece bizim kulüp için değil, bütün kulüpler için aynı şeyi diyorum. Herkes bu konuda hassas olmalı, oyuncuların haklarını biraz daha fazla düşünmeliler ve çözüm üretme konusunda daha girişken, daha mücadeleci olmalılar. Oyuncular nasıl sahada mücadele ediyorsa. Bunu sadece bizim kulüp olarak algılamayın birçok kulüpte bunlar yaşanıyor maalesef. Yayınca kuruluştan gelen parayı bekliyoruz, bu iş böyle yürümez. Zaten yürümediği de açıkça ortada. Kulüpler büyük bir borç yükü altında. Farklı kaynaklar bulunamıyor, bunlara çözüm bulunması gerekiyor” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

43 yorum yapılmış

  • cevat (3 yıl önce)
    kim ne kadar para alıyor söylesin biz sms kampanyasıyla ödeyecez bu takımı da eski takım gibi düşürmeyecez. Kocaman takımlar bile taraftardan yardım istiyor. hatıra bilet kampanyası olsun veya forma olsun mesela 200 lira olsun gidip alalım. ama açıklanacak ne olduğu ona göre bileceğiz. yoksa vermez insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Açıklansa da vermezler . 5 lira bilet parasına fazla diyenleri gördü bu gözler . Sonra da klavyeden sallasınlar anca
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülentb (3 yıl önce)
    1.5 milyon euro'ya Yusuf'u Galatasaray'a vereceklermiş.Sonraki satışından da %20-30 gibi bir payla. Bedavaya gidecek yerini dolduramıyacaklar.Zaten yetersiz olan orta saha daha da zayıflayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Acilen yardım kampanyası düzenlenmeli,En başta yardımı da klavye de yazı yazanlar vermeli,elden geldiğince yardım etmeli,boş lafa gerek yok,eğer maddi açıdan,durum ölüyse,bu ölü bizim ölümüz biz kaldıracağız hadi ..........BİSMİLLAH....
    0
    0
    Yanıtla
  • Neresi boşmuş arkadaş ? Benim söylediklerim Yalan mı ? Senin haberin var mı hocanın oyuncuların yıllık üçretlerinden? Gelir gider tablosundan? Nerde şaffaflık? Böle mi klup yönetilir? Sözde bu takım tüm Malatyanın değil mi? ama iş şeffaf olmaya gelinçe bir bilgilendirme varmı taraftara ? Sonrada haydi destek olun...!!! Başka emriniz? Sanki birde SMS kurtaracak bu kulubü.. Borc almış yürümüş diyorlar.. Babaların çiftliği gibi yönettikleri yalan mı? Ve seni gibi Gerçekleri ört bas etmeye çalışanların yüzünden de yazık olmadı mı efsane Malatyaspora? Ne oldu da o kadar borç oldu acaba? Ona buna gelip boş boş konuşuyorsun diye söylenip ahkam keseçeğine açıkla bari biz Malatyalılar da bilelim nasıl bu hale geldi klup ? Mesela ben bu takımın bonservisle oyuncu aldığını hatırlamıyorum? Ama satıp para kazandığı dahi oldu..! Hem bu adam söyleyin kaç kuruşta vermiş klube ki bizde verelim ? vermese iyiydi de bari batırmasaydı klubü..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete (3 yıl önce)
    Bu SMS ile destek olalım falan diyenler öyle birşey olsa destek versek nereye gidiyor paralarımız? Haberimiz olaçak mı? Hamza hoça yıllık ne kadar alıyor yada diğer oyuncular gelir gider tablosu nerede? Haberimiz varmı? Şeffaflık denen bişi yok adam babasının çiftliği gibi yönetiyor klubu.. Düne kadar Borcsuz klup ne oldu da oyuncularının parasını dahi ödeyemez hale geldi? Bunları düşünmek lazım değilmi? Hiç bir bilgilendirme olmadığı yerde birde SMS ile destek falan imiş güldürmeyin insanı.. 1 kuruş vermem bu adam klubun başında olduğu müddetçe !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (3 yıl önce)
    Herzaman başkanı savundum ama sıkıntılı bir durum var bu sezon alınan futbolcular hangisi takıma faydalı oldu bunlar hep gider maliyet başkan sırtı kalın olacak yeri geldiğinde basacak orn adana demir başkanı alanya başkanı sorun biran önce çözülmeli malatyada birsürü burokrasici var bu ise el atmalı malatya spor bir marka haline getirmeliler
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocalar bir türlü konuşmazlar hep politik davranırlar hikmet karaman giden yıl yaşadıklarını anlatsa Hamza hoca açık konuşsa kulüplerin kimler tarafından nasıl yönetildiğini anlamış olur burdan ders çıkarırız ama biz kimse anlatmadan amatöre gönderdiğimiz efsane malatyaspordan bile ders çıkarmadikki hikmet ve Hamza hocanin anlatmasindan ders çıkaralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Kayseri Denizli Ankaragücü Erzurum Gençlerbirliği ve Malatya parasal sorun yaşıyan kuluplerin başında geliyor burada yönetimler çok önemli Gençlerbirliği ni rahmetli İlhan ağabey 30 milyon Euro ile oğluna devretti oğlu ne yaptı harvurup harman savurdu Berna başkan kayseriyi borç batağında aldı büyük uğraş veriyor bizimki ise borçsuz kulüp aldı bugün ne kadar borcumuz var başkan dışında bilen yok ,iyi yönetilen örnek kulüpler ise Sivas,Alanya,Hatay, Antep,Karagümrük, Antalya kulupleridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi şahmin (3 yıl önce)
    Tek kelimeyle sahipsiz malatya diyorum takımı küme düşürüyorlar kimsenin sesi çıkmıyor düşerse dahada çıkamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Adil başkan bu takımı super lige taşıdı çok uğrasti emeği çok bence yardımcı olunulmali siyasilerimiz isadamlarimiz ve malatya halkı bir şeyler yapılmalı yazıktır günahtır. Bir yardim kampanyası falan yapılsa azda olsa destek olunulsa maddi sorun çözülür diye dusunuyorum. Pozitif düşünelim lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa ak (3 yıl önce)
    hoca lütfen kendini akıllı biz taraftarları salak,kör sağır yerine koyma, Maçın sonlarına doğru yorulmuş gs. dan maçı kopartacak galibiyet gölünü hazırlayacak ve atacak adem ile aquahı oyundan alıyorsun dk.88 golü yiyor takım , hakem 5 dakika uzatma vermiş bu uzatma dakikalarında galip takım 2 oyucu değiştirme hakkı varsa 2 sini tek seferde değil ayrı ayrı değiştirir ki uzatma dakikalarının yarısını oynanmadan geçirsin.Maça bakıyoruz biz mağlubuz 5 dakika uzatma dakikasında 2 oyuncu değiştiriyorsun hem de aynı anda değil oyun 2 kez duruyor ayrı ayrı dakikalarda ve uzatma dakikalarıı oyuncu değişikliğiyle heba ediyorsun geriye tek atak yapma şansımız kalıyor 5 dakika uzatmada.. . Herkesin sözleşmedeki ücretini istemek ve almak hakkıdır.. Maddi sıkıntılardan dolayı paranızı alamıyorsanız ya düzgün olarak işinize devam edip paranızın ödenmesini istersiniz yada görevi bırakırsınız ,hem göreve devam edip hem de görevini gereğini yerine getirmemek doğru değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öztürk (3 yıl önce)
    Sayın Gevrek'in yaklaşık 3 hafta öncesindeki açıklaması ile bugünkü açıklaması yine aynıydı.Kulüplerin gelirinin yüzde doksanı yayıncı kuruluştan geliyor. Bu dönem 30 milyon eksik verildi tamam bunları anladık da yayıncı kuruluşun verdiği para futbolcunun 2 aylık maaşını ödeyemedi mi bunu söyle ya da gelen paralar nereye harcandı onu söyle bu taraftar da bilsin. Bu hafta içinde futbolculara ne kadar ödenecek onu söyle. Siz bu 3 hafta içinde bu sorunu çözememişseniz ve bu süreçte kimseden yardım alamamışsanız eğer, istifa edip beklemeliydiniz. O zaman Malatyalı iş adamlarını göreve çagirmaliydiniz. Şayet kimse aday olmadığında siz daha da güçlenip çikabilirdiniz. Bu hafta içinde sorun çözülmezse ve bu takım da kötü bir sürece girerse şimdiye kadar kazandığınız sayginliginizi kaybedebilirsiniz benden söylemesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (3 yıl önce)
    Şu kulüp başkanlarının başkan olmadan önceki mal varlığına baksinlar. Bir de başkan olduktan sonraki mal varlığına... Yazsam destan olur. Kelimeler yetmez. En küçük örnek arturo minata 150 bin dolarlık çek vermişler. Karşılıksız çıkınca adam malatyayi terk edip gitti..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmikti li (3 yıl önce)
    Herkes emeginin karsiligini alacaki. Calisma isdegi artsin. Hellal olsun cocuk lara yinede canla basla takim ve kendileri icin mucadele ediyor lar. Takim ve hoca onurlu insanlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Malatyalı siyasiler ve iş adamları şu para işine çözüm bulamıyorlarsa diyecek hiç bir şey kalmamış gerçekten bu şehir sahipsiz kalmış demektir. Tüm Türkiye de mükemmel bir reklam aracı olan bu takıma sahip çıkmamak siyasilerin beceriksizliğidir. Dusersek bir daha çıkamayız. Yardım kampanyası yapın yada bir kaynak bulun yoksa takım düşecek. Çünkü oyuncular bir kaç gün içinde şehri terk edecekler aynı bifoumanın, guilermenin, Gökhan töre nin yaptığı gibi ve transfer sezonu kapanacak ve takım ortada kalacak. Salı gününe kadar birşey yapmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    Yıllardır gerçek taraftarlar bu klübün iyi yönetilmediğini basbas bağırırken,klübün borç batağında olduğunu söylerken büyük başkan Adil gevrek bunları ortalığı karıştıranlar var bizim maddi anlamda büyük bir sıkıntımız yok diye açıklama yapardı.Ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    Hamza hamzaoğlundan haklı olarak tehdit gibi bir mesaj.Ne Hamza hoca nede futbolcuların zerre kadar suçları yok.3 aydır takımı oyalıyorlar.Bunlar profesyonel oyuncular parayı verirsen oynar bu kadar net ve açık.Net ve açık olan bir durum daha var Adil gevrek.Klübü resmen kullanıyor.İyi niyetli ise ,ben yoruldum tek kaldım baş edemiyorum deyip Antalyspor başkanı gibi şimdi hemen istifa eder.Şu Malatyaspora çok başkan adayı çıkar.Adil gevrek sen geçen sezonda aynı şeyleri yaptın.Hiç inandırıcı değil ve hiç güven vermiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Sahipsiz malatya bu duruma getirenler utansin Içinizde 44 sevdasi yok olmuş hamza hocaya istifa diyenler sizlerde adil bey kadar suçlusunuz Yönetimi korumak için hedefe hocayi koydunz Paralar ödenmiyor onunda hesabini hocaya yazin Kendinizi sahte malatyali olduğunuz aşikar Zaman varken kampanay yapılsın bir daha asla malatya buralara gelemez futbol tarihinde okursunuz yazik günah ayip
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsanekaplan (3 yıl önce)
    Bu takım a 18 puan daha aldırmak lazım 30 milyon para lazım diyorlar eğer kasıla kasıla gezen siyasiler, ben malatyalıyım diye reklam yapan iş adamları ve her konuda başkana hocaya sallayan sözde taraftarlar destek verip 18 puan aldırmıyorlarsa yazıklar olsun düşün ligden ne işimiz var burda, buralara gelmek zor, onu başardık sekiyoruz şu an bu sezon biterse düzlüğe çıkarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bugün lige havlu atacak GS ya hayat öpücüğü verdiniz fatih terim Hamza hoca ve talebelerine teşekkür ediyor,her şeye rağmen ben başkana sitem ederim kardeşim paran varsa başkanlık yap yoksa birileri versin bende harcayım deme malı kongreyi yap ve kulübü şehremini sayın Gürkan a bırak elbette sayın başkan 6 vekil bu kulübü sahipsiz bırakmazlar bu kulübün kan değişikliği ne ihtiyacı var .
    0
    0
    Yanıtla
  • Beş aydır ödemesini alamamış futbolcular 27 puan toplamış sen ne peşindesin arkadaş el insaf
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Futbolcular sözleşmelerini fesh edip gidecekler olay bu takım resmen batık durumda içi boşaltılmış bir kulüp var ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabır (3 yıl önce)
    Yorumu yayınlamıyorsunuz neden yorum gönderelim editör .Başkan şimdiye kadar nerdeydi yüzünü gören hacıydı zaten hesap soran yok belediye başkanından akıl almış herhalde onun için konuşuyor yada musluk kapanmıştır bir iş yapıyorsan yapacaksın yada baştan bırakacaktın şimdi ne oldu eyvallahın yoktu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    80 li yıllar yayın geliri vb hiç bir gelir yok yönetimin verdiği paralar,birde seyirciden gelen gelirler var rahmetli soykan ve yönetimi bu şartlarda kulübü yönettiler o zamanki yöneticilerden genel kaptan değerli dostum Kahraman derinpinardan o günkü yöneticilerin başta rahmetli soykan olmak üzere mal varlıklarından malatyaspora ne harcamalar yaptıklarını dinlemiştim şimdi ise yönetimler yayıncı belediye zenginler para versinler bende başkanlık yapayım diyor halbuki yönetimler acil durumlarda bırakın hibe vermeyi hiç olmazsa kulübe borç verecek kişilerden olmalıdır , bugün 7 yıl başkanlık yapan sayın başkana teşekkür ederiz ama bazen zirvede iken bırakmayı bilmeliyiz olmuyorsa ısrar etmenin anlamı yoktur gidersiniz bu ilin şehremini sayın Gürkan a kulübün anahtarını teslim edersiniz bu ilin 6 vekili,sayın valisi ve sayın başkanı bu kulübü emin ellere teslim ederler,sizde rahmetli soykan gibi taraftarların gönlündeki yeri alırsınız,diyorsanız ki bu kulübü düşürmeden gitmeyeceğim onuda siz bilirsiniz .bir dost.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali44 (3 yıl önce)
    Bugün git yarını bekleme ne olur aqua ademi orta sahadan almak maçı vermektir adil gevrek gitsin kim gelecek ahmet çalık erman ılıcak m.ali aydınlar sırada bekliyrlar değilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    takım isteksizdi bu kadar sorun varken birde hakem eklenince bu maçtan puan çıkması zordu, hamza hoca meramını kimseyi kırıp dökmeden anlatmış, ileri günlerde olaylar ne şekilde gelişirse gelişsin, özverili çalışmalarından dolayı kendisine ekibine ve futbolculara teşekkür ederim. inşallah sorumlu gerekeni yapar durumlar düzelir ve devam ederler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan POLAT (3 yıl önce)
    Herşeye rağmen takım ilk yarı sonunda 27 puan topladı.Maç başı oran 1.35 puan eder ve ilk on içerisinde bitirdi.Bu kadro ile alınacak en iyi puanı aldı.Ancak mali yönden durum çok kötü.Anladık ki bu durumu yönetim çözemeyecek.Futbolcular en geç bir hafta içerisinde TFF.ye başvurur.Eğer B.şehir Belediyesi ve Malatyalı işadamları destek vermezse mali durum çözülmeyecek.Ýönetimin en kısa sürede Mali genel kurul yapıp mali durumu açıklaması gerekiyor.Destek gelmezse aynen geçen sezonun tekrarını yaşarız ve küme düşeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok yok geçen sene ucuz kurtulduk bu senede en alttaki 3 takıma 3 er puan verdik biz futbolcuların ücretleri ödenmezse düşecek 4 ncü takımız eh Adil Gevrek takımı düşürmeden bırakmasın bütün Malatya arkasından hayirla yadetsin olur mu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Duyarsız ve bir duruşu olmayan bir başkan ve yönetim şeffaflık yok neyin nerde olduğu belirsiz saldim cayır mevlam kayira taktiği ile yürümez zenginlere el açıp beklemek yerine tüm malatyalilari yardıma çağır sistemi kur ne olursa gücümüze gore edelim sms ne yaparsın yap bir an evvel bu çocuklara yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Gece gözlüm (3 yıl önce)
    Herkes yoluna bu iş bu kadar elinize ayağınıza sağlık yaptıklarınla gurur duy gevrek hepinize elveda istifa edin de gidin sevgimizle bırakın bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Büyük takımlar gibi biz de yapalım bir kampanya. Elimizden geldiğince yardımcı olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza güzel diyiyorsun hangi takımda sorun yok herkes bu durumda sen ilk önce oyuncu değiştirmeyi öğren ve taktik öğren ondan sonra konuş maçı hediye ettin hamza
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli ve Malatya dışında hangi takımda ödeme sıkıntısı var?Hadi Denizli'nin galibiyetleri yok parasına yok.Peki bize ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz Malatya spor (3 yıl önce)
    Şimdiye kadar Başkan gıkını çıkarmadı şimdi ne olduda hocada başkanda konuşmaya başladı sahipsiz Malatya vekiller stk işadamları biri çıkıp hesap sorup butakımı alıp hocayıda başkanında göndermeli takımı sabote etmeye başladılar yazıklar olsun Hamza bu saatten sonra gitmeli her takımın dünya kadar borcu var futbolcularını idare ettiriyorlar Buda ortamı kızıştırıyor azdan az çoktan çok gider
    0
    0
    Yanıtla
  • yandaş (3 yıl önce)
    haklı fesih yapılırsa hem transfer tahtası kapanıyor hem de oynamayan oyunculara paraları ödeniyor ezeriyle gurur duysun seni başımıza bela edenler
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    3 krşluk adamları 300 krşa alıp klübü batırdın adil gevrek bu sene aldığın oyuncuların sadece 3 tanesi kadroya giriyor geri kalan çöp allahından bul
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Takım genelinde iyi mücadele etti.Ama tabi öncelik konular arasında takımda ki maddi kriz var ve çözülmesi gereken acil durumlardan biri maddi problemler.Korkarım çözülmezse tek taraflı fesihler yaşanabilir kulüpte işte denizlispor'da yaşananlar ortada bazı isimler tek taraflı fesih ettiler sözleşmelerini umarım çözülür bu kriz.Adil başkanın yönetim tarzınuı beğenmediğim kesin ama belediye bu hususta çözüm merci olmalı.Ayrıca eğer olursa iyi bir yeni başkan bulunabilirse,yeni bir oluşumla devam edilmesi sağlıklı olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İnşallah istifa edersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza hamzaoğlu istifa etse ne olacak?Malatyaspor klübü borç batağında.Çökmüş,bitmiş bir klüp.Dünyadan haberin yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Takım genelinde iyi mücadele etti.Ama tabi öncelik konular arasında takımda ki maddi kriz var ve çözülmesi gereken acil durumlardan biri maddi problemler.Korkarım çözülmezse tek taraflı fesihler yaşanabilir kulüpte işte denizlispor'da yaşananlar ortada bazı isimler tek taraflı fesih ettiler sözleşmelerini umarım çözülür bu kriz.Adil başkanın yönetim tarzınuı beğenemdiğim kesin ama belediye bu hususta çözüm merci olmalı.Ayrıca eğer olursa iyi bir yeni başkan bulunabilirse,yeni bir oluşumla devam edilmesi sağlıklı olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    haftaya herkes haklı fesih yapıp yeni takımlarına gider demeye mi getirdi çözemedim, ama haftaya transfer bitmeden ortalık karışırsa işimiz iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)Muzaffer Başeğmez isimli kullanıcı yorumuna
    Kulüp kapalı kutu gibi bırakın kamuoyunu başkan dışında yönetimde olanlar bile bu kulüpte ne olup olmadığını bilmiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla