SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cueva'nın Eşinden Tepki!

0
Güncellendi - 2020-11-09 23:27:44
Cueva'nın Eşinden Tepki!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Perulu 10 numarası Christian Cueva’nın eşi Pamelita Lopez Solorzano, sarı siyahlı takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu’na sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Malatya ekibinde, Yukatel Denizlispor maçının 38. dakikasında 2-0 öndeyken Yeni Malatyaspor’da oyundan alınan Cueva sahayı terk ederken kulübeye tepki gösterdi. Takım kaptanı Adem Büyük, Cueva’nın sahayı terk edene kadar yanında bulunması tepkiyi önleyemedi. Perulu on numara, ilk önce oyundan alınmasına şaşırdı, daha sonra teknik heyete tepki göstererek, direkt soyunma odasına gitti.

Cueva’nın eşi Pamelita’da sosyal medya üzerinden paylaşım yaprak eşine destek verdi. Pamelita Lopez Solorzano Yeni Malatyaspor’daki Güney Amerikalı oyuncuları da etiketleyerek, “Hamzaoğlu, Güney Amerikalılarla bir sorunun mu var?” şeklinde paylaşımda bulundu.

Yeni Malatyaspor'un kadrosunda Güney Amerikalı olarak; Peru uyruklu Christian Cueva'nın yanı sıra Arjantin uyruklu Kaleci Guido Gabriel Herrera ve Fernando Ruben Zuqui bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Cueva, 38. dakikada oyundan alınmasına çok sinirlendi

GÖRSEL: Cueva'nın eşinin paylaşımı

ARŞİV FOTO: Christian Cueva ile eşi Pamelita Lopez

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • RAMAZAN (3 yıl önce)
    Bu işlere yengeler karışmasa daha iyi olur.Yengeler paranızı bizler veriyoruz.Aldığınız paranın hakkını verin.O kadar top kaptırılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • günpınarlı (3 yıl önce)
    Gereksiz konuşmalar Malatyaya zara veriyor. Her şeyi bildiklerini zannedenlerin kendi şahsi işlerini nasıl yaptıklarını merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    O olmaz bu olmaz demiyoruz.Yanlızca Hayatında hep 10 numara oynamış oyuncuyu libero oynatmak nedir kardeşim?Sonrada oyuncuya seni üç kere uyardım deyip sahadan almak nedir kardeşim.Böyle kaliteli oyuncular üzerinden egonuzu tatmin etmeyin?Önce acquaha takdın olmadı.Şimdide cuevaya takıyorsun.Sayın hoca.Buradan klüp yöneticilerini tıpkı acquahta olduğu gibi cueva içinde uyarıda bulunuyorum.İyi oynuyan,kaliteli oyuncuları küstüremezsiniz.Bu klüp kimsenin oyuncağı değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)
    Bi futbolcularin esleri kalmisti zaten nazini cekmedigimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (3 yıl önce)
    Şuna Hamza hoca demeyin... hoca dediğin zaman meziyetleri ,futbol bilgisi olması lazım.....adamın zerre kadar futbol bilgisi yok.....rakip takımın hatası üzerinden sonuca gitmeye çalışıyor.....kendi takımının bir futbol sistemi yok.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Malatya haber , Yorum bölümü niye açık,yorum yazmak için. Yayınlanmayacak sa yorum bölümünü kapatın. Yazdıklarım yayınlanmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    futbolcunun eşi ibreyi ırkçılığa çevirmiş. Kimsenin hele de Hamza bey gibi bir adamın öyle milletçilikle ırkçılıkla işi olmaz. Olsaydı siyah beyaz derdi, ve bir tane siyahiyi oynatmazdı. Yenge hanımın oyundan alınan eşinin durumu pek zoruna gitmiş ama bir daha da eşini oyundan çıkarmaması için olacak ki işi ırkçılığa getirmiş. Bu ülkede, bu millette ırkçılık dincilik olmaz hanımefendi. İyi performans gösteren oyunda kalır. Siz önce eşinizin performansını iyi tutun yeter. Kaleci Herrera meselesinde olduğu gibi, Abdulsamed bi geçti kaleye bir daha da bırakmadı. Tüm taraftarlar elini vicdanına koyup söyleyin bakalım: Herrera mı Abdulsamed mi daha başarılı...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay derebeyi (3 yıl önce)
    arkadaşlar hoca bu şekilde oynatıyorsa demekki arkasında yatan birşeyler var. Maç öncesi itmanlarda ademi kanatsızkuşu bu şekilde oynattı ve baya verim aldılar. Kendilerine de sordu takım için nasıl faydalı olacaksak o şekilde oynarız dediler ve çok şükür ki 3 puanı aldık. Herşey göründüğü gibi değil biz taraftar olarak yapmamız gereken takıma futbolculara moral verip, her maçda desteğimizi eksik etmemek ve kenetlenmek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa AYDOĞAN (3 yıl önce)
    Hiç kimse MS. Yönetiminden daha üstün değil gerekli uyarıları yapılacağından eminiz. Başarılarınız daim olsun İNŞALLAH.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Eşlerin bu işlere karışması doğru değil.Ayrıca oyundan alınan her futbolcu hocaya tepki gösterirse ortada disiplin kalmaz.cueva yetenekli bir oyucu olabilir.Fakat hocasının verdiği görevi yerine getirmeyip kafasına göre oynarsa oyundan alınır.Ligler başladığından beri kendisinden bekleneni de verememiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Cueva oyunda kaldığı 35 dk.boyunca sahada misafir seyirci gibiydi.hiçbir katkısı olmadı.koşarken bile çok isteksizdi.Yinede oyundan alınmak için devrarası beklenmeliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    35 dakikada hiç bir futbolcu diğiştirilmez neyin kafasındasın hamza hoca. 2 futbolcu değiştirdin takım bitti. her takım denizli gibi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Şimdiye kadar oynadığı maçlarda,varlığı ile yokluğu belli olmayan,takımın bir kişi eksik oynuyor tamam uyum süreci filan ama adam seni hep ilk on bir de başlattı ama sen ne verdin takıma,kaybettiğin topumu kovaladın,defansa gelip yardım mı ettin,oyuna fazla katkı veremedin,bir de hanımıyın aracılığıyla,bazı beyanlar vermek yakışmadı sana geldiğin yerdeki sorunları bize gösterme lütfen,HAMZA HOCA HAKLI...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Bu adam geldiğinde problemli değil miydi. Ülkesinde taraftarla kavga edip gündeme gelmedimi. Şimdi de eşi devrede taraftarla hocayı birbirine düşürmek istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Kadının ya da bir başka yakınının teknik işine karışması hele böyle ağır itham yakışmadı bunlar uzun soluklu burda durmaz hele Güney Amerikanlı dediğin kaleci içler acısı dünkü maçta o olsaydı maç en az berabere idi
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (3 yıl önce)
    Erol olmaz, sergen olmaz , Hamza olmaz size Kemal ozdes, hikmet karaman gerekli. Hoca buranin patronudur nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen fatih kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanımefendi;nezamandan beri Güney Amerikada futbolcu eşleri böyle takımın hocasına karışıyorlaır?Burada bir söz var Elinin hamuruyla erkek işine karışma derler.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    Malatya da bu kadar fotbolu bilen üstat var ki düşmana gerek yok boş beleş klavye yazarından geçilemiyor .trilyonlu takımlar Beşiktaş ,Trabzonspor gibi takımlar 6 .7.8 puanlarda kimse Sergen Yalçını eleştirmiyor bizim takım 11 puanda takım maç kazanıyor eleştiriyorsunuz kaybediyor yerin dibine sokuyorsunuz geldiği günden beri Hamza Hocaya söylemedik bir şey bırakmadınız yahu Allah rızası için söyleyin sizin derdiniz ney siz Malatya ya destek mi oluyorsunuz yoksa köstek mi sağ olun düşmana ne gerek var siz varsınız ya takımın Hocası Hamza HAMZAOĞLU ise kimin oynayıp kimin çıkacağını hoca karar verir oyuncunun hanımının ağzıyla sokaktaki adamın ağzıyla takım yönetilmez
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay derebeyi (3 yıl önce)irfan isimli kullanıcı yorumuna
    evet irfan kardeşim bazı konular da haklısın sadece şu konuda konuşmak istedim 3 büyük takımların taraftarı eleştiri yapar veya yapmaz o malatyaspor taraftarını ilgilendirmez bizi ilgilendiren tek konu malatyaspor. Çünkü bizler sadece malatyasporu tutmuş insanlarız o yüzden isteriz ki lider koltuğunda bizim adımız olsun tutuğumuz memleketimizin takımını dünyaya duyulmak isteriz oyüzden iyi veya kötü yorum yapmak konuşmak isteyen kim varsa konuşabilir çünkü bizim insanlarımızı yani malatyalıları yanlış tanımışsın malatyanın ve malatyasporun kötüğünü istemezler bende biraz önce bi yorumda bulundum hamza hocanın bildiği ve gördükleri var ki bu şekilde davranıyor bizim için önemli olan kazanmaktı çok şükür ki kazandık ve rabbimin izini ilede ilk 4 sıraya girebiliriz inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    Adamı kendi mevkisinde oynatma sonra da 2 hata yaptın de. Değişik enteresan vardır bir bildiği dicem de hamza hocanın bari mevkisinde oynat hata yapınca çıkar...
    0
    0
    Yanıtla
  • mevkisi neresi.söylede bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 2 hata yaptın demedi skor 2 -0 taktik geregi alıyorum işareti yapti. Ayrıca çokda iyi oynamıyordu ama oynayan adem, sonradan giren olcay hiç iyi değildi. Ademle olcay hazir degilken oynatilirsa her maçın sonucu böyle olmaz.Mustafa Eskihellaç gençligiyle gücüyle bu ikisini 4 katlar. Ayrıca aguach ceza sahası civarinda rakibe yaptığı fauller akıl mantık alır gibi değil. Aguach iki 6 numaradan biri olamaz. Bu adam 8 numara oynar başkada oynayamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    hamza hocanın hocalığı tartışılır bence.. Cueva ile adem büyüğü aynı yerde oynatıyor kubilayı sol kanat oynatıyor. Cueva ve adem on numara pozisyonunda oynarsa birinden biri hata yapacak. sonrada Cueva çıkarken işaret ediyor iki defa hata yaptın diye. aynı yetenekte olan iki kişiyi aynı yerde oynatırsan bir değil hep hata yapar o hatayı kendien ara hamza hoca. sol kanat ademe ait on numara pozisyonuda Cueva ya ait. kubilayda türübünde hanım hatun oturacak gol atmasına rağmen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)
    yenge hakli , hamza hocadan hoca takimi kuramiyor , hale oyunu hic okuyamiyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Sezarın hakkı sezara Cueva bu olayda haklı gibi.Denizlisporda yenen iki golün birinde yüzde yüz öbüründe ise yüzde elli hatası olan Recep Niyazı bile Prosinecki ikinci devrede değiştirdi.Cueva bu kez haklı galiba Hamza hocam.İnsan kaybetmek kazanmaktan daha kolay.Taviz de vermemek gerek.Takımın iç dinamiği disiplini ve kuralları her şeyden önce gelir.Suhuletle kol kırılır yen içinde kalır misali sorunları çözmeniz gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (3 yıl önce)
    Sıkın tı yok yenge rahat ol burası türkiye hoşgeldin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hoca (3 yıl önce)
    Bu maç izlemedim ama takımın iyilerinden. Çıkaracaksan devre arasını bekle bu futbolcuyu kadroya almayacaksan, birdaha oynatmayacaksan tmm. Hocam farkına varmadan toparlamak yerine takımı dağıtıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • maçı izlemeden yorum yapıyorsun.Bence yapma.
    0
    0
    Yanıtla
  • bahadır (3 yıl önce)
    tsbi hamza dan olmaz samet i ümit milli takıma kazandırdığı için hamza dan olmaaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (3 yıl önce)
    Hamza takımı batıracak. Ne yaptığını kimse bilmiyor. Takım yapamıyor. Adam diyoki 10 numara da çok iyi oynarım. Kime söylüyor. Allah bilir ya Hamza beceremiyor. Bu kadar korkak futbol oynatıılırmı? Yok ya olmaz bundan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Kusturme oyuncuları hamzaoğlu cezasını sen çekersin
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (3 yıl önce)
    cueva oyuncu falan değil, hamza haklı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Hamzadan olmazzzzz
    0
    0
    Yanıtla