SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cueva'nın Tepkisi Peru Basınında

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un on numarası Christian Cueva’nın, Yukatel Denizlispor maçında oyundan alındıktan sonra gösterdiği tepki Peru basınında da yer aldı.

Líbero Perú’nun haberine göre, Christian Cueva, ilk yarıda Yeni Malatyaspor'da antrenörü tarafından değiştirildikten sonra sosyal medyada konuştu.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

“Christian Cueva, Avrupa futbolunun en yüksek elitinde sürekliliğe sahip olmayı başardı. Ancak Yeni Malatyaspor ile Denizlispor maçında bir anlık gerginlik kaydedilebilir ve bu durum Perulu orta saha oyuncusu için bir öncesi ve sonrası yaratabilir. Hatırlanacağı gibi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu,  ilk yarıya 37. dakikada onun yerine geçti, bu da eşinin ilk etapta Instagram hesabından bu eylemi iddia etmesine yol açtı. Pamela López kişisel Instagram hesabında "Güney Amerikalıların sorunu nedir?" diye yazdı. Saatler sonra Christian Cueva da sosyal ağlarında "Malatya'da tercümanınız var mı? paylaşımını yaptı.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Dayı (3 yıl önce)
    Yorumumu niye yazmıyorsun ? Editör bey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Hoca,yeter artık Cueva kiralık,bir kaç ay sonra çekip gidecek,adama parayı kulüp verdi ama senin yaptığın ayıptır. Bana sorsalar seni gönderirim.Dik durma ,uyumlu ol.Zaten senin futbolcu değiştirmelerin çağ dışı.Normalde futbolcuyu kazanman lazım,senin yaptığın ne ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Olayı biliyoruz ama galiba haberi kimse okumamış.Google translate ile haberin orjinali çevirilmiş ve saçma sapan bir haber dizgisi oluşmuş.Mesela ( Hatırlanacağı gibi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk yarıya 37. dakikada onun yerine geçti) bu cümle.Haberin yayınlanış şekli olayın kendisinden daha vahim.Lütfen biraz daha özentili haber yapınız.En azından birazcık daha düzenleyip kısmen anlaşılacak hale getirmeliydiniz...Umarım mesajım yayınlanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmikti li (3 yıl önce)
    Hamza hoca hep sansa kazanıyor takım.su kadronun oyununa bakın.korkak futbol dan uzak,kimin kimden ne istediği beli. Degil .artik korkaklığı bırak oyun cular benli gini kaybetti .Besiktasi yencek takım.korkakli gin sayesinde bir sıfır kaybeti.artik su takımı hücum oynat.cif forvet öneriyor sun defansa çekiyor sun takımı.insanlarin futbol akköy la oynama.adam gibi oynat.yenil şapka çıkarırız.oterite yok herkes koç olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza hoca eyer bu yorumları okuyorsan Aklını başına alman lazım bakın ben hoca deyilmi ama gölemlerim iyi bir futbol seyircisi olarak çokyanlış yapıyorsun cueva sahip çıkacağına sen oyundan alıyorsun o çocuk çokkaliteli bir oyuna ve sen ona laik bir hoca deyilsin o seni aşmış ve senin gibilerin kafasına çok gelir anladınmı Hamza hoca lufen birileri bu mesajı okuturun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi (3 yıl önce)
    Arkadaşlar Kubilay 2haftadir gol atıyor hakkını yemiyelim 2 sıfır ondesin 5 hucumcuyla büyük risk değişiklik normaldir olur böyle şeyler tamam cueva iyi oyuncu bir şey dedigimiz yok abartmaninda gereği yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Arkadaşlar lütfen boyle yazmayın hoca haklı örnek fatih terim belhandayı feguliyi yedek bırakıyor kötü oyuncularımı yok oynamasa ne yapsın Hamza hoca haklı cueva dört top geldi dördünde rakibe verdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Allah aşkına Kubilay kimdir şimdi belki birileri diyecek ki gol attı o gol tamamen tesadüf o topçu falan değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan efendi sana 6 milyon ve 6 puan kazandırdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (3 yıl önce)
    Yorumları okuyorum şaşırıyorum.İlk yirmi dakikada sol taraftan net dört pozisyon yedik.Kimse ya maç izlemiyor ya da görmek istemiyor. Kendi bölgesine yardım etmiyor.Topla çok oynuyor sürekli kaptırıyor.Hoca çıkarmada biraz acele etti ama haklı.Bizler tv başında ateş püskürüyoruz.Birinci yarı dört gol yiyebilirdik.Bu oyuncular Malatyaspor un profesyonel oyuncuları.Amatör de bile böyle hareket yapamazlar.Başında yetkili bir hoca var.Geçen yıl biz bu puanları çok aradık.Oyun olarak bir KONYA ve ANTALYA maçını çık diğer maçlar iyi değil ama oynayana puan ve üç milyon para vermiyorlar.Galip gelene veriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    hamza hamzaoğlu kubilay kanatsızkuşa yer açmak için saçma oyuncu değişikleri ve Cueva ve adem büyük gibi iki on numara pozisyonunda oynayan adamları yan yana oynatıyor. böle olursa illaki birinden biri hata yapacak. kubilay kanatsız kuş ne kadar gol atarsa atsın bu ligin oyuncusu değil.. ahmet ıkdız bu ligin oyuncusu değil. olcay şahandan geçmş futbol bitmiş bu ligin oyuncusu değil.. kasım paşa başkanı mehmet altıparmağın sahaya sürdüğü kadroya karıştığı için istifa etti. adil gevrek sende bu klubün başkanısın sen neyi bekliyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli. (3 yıl önce)
    Kim bu kubilay. Adam bursa da kadroya giremezken burada hamza efendi kubilay için adem cuvea akua dan vaz geçiyor. Yönetim neden hocaya hesap sormaz. Ağam biz en eğleniyi her halim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Hamza hoca HAKSIZDIR VE SAÇMALAMIŞTIR. Kubilay boş bir topçu. Umut bulut saplantısı bitti o iyi oldu ama.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor'lu (3 yıl önce)
    ... Hoca sewdigimiz Bi insan 2008'de de Evsane Malatyaspor'da calisti, takımda kriz varken futbolcu kazan kaldırmış ve bazilarida, bir bir şehri terk ederken hoca bırakıp gitmedi... Şimdi gelelim şu son 2,3 haftaya neden sırf birilerini kollamak, korumak ve oynatmak uğruna diğer Bi taraftanda birilerini yemeye ve kusturmeye çalışıyorsunuz Eyy HOCAM napmis O çocuklar sana, biri acua geçen haftadan ve Bir digeride cueva, 2 haftadır 2sinede taktınız bence en çokta O soluk benizli o Efendi çocuğa, Dün benim 20li yaşlardaki oğlum ne dedi bana biliyomusunuz HOCAM, Kubilay k. Kuşu korumakla Hem kendini hemde o topcuyu seyircinin önüne yem olarak atiyo farkında değil galiba gibi gibi DOĞRU 1 taneyse eğer bir suru'de örnek verileblir tabiki Bu Muhteşem TARAFTARLARCA. ALLAH Herkese 2tane göz vermiş birde akıl ve mantık... Saygılarımla yinede herşey in Hayirlisi diyelim elden bişey gelmediğinden oturu de...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    kubilayı oynatmak için belkide cuevanin malatyadaki kariyerini bitirdi Hamza bey. Normalde adem sol açıkta kubilayin yerinde başlamalydi Cuevada normal göbekte yerinde başlamalydi. Ama abuk subuk iş yapıtğni farkednce yine kubilaydan vazgecmeyip cuevayı çıkarttı.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    bu çocuk ülkemizdeki en iyi topçu bence.hoca buna yetersiz kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms'li (3 yıl önce)
    Cuevanin paslari ve gol atma pozisyonu yaratacak tecrubeye sahip hirsli be suratli Bence her Macta ilk11 de cikmali ikinci yari ortalarinda degistirilirseydi muhim degildi Bence iyi olmadi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor'lu (3 yıl önce)
    Kim ne derse desin Hoca yerden göğe kadar hatalı, haksız vede art niyetli bence. Doğruya doğru... Tamam oyundan almanında Bi etik kuralı olmalı, dewreye 8 dak uzatmalarla 13, 15 dak. Kalmışken...
    0
    0
    Yanıtla
  • kesinlikle katılıyorum ,hoca tam bir acemi gibi davranıyor.
    0
    0
    Yanıtla