SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumartesi Günleri Açık Olacak 25 Semt Pazarı

0
Güncellendi - 2021-05-07 22:45:13
Cumartesi Günleri Açık Olacak 25 Semt Pazarı
A- A+ PAYLAŞ

Valilik, 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günlerinde açık olacak semt pazarlarını açıkladı.

'Tam Kapanma'nın ardından yapılan düzenlemeyle, kapanma süresindeki iki Cumartesi günü  25 semt pazarının açık olacağı bildirildi. 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri açık olacak semt pazarları şunlar:

Bülten- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Doğruya doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih BEYOĞLU (2 yıl önce)
    Pazarların kapalı olması çok mantıksız, Devlet aklı vatandaşa yol göstermelidir. Haftada Sadece birgün semt pazarının açık olması market ge manavların fiyat tekeli oluşturması demektir. Bu anlamda yurttaş olarak bizlere haksızlık yapıldığı gibi pazar esnafınada haksızlık yapılmaktadır. Artık küçük esnafın sesini duyma vakti gelmiştir. Ak partiyi 2002 seçiminde iktidara getiren sessiz dip dalga idi. 2021 yılında ise bu dip dalga tersten geliyor. Eleştiri istemeyen, halktan kopuk, zamanın sözünü söyleyemeyen, yeni zamana ait sözü olmayan tüm yapılar, demokraside halkın verdiği oy ile gerekli cevabı alır.
    0
    0
    Yanıtla