SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Bayramı'nda Malatya Yağmurlu

0
Güncellendi - 2019-10-29 18:22:18
Cumhuriyet Bayramı'nda Malatya Yağmurlu
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, 29 Ekim Salı günü Malatya'nın da dahil olduğu bölgede havanın çok bulutlu, aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiğini duyurdu.

Meteoroloji'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda bölgeye ilişkin hava tahmin raporu şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; 29 Ekim 2019 Salı günü bölgemizde havanın çok bulutlu, aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Rüzgârların güney ve doğu yönlerden hafif olarak eseceği tahmin ediliyor.

Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk sahasındaki illerimizde 29 Ekim 2019 Cumhuriyet Bayramında beklenen hava durumu ile en düşük ve en yüksek hava sıcaklıkları:

Elazığ; Çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, en düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 18 derece santigrat.

Malatya; Çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, en düşük sıcaklık 9, en yüksek sıcaklık 16 derece santigrat.

Tunceli; Çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, en düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 18 derece santigrat.

Bingöl; Çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, en düşük sıcaklık 9, en yüksek sıcaklık 16 derece santigrat.

Adıyaman; Çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık 19 derece santigrat tahmin edilmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız