SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Kapanınca Dağ Evinde Mahsur Kaldı

0
Güncellendi - 2022-01-22 02:56:40
Yol Kapanınca Dağ Evinde Mahsur Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Kale ilçesinde dağ evinde kalan bir kişi, kar nedeniyle kapanan yollar nedeniyle 2 gün boyunca mahsur kaldı. Şahıs ekiplerinin 4 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Kale ilçesine bağlı Erdemli Mahallesi Memi Ömer mezrasındaki bağ evinde kalan Hasan Koç, aniden bastıran kar nedeniyle yollar kapanınca mahsur kaldı. Evdeki erzağı biten Hasan Koç, telefonla belediye ekiplerini arayarak yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen Kale ilçe belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri, yoğun bir çalışma başlattı. Hasan Koç’a ulaşan ekipler şahsın kar altında kalan aracını da bulunduğu yerden çıkardı.

Kar nedeniyle bölgede mahsur kaldıklarını aktaran Hasan Koç, Kale Belediye Başkanı Murat Koca ve ekiplere teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız